.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog

Odoslaťod hegides 25 Okt 2012 14:10

.tak nejak som to neporiesil, tak to asi nahram znovu, ale asi az v sobotu kedze dnes idem do brna na prago ;)

https://www.youtube.com/watch?v=51TKQip ... re=related
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod hegides 27 Okt 2012 14:47

.no tak pozrel som si to znovu cele, a ten zmiznuty kurzor dufam nieje az taky problem, tak to nebudem natacat znovu.. je tam aj viacero misstalkov ako zle spocitane stacky a zamotania sa do vlastnych uvah, ale nikdy som nejak nevysvetloval svoje myslienkove procesy pri hre tak to hadam pochopite.. tu su este nejake chyby co som postrehol teraz jak som to kukal, je tam toho asi viac tak keby bolo cosi nejasne tak sa kludne pytajte.. a urcite napiste aj nazory ci uz na jednotlive ruky alebo ako celok.. rad sa priucim :)

prvych 15 sekund nejde nic tak sa nezlaknite :D (neviem preco, asi mi camtasia dala priestor na nejaky uvod a ja som to nejak nepostrehol..)
19:40 urcite sa to dalo callnut a hrat to postflop ked sme tak deep, ale ja radsej fold..
25:55 nie 18tisic ale 13 lol
46:41 dobry reg - empty1seat, slabsi reg kisberki :)
1:08:43 donkabomber nie 14 ale 24BB :D
1:11:20 hovorim o owallaceo
1:20:20 herolind

link: http://www.ulozto.sk/xZLaZHh/hotter-11-by-hegides-mp4
Naposledy upravil hegides dňa 15 Nov 2012 00:02, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od hegides poďakovali - 7:
1886er, corgonNR, haman, Konky, Napolleon, vlade, winyxo
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod Matej Zavacky 27 Okt 2012 20:34

pozeral som len do 15min zatial -

-pri 50bb eff. sa mi zda 3x open velmi vela (casto, tam hovoris, ze pri malych blindoch otvaras 3x a pri velkych uz menej, ,mozno by bolo dobre sa sustredit skor na eff. stacky ako nato, ako velky je BB. ) Darmo budes otvarat 3x z utg pri bb 50, ked na blindoch sedia 20bb stacky

- 74s z btn - toto musi byt open, myslim ze tam uz boli aj ante - never open fold pri takych stackoch - ak toto robis casto tak to je leak

- AKo - dosiel som po tuto handu, ked si to mal na btn a short z EP pushoval asi 3bb, na BB sedel 11bb short - toto tu je jasny repush - zbytocne shortovi tymto callom ukazujes silu svojej handy, v mojich ociach si tam spravil zo svojho AKo aspon QQ+ tymto callom :)

ak dopozeram cele napisem este nejake poznamky, aj ked je to turbo turnaj, cize ziadna postflop hra, ale skor nieco pre wizard :)

Este jedna mala poznamka, neviem sice ci hravas primarne MTTcka, ale masstabling pri mtt je cesta do pekla - to som si isty
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod hegides 27 Okt 2012 23:14

.vdaka za reakciu, primarne hravam mttsng a doplnam to low bis turbo mttckami, ale chapem co myslis.. potom ak budes este pisat handy (hope so..) tak napis plz aj orientacny cas, nech je to jednoduchsie hladat potom.. a este raz vdaka, pre taketo reakcie sa to oplatilo robit :)
Obrázok používateľa
hegides

Re: .hegides sng/mtt blog /vid z hotter 11

Odoslaťod eraserSK 30 Okt 2012 12:50

Ahoj Hedigess,

teraz som si pozrel cele tvoje video :) Ako prve congratz k vyhre naozaj velmi pekna.

Ak sa nemylim zacinali sme priblizne spolu s pokrom tak okolo 2 rokov blog history :) bohuzial som kvoli pracovnej zaneprazdnenosti po vyske musel pauznut poker na par mesiacov ale teraz sa k nemu vraciam lebo je to stale moja hobby / vasen :)

Matej ma upozornil na tvoje video vsimol som si tu vyhru na stranke ale o videu som nevedel.

Moje postrehy:

Kedze som sa specializoval dost dlho na turbo mtt a mam ich najradsej lebo nezeru cas aj teraz tak viacero veci bolo dost zlych. Verim ze budes suhlasit alebo aspon podiskutujeme o tom. Hlavne som aj dos tpocuval co hovoris a myslim si ze tak si to aj citil v tej chvili ked si to hral.

