haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: NL10 5hours marathon epic downfall session -10BI

Odoslaťod nabokow 09 Dec 2011 03:55

Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.

wait, myslis tym tych aktualnych skoro -50bb/100, z toho skoro -20bb/100 non showdown? :pardon:
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Chlpo1989 09 Dec 2011 11:28

Ja som na PS nikdy nehral, ale zda sa mi, ze sa moc levelujes tam, kde to vobec netreba. Ked som hraval NL10 na LA, tak to bolo nejakych 18/15 bez vymyslania a levelovania sa s "regmi" a islo to bezproblemov aj ked som mal obrovske medzery v postflop hre (nehovorim, ze teraz ich nemam :D ).

:gl: do dalsich bojov

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod haman 09 Dec 2011 12:11

nabokow napísal:
Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.

wait, myslis tym tych aktualnych skoro -50bb/100, z toho skoro -20bb/100 non showdown? :pardon:

v tej session mi absolutne nic neslo. najvacsi 'prepadak' v 'kariere. mal som ju vypnut skor. mam aj sessions, kde som mal +100bb/100. V tej vete som porovnaval 'kreativne' sessions 2-4 stoly, kde si vsimam kazdeho jedneho hraca, zapisujem poznamky, bluffcatchujem a bluffujem a sessions s 6-8 stolmi, kde taketo moves vypustam vacsinou.
Chlpo1989 napísal:Ja som na PS nikdy nehral, ale zda sa mi, ze sa moc levelujes tam, kde to vobec netreba. Ked som hraval NL10 na LA, tak to bolo nejakych 18/15 bez vymyslania a levelovania sa s "regmi".

Ano, na toto aj ja prichadzam, hrat viac ABC na tomto leveli, nevymyslat.
Chlpo1989 napísal: :gl: do dalsich bojov

dik. Postujem 2 'kreativne' ruky:

Hand #1 - 7.12.2011
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 4 players

SB: $12.35 (mam ho marked ako bluffera)
BB: $8.89
CO: $6.27
Hero (BTN): $29.72

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 5Obrázok 9Obrázok
1 fold, Hero raises to $0.25, SB calls $0.20, 1 fold

Flop: ($0.60) 5Obrázok 8Obrázok 6Obrázok (2 players)
SB checks, Hero bets $0.30, SB raises to $0.90, Hero calls $0.60
par a inside voci blufferovi nezahodim.

Turn: ($2.40) QObrázok (2 players)
SB bets $2.00, Hero calls $2
tuto sa chalan dost polarizuje, ked dava taky silny 2.barel do overkarty.

River: ($6.40) 9Obrázok (2 players)
SB bets $9.20, Hero calls $9.20
trafil som 2.par, calloval som skoro insta. inak neviem co by som robil.

Final Pot: $24.80
Spoiler:
SB shows 3Obrázok AObrázok
Hero shows 5Obrázok 9Obrázok
Hero wins $23.80
(Rake: $1.00)

Hand #2 8.12.2011
Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 6 players

UTG: $3.50
MP: $10.00
Hero (CO): $13.56
BTN: $14.26 (tento hrac casto 3betoval hlavne button)
SB: $10.27
BB: $19.65

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with QObrázok JObrázok
2 folds, Hero raises to $0.30, BTN raises to $0.65, 2 folds, Hero calls $0.35
znova 3bet, dokonca taky nepodareny slaby, zly sizing, davam call.

Flop: ($1.45) JObrázok 5Obrázok 5Obrázok (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.05, Hero calls $1.05
toto vyhodnocujem ako betsize tell, ze to nema, tak vela betovat na sparovam rainbow flope...

Turn: ($3.55) KObrázok (2 players)
Hero checks, BTN bets $2.30, Hero calls $2.30
tuto som mu skoro uveril, ze ma AK, uz si nepamatam dovody, preco som dal call.

River: ($8.15) 7Obrázok (2 players)
Hero checks, BTN bets $2.32, Hero calls $2.32
toto uz bol easy call do tak velkeho potu.

