heads up poker pro
Re: heads up poker pro
Moj nazor:
1. Call je zly, ale len velmi velmi tesne. T8o je snap, toto by som zlozil lebo dost dobre neverim ze tu ludia pushuju tolko aby to bolo good. Ale nehram tak low a nehram 45mans.
2. Nerozumiem preco to tolkych ludi tak strasne trapi to nie je T6o call 8BB deep, na prvy pohlad je to predsa tesne ked uz.
3. Heads up pro, mas tu zopar dobrych myslienok, len ich trochu nemas utriedene imo, resp. hlavne nemas jasno v tom kedy aku pouzit - metagame je fajn len nic take na LS neexistuje.
4. Ako uz niekto napisal, nemozes pri tomto calle argumentovat tym co robi Hansen niekde deep, toto je cisto otazka ICM a pot odds plus teoreticky (ak sa to da aplikovat) nejaka metagame ci buduca equity ale urcite nie nejaky pocit alebo ina haluzna teoria.
5. Verit na rush je vyborna vec, cosi ako mat oblubenu ruku
Inak pekne vysledky HUP, evidentne to hras celkom dobre.
1. Call je zly, ale len velmi velmi tesne. T8o je snap, toto by som zlozil lebo dost dobre neverim ze tu ludia pushuju tolko aby to bolo good. Ale nehram tak low a nehram 45mans.
2. Nerozumiem preco to tolkych ludi tak strasne trapi to nie je T6o call 8BB deep, na prvy pohlad je to predsa tesne ked uz.
3. Heads up pro, mas tu zopar dobrych myslienok, len ich trochu nemas utriedene imo, resp. hlavne nemas jasno v tom kedy aku pouzit - metagame je fajn len nic take na LS neexistuje.
4. Ako uz niekto napisal, nemozes pri tomto calle argumentovat tym co robi Hansen niekde deep, toto je cisto otazka ICM a pot odds plus teoreticky (ak sa to da aplikovat) nejaka metagame ci buduca equity ale urcite nie nejaky pocit alebo ina haluzna teoria.
5. Verit na rush je vyborna vec, cosi ako mat oblubenu ruku
Inak pekne vysledky HUP, evidentne to hras celkom dobre.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:.....
ked precitas tisice pokrovych knih ako HUpro potom VYPRAVAJ !.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
zly call???? pot odds 1:1,8 , s cim to chces potom callnut? dalsia vec chalani dajte nicky a kde hrate , nech si vas cheknem s kym sa vobec oplati bavit a kto sa len hra teoretika ako vystudovany vysokoskolsky profesor , ktory chodi elektrickou do roboty a ma osuchane polobotky.
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-rozputala sa tu debata okolo toho callu s T6,snad sa zhodneme ze ani call ani fold nie je smrtelny hriech,mne skor vadia tie cudne argumenty,ktore su absolutne iracionalne a neaplikovatelne na tieto limity
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
headsuppro napísal:zly call???? pot odds 1:1,8 , s cim to chces potom callnut? dalsia vec chalani dajte nicky a kde hrate , nech si vas cheknem s kym sa vobec oplati bavit a kto sa len hra teoretika ako vystudovany vysokoskolsky profesor , ktory chodi elektrickou do roboty a ma osuchane polobotky.
+1 maly problem je len to,ze niektori tu vyhravaju mesacne viac ako ty za celu svoju "karieru"
EDIT:hlavne ta posledna veta vypoveda dost o tebe..............
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
pytam sa kolko vyhravas ty docent, a nie ze moj stryko pravnik je polomafian
- headsuppro
headsuppro napísal:zly call???? pot odds 1:1,8 , s cim to chces potom callnut? dalsia vec chalani dajte nicky a kde hrate , nech si vas cheknem s kym sa vobec oplati bavit a kto sa len hra teoretika ako vystudovany vysokoskolsky profesor , ktory chodi elektrickou do roboty a ma osuchane polobotky.
Ak si reagoval na mna tak si precitaj este raz co som pisal, toto je cisto otazka odds/ICM a moj nazor je za superi v priemere nepushuju dost aby to bol dobry call, aj ked vravim nehram taketo stakes.
Ano odds su vyborne ale to samo osebe urcite nestaci, velmi zavisi kolko ti superi pushuju, ja by som nepredpokladal ze idu nejako wide lebo ludia to casto nechapu, ale mozem sa mylim. A ako iste vies odds samotne asi nie vzdy rozhoduju.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ok vpoho tak pri pokri potom IMAGE je na NIC. podme hadzat kostky.
- headsuppro
vsade sa docitas ze AK je strong hand a T6o je trash, ale nikto ta nenauci callnut shortstackovi all in s T6o a nachytat ho na hruskach s 89 . LEN JA. adit: a jeden moj kamarat... preto mam asi 50% roi na 5tkovych MTT..
- headsuppro
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.