Chlpo1989 napísal:Ja si celkom nedokazem predstavit to, ako niekto sustredene pozera v robote 8 hodin do PC, potom pride domov a ide si tuknut este na hodinu a pol poker. Odpadli by mi oci hned...
ja to mam tak, ze som v robote 2-3 hod max, niekedy aj menej, alebo nedojdem vobec/robim z domu. Preto mam na poker cas 6+ hodin. Ale minule jeden den som prestal vidiet ciastocne. som pozeral na text na obrazovke a zopar pismen som mal zastrenych. slepa skrvna. Skusal som striedat pohlad s 1 a 2 okom a obe boli 'pokazene'. Na 2.den sa to upravilo a uz nevratilo. Rovnako ma asi mesiac bolieva dost silne hlava casto. Podla mna je to malo spankom, spim priemerne 5hod denne. Zvysok dospavam zaziva pocas dna, kedy som nepouzitelny (v takom stave aj grindim obcas).
tucniak napísal:ty kokos ako odohras 6h denne popri praci (pracach), tusim ze aj zene a nejakom social life??
aj spis?
Zenu nemam, to az na vynimky (zdravim tych stastnych), nie je s pokrom zlucitelne Ja ked sa niecomu venujem, tak naplno, ostatne ide bokom (rodina, kamosi, praca, spanok). Pred 25 rokmi som sa venoval niekolko rokov 8bit pocitacom. Pred 6 rokmi som bol 2-3 roky obciansky aktivista, miesta spanku a prace som pisal clanky, zistoval informacie atd. Aktualne sa venujem pokru. Jedine, co sa snazim nedavat bokom, su moje 2 deti, mam ich cca 3x do tyzdna. Grindim, az ked zaspia
Ad. social life - raz tyzdenne futbal s kamosmi a potom do krcmy (kde grindim popri tom, ako oni sleduju sport v telke a rozpravaju sa. Najprv mi vzdy chceli ukradnut/rozbit notebook, ale uz si zvykli
Ked si idem zahrat live MTT, grindim popri tom vacsinou.
Dalej sa mi v zivote striedaju introvert a extrovert vlnky. Aktualne som introvert, takze velky socialny kontakt nevyhladavam.
Niekedy som chodil na hudobne koncerty a do kina (aktivne som to organizoval, teraz by som isiel, len keby ma niekto zavolal).
cize kultura tento rok z mojej strany len filmovy festival Artifilmfest (odporucam).
A tento vikend sa ide na splav Maleho Dunaja!
Moji znami a rodina si myslia, ze som zavisly (kvoli tomu volume). Neviem im inak argumentovat ako tak, ze som nikdy nebustol a opatovne nedepozitoval a kazdy mesiac spravim plus (live aj online).
No dost bolo pisania, ideme si dat session
PS. Inak som editol prispevok o Jun reporte, zabudol som zaratat rakerace, cize som znova doubleupol roll bez toho, aby som bol winning hrac
EDIT: fuck! nejde DOXXBET!