Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
wait, myslis tym tych aktualnych skoro -50bb/100, z toho skoro -20bb/100 non showdown?
Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
nabokow napísal:Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
wait, myslis tym tych aktualnych skoro -50bb/100, z toho skoro -20bb/100 non showdown?
Chlpo1989 napísal:Ja som na PS nikdy nehral, ale zda sa mi, ze sa moc levelujes tam, kde to vobec netreba. Ked som hraval NL10 na LA, tak to bolo nejakych 18/15 bez vymyslania a levelovania sa s "regmi".
Chlpo1989 napísal: do dalsich bojov
haman napísal:Robim urcite zmeny v hre:
1. menej slowplay postflop, ked som dobry
2. menej raise/stackoff postflop, ked mam slabsiu ruku aj ked si myslim, ze super nema nic, snazim sa len o calldown
3. AA/KK skusam flat callovat len, ked ma niekto vysoky steal a vysoky fold to 3bet a vysoky cbet, lebo vo vacsine spotov mi foldnu, 3betujem aj tak dost s Ax a mensimi parmi.
4.ked som trafil flop, tak som daval 2.barrel na turne, lebo som nechcel davat free card, ale eraz vacsinou checkujem (ak super nie je calling station), aby som indukoval bluff, resp. si robil priestor na value bet river
5. skusam viac stolov, miesto 2-4 hram 6-8 aby nebol priestor na vymyslanie kreativnych linii. Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
6. viac delayed cbet ako cbet, ked to nemam.
Chlpo1989 napísal:Celkom nerozumiem, preco chceme hrat QJo OOP vs taky hrac. Ak viem, ze vela 3betuje, tak ho s takymyto rukami budem 4betovat a callovat budem value ruky.
sudden napísal:4. ak si trafil flop a davas druhy barrel na turne tak dovod preco ho davas by mal byt, ze chces dostat value, ak tam value je tak jednoducho betnes a nepotrebujes vymyslat nejake indukovanie bluffov na river
sudden napísal:a ak by si chcel postupovat rychlejsie tak dobry napad urcite bude nehrat na PS, ale radsej na nejakej eurosite s rakebackom
sudden napísal:5. zly napad hraj tolko stolov aby si nehral roboticky (myslim, ze 4-6 bude ok, to uz musis vediet sam), to je to posledne co potrebujes ked sa to ucis hrat (co v podstate kazdy na microlimitoch)
sudden napísal:6. na to potrebujes aj nejaky reasoning, necakaj ze delayed cbet bude nejako zazracne fungovat, proste ak bude villain nieco mat tak ti to aj tak zaplati
sudden napísal:tie handy co si postol mi skor pripadaju, ze rad ludom neveris (defaultne predpokladas, ze ta stale vsetci bluffuju) a snazis sa odovodnit si preco to prave vtedy nemaju
popoBA napísal:tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas
popoBA napísal:tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas
sudden napísal:popoBA napísal:tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas
THIS!
na entraction je impossible pisat poznamky pocas session na 6 stoloch
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.