Spoiler:
Final Pot: $12.79
Hero shows QObrázok JObrázok
BTN shows QObrázok AObrázok
Hero wins $12.17
(Rake: $0.62)

niekedy som na pochybach, ci toto je dobry reading a hero calldown alebo som proste calling station. Su aj pripady (nie zriedkave) ked mi to nevyjde (davam supera na bluff a good reg ma valuetownuje), cize celkove na tom asi aj stracam. Aj z toho dovodu to docasne vypustam z mojej hry.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Chlpo1989 09 Dec 2011 12:23

Celkom nerozumiem, preco chceme hrat QJo OOP vs taky hrac. Ak viem, ze vela 3betuje, tak ho s takymyto rukami budem 4betovat a callovat budem value ruky.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod sudden 09 Dec 2011 14:26

haman napísal:Robim urcite zmeny v hre:

1. menej slowplay postflop, ked som dobry
2. menej raise/stackoff postflop, ked mam slabsiu ruku aj ked si myslim, ze super nema nic, snazim sa len o calldown
3. AA/KK skusam flat callovat len, ked ma niekto vysoky steal a vysoky fold to 3bet a vysoky cbet, lebo vo vacsine spotov mi foldnu, 3betujem aj tak dost s Ax a mensimi parmi.
4.ked som trafil flop, tak som daval 2.barrel na turne, lebo som nechcel davat free card, ale eraz vacsinou checkujem (ak super nie je calling station), aby som indukoval bluff, resp. si robil priestor na value bet river
5. skusam viac stolov, miesto 2-4 hram 6-8 aby nebol priestor na vymyslanie kreativnych linii. Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
6. viac delayed cbet ako cbet, ked to nemam.

1. dobry napad :) na NL10 by si mal hrat straightforward a slowplay len vo velmi vynimocnych pripadoch ked hras proti nejakej agrofiske, ktora sa ti tam odhadze sama, inak sa ti velmi casto moze stat, ze nejakym tricky slowplayovanim monstrov dostanes jedine menej zaplatene

4. ak si trafil flop a davas druhy barrel na turne tak dovod preco ho davas by mal byt, ze chces dostat value, ak tam value je tak jednoducho betnes a nepotrebujes vymyslat nejake indukovanie bluffov na river

5. zly napad :) hraj tolko stolov aby si nehral roboticky (myslim, ze 4-6 bude ok, to uz musis vediet sam), to je to posledne co potrebujes ked sa to ucis hrat (co v podstate kazdy na microlimitoch)

6. na to potrebujes aj nejaky reasoning, necakaj ze delayed cbet bude nejako zazracne fungovat, proste ak bude villain nieco mat tak ti to aj tak zaplati

tie handy co si postol mi skor pripadaju, ze rad ludom neveris (defaultne predpokladas, ze ta stale vsetci bluffuju) a snazis sa odovodnit si preco to prave vtedy nemaju :)

napriklad ten sizing tell co si tam spominal, to si nemozes len tak vymysliet, ze toto je sizing tell, ak si predtym v inych handach nevidel, ze v 3betovanych spotoch betuje XY ked to ma a YZ ked to nema, vela ludi aj na vyssich limitoch ma uplne retardovany sizing a je im jedno ci je to 3betovany pot alebo aky je board

a ak by si chcel postupovat rychlejsie tak dobry napad urcite bude nehrat na PS, ale radsej na nejakej eurosite s rakebackom

:gl:

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 12 Dec 2011 02:40

Chlpo1989 napísal:Celkom nerozumiem, preco chceme hrat QJo OOP vs taky hrac. Ak viem, ze vela 3betuje, tak ho s takymyto rukami budem 4betovat a callovat budem value ruky.

vychadzal som z toho, ze ked som na BB, tak aj proti button stealu taketo ruky ne3betujem, ale len flatujem. A ked hitnem, tak sa snazim to hrat postftop. 3betujem skor ruky ako Ax a pary. Takze aj v tomto spote, by som 4bet/foldoval skor Ax a pary.

sudden napísal:4. ak si trafil flop a davas druhy barrel na turne tak dovod preco ho davas by mal byt, ze chces dostat value, ak tam value je tak jednoducho betnes a nepotrebujes vymyslat nejake indukovanie bluffov na river

Dik za nazory! Mam take skusenosti, na 2.barrel mi super vacsinou foldnu. Ale ked checknem, tak vacsinou super zacne stabovat any turn, resp. mi zaplati aj river bet, alebo ked je OOP, tak leadne any river. Je mozne, ze toto fungovalo viac na PS, a na doxxe sa oberam o value. Budem sa skusat podla supera rozhodovat, aku liniu na neho zvolit. Samozrejme proti calling station davam 3. silnejsie barrely.