- mindset alebo zmyslanie typu mam pekny 20BB stack a je skoda riskovat tocku proti 8 alebo 10BB stacku alebo push SBvsBB lebo mame pekny stack to su uplne zle. Pri turbo MTTckach sa musis zmenit na robota ktory nerobi chyby a hra vzdy + EV. Hravas mttsng takze asi turbo 180 many tipujem takze tam SNG Wiz je alfa omega a absolutne presne je aplikovatelny na turbo mtt. Vela spotov si nepushol kde si mal aj typu mam slabsie A (napr A5) tak nepushnem aj ked by sa to malo. Proste mas A kicker a to je vzdy push netreba sa tu bat. Ked ta zavola JQ KQ KJ 10J atd si favorit a chces ist do takycchto situacii. Vela krat si povedal vzdy ma zavola iba lepsie A to musis vediet aj sam ze to nie je pravda.

- Co sa tyka moneyscared hry posledne 2 stoly tam sa mi kopili podobne situacie kde aj sam si povedal ze mal byt push ale nedal si ho lebo ved su tam 3 stacky za mnou a maju AZ o 1 alebo 2 BB menej. To tiez nie je dobre. Ja som hral zaciatkom oktobra 16,50 turbo na PS isto poznas sokncil som 10ty s tim ze LOBBY si ani neotvaraj proste stale hraj svoju A game. Vyletel som tak ze som bol 4 na chipoch na butne som otvoril a typek co mal viac menej zdrave agro staty zo short handed hry mi dal 3bet na 200k (mal asi 1,1 mil) ja asi 700k chipov a poslal som mu to insta s AJ (dopredu som sa tak rozhodol) kvoli tomu ze mal krasny spot na resteal a ak daco ma, mam brutalnu fold equity. Bohuzial zavolal ma insta s AQ co podla mna na insta isto nie je ale nelutujem tuto hru ani troska.

- najhorsia ruka turnaja jednoznacne K5 na final stole kde limp neprichadza do uvahy a znova pouzivas mindset typu mam pekny stack nechcem on prist. Chipy co mas ber ako vojakov ktorych posielas do boja a ty si general :D mozno sa ti s nimi bude lahsie narabat :) Takmer si stratil pol stacku v tej ruke. Keby mas lepsieho super proti sebe ten pot nevidis v splite urcite.

- jeho KJ call voci tvoju pushu je uplne easy snap call u mna nespravil urcite ziadnu chybu. Volam aj sirsie.

Dufam ze aj ked nie som reg alebo PRO pokrista chapes co som chcel povedat a mozno budes suhlasit. Rad rozdiskutujem.

Dakujem za video a este raz gratulujem uprimne...takychto musi byt viac. Uz ma stve ze furt pisu o CZ hracoch co vyhravaju viac ako slovaci :D

eraser

Za tento príspevok od eraserSK poďakovali :
haman
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod WNT 30 Okt 2012 14:47

preveze to nezmyselne pushovanie ktore nerobil az na par vynimiek :) sa mi na hegidesovej hre pacilo a sam to uplatnujem a vidim omnoho vacsiu silu v nejakom dvojnasobnom bete..a nasledne sa rozhodnut komu ten push doplatit ale paradoxne ma potom zarazila presne ta hra ktoru spominas aj ty na ft s tym K5 cely turnaj fajn a potom pride taky skrat a 80% stacku je fuc...este ze tam bolo to stasticko a napokon to dobre dopadlo ale nie vdaka dobrej hre ale stastiu..samozrejme aj to treba mat...a nebyt money scared na ft je absolutne bludne tvrdenie pokial su tam dvaja traja shorti co maju 1,5a 3 bb stacky tak je logicke ze sa vsetci snazime o och eliminaciu a nebudem sa pustat do nezmyselnych bojov s chip leadrom alebo niekym kto ma rovnaky stack ako ja..je uplne legitimne v takych spotoch foldnut aj silnejsiu ruku...a nepustat sa vobec do suboja....samozrejme nemam tym namysli top handy tam nieje ocom pekny priklad je aj ten nezmyselny push koroknaiho teraz na ME WSOP
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod eraserSK 30 Okt 2012 15:07