sudden napísal:a ak by si chcel postupovat rychlejsie tak dobry napad urcite bude nehrat na PS, ale radsej na nejakej eurosite s rakebackom

Hned ako si mi toto napisal, som sa pozrel, ci mi prisla odmena za Doxxbet freeroll na Doxxbet 100e a zacal som hrat tam. Ten rakeback je fakt fajn, ja som uz na doxxe hral cez letne prazdniny a uspesne, ale bol som na nervy z toho ich sw. Uroven hracov je neporovnatelna: NL2 na P****Stars = NL10 Doxxbet. Minimum 3betov, sami shorti 20BB, nalimpovany cely stol, mikro cbet 3barrely po 1BB atd. uplne otras hra. Bluffy som vypol uplne skoro. 1 session -6BI mi trval adjust z P****Stars na Doxx, ale uz som sa rozbehol.

sudden napísal:5. zly napad :) hraj tolko stolov aby si nehral roboticky (myslim, ze 4-6 bude ok, to uz musis vediet sam), to je to posledne co potrebujes ked sa to ucis hrat (co v podstate kazdy na microlimitoch)

Doxxbet nedovoluje roboticku hru, lebo pri 8 stoloch clovek nestiha bez timebanku stlacat gombiky, ustalil som sa na 6 stoloch.
Pri 6 stoloch ledva stiham pisat poznamky a to aj preto, ze stoly s akciou si beru focus a ja pisem 1 vetu tak, ze po kazdom pismene si mysou prepinam focus do note okna a konci to tym, ze mi timeoutne value ruku niekde :)

sudden napísal:6. na to potrebujes aj nejaky reasoning, necakaj ze delayed cbet bude nejako zazracne fungovat, proste ak bude villain nieco mat tak ti to aj tak zaplati

Ale predsa tu je very easy reasoning: ked som IP a checknem flop behind a super checkne aj turn, tak to na vela vela percent nema, inak by uz zacal tahat value. Robim to proti semi-regom a regom, proti CS checkujem behind aj turn vacsinou.

sudden napísal:tie handy co si postol mi skor pripadaju, ze rad ludom neveris (defaultne predpokladas, ze ta stale vsetci bluffuju) a snazis sa odovodnit si preco to prave vtedy nemaju :)

snazim sa citat hracov, pozorovat betsizing a robit hero cally hmm. Mas pravdu, ze davnejsie som sam seba presvedcoval, co vsetko super moze mat CO PORAZAM, aby som si odovodnil call alebo raise. Toto uz nerobim a tie hero cally tiez vypustam.
haman

Odoslaťod popoBA 12 Dec 2011 02:59

tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod sudden 12 Dec 2011 13:47

popoBA napísal:tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas

THIS!

na entraction je impossible pisat poznamky pocas session na 6 stoloch, inak ten ich soft je fakt strasny a to obrovske mnozstvo 20bb shortov ma tam tiez dost tiltovalo :) su lepsie networky ako entraction, oni maju vela promo akcii a dost vysoky rakeback, preto tam tolko ludi hra, ja sa tam uz vratit nechcem minimalne kym nespravia nieco s tym softom alebo ak by mi ponukli 120% flat rakeback :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 12 Dec 2011 13:52

popoBA napísal:tak si tie poznamky pis rukou na papier a dopisuj si ich do klienta vo volnejsej chvili alebo si ich rob po session ked nestihas

Prisaham Bohu, ze to je vo vela pripadoch ovela rychlejsie a efektivnejsie riesenie!
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod haman 12 Dec 2011 14:45

sudden napísal:

THIS!
na entraction je impossible pisat poznamky pocas session na 6 stoloch

dik, ale:
1. ja perom pisem pomalsie, ako tym preklikavanim v doxxe. hlavne pisem necitatelne, ked pisem rychlo.
2. v Doxxe nie je Player Notes editor, cize ak mi hrac odide od stola, uz nemam sancu ako dopisat poznamku k nemu. Poznamky mam v poker clientovi, nie v HUDe.

Ale pozeram, ze doxx drzi poznamky v:

"C:\Documents and Settings\Administrator\.filestore\doxxbet\app\notes.prop" co je normalny TXT subor, takze mozno by som si mohol pisat radsej do notepadu a potom to slahnem tam. skusim.
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!