WNT oni mali o 1 az 2 blindy menej nie ze mali take male stacky - a hlavne nepushovat kvoli tomu SBvsBB ked vpote je pomaly 1 mil chipov davat walk...toto su turbo turnaje tu sa blindlevel zvysuje kazdych 5 minut tu staty ako VPIP/PFR na urovni 10/10 nemas sancu prezit ani tomuto podobne staty. Jedine so stastim ale nam ide o to aby sme hrali so skillom a nevyhravali LEN vdaka stastiu. Bez stastia sa neda vyhrat turnaj ale nemala by natom stat a padat nasa hra. Napr. push na bigstacka KQ bol velmi pekny. Proste rozobral si to povedal si Hegi ze je to light open tak to poslal ako resteal.

WNT a porovnavat celkovu hru s tym co spravil madar vo WSOP je silna kava to su jablka a hrusky :D
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod haman 30 Okt 2012 15:41

WNT napísal:pokial su tam dvaja traja shorti co maju 1,5a 3 bb stacky tak je logicke ze sa vsetci snazime o och eliminaciu a nebudem sa pustat do nezmyselnych bojov s chip leadrom alebo niekym kto ma rovnaky stack ako ja..je uplne legitimne v takych spotoch foldnut aj silnejsiu ruku...a nepustat sa vobec do suboja....

praveze, ked su este v turnaji shorti, treba tlacit na ostatne rovnake stacky, agresivnou hrou. Kde ich mozes vyfoldovat z lepsej ruky prae na zaklade tvojho tvrdenia, ktore som zvyraznil. Do suboja sa mozes pustit 2 sposobmi:
1) pushnes (open shove, 3bet shove) - mas Fold Equity
2) callnes push

Ja mam na mysli samozrejme sposob 1).

Za tento príspevok od haman poďakovali :
Meluch
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod WNT 30 Okt 2012 15:55

tiez sa mi ten push s tym KQ pacil nieje pre ten suck out ale to malo logiku ale tu sme sa bavili o tych situaciach ked to posielas s prvej ty a to len na zaklade toho ze ok mam vyssi stack nemozem tym vypadnut a ostatny ma caluju len s naozaj dobrymi handami co je statisicky nizie percento ze ich maju ze ano...ja tej logike chapem preco to robime ale paci sa mi aj hegidesova uvaha ze ked niekto na tom orbite narazi na taku ruku tak nech som ja ten co sa rozhodne ci to doplatim alebo nie.
WNT

Odoslaťod WNT 30 Okt 2012 16:07

haman napísal:
WNT napísal:pokial su tam dvaja traja shorti co maju 1,5a 3 bb stacky tak je logicke ze sa vsetci snazime o och eliminaciu a nebudem sa pustat do nezmyselnych bojov s chip leadrom alebo niekym kto ma rovnaky stack ako ja..je uplne legitimne v takych spotoch foldnut aj silnejsiu ruku...a nepustat sa vobec do suboja....

praveze, ked su este v turnaji shorti, treba tlacit na ostatne rovnake stacky, agresivnou hrou. Kde ich mozes vyfoldovat z lepsej ruky prae na zaklade tvojho tvrdenia, ktore som zvyraznil. Do suboja sa mozes pustit 2 sposobmi:
1) pushnes (open shove, 3bet shove) - mas Fold Equity
2) callnes push

Ja mam na mysli samozrejme sposob 1).

a ako mi vysvetlis ze to typek doplatil s KJ? to ze ty to tam posles s prvej je uplna loteria a spoliehas sa na to ze nikto nema monster co samozrejme ma logiku lebo sanca ze to ma je vieme aka ale aj na to ze to nikto nedocaluje s niecim podobnym ako typek s KJ...a bolo tam aj viacej takych uvah ze mal som..neposlal som.... bolo tam nejake Q9 a podobne srandy...podla mna spravil velmi dobre ze to tam neposielal castejsie jediny pripad ked sa toho nedrzal a hned ho to stalo 70% stacku...ale nechcem to tu nejako spamovat ved kazdy si to hra po svojom samozrejme je to sama tocka kedze je to turbo ale az na tu handu K5vs KQ ja tej jeho hre nemam nejako co extra vytknut hral by som to velmi velmi podobne akurat s tym rozdielom ze by som tolko flipov nevyhral :D
WNT

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Feedfetcher a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!