Ahoj Hedigess,
teraz som si pozrel cele tvoje video

Ako prve congratz k vyhre naozaj velmi pekna.
Ak sa nemylim zacinali sme priblizne spolu s pokrom tak okolo 2 rokov blog history

bohuzial som kvoli pracovnej zaneprazdnenosti po vyske musel pauznut poker na par mesiacov ale teraz sa k nemu vraciam lebo je to stale moja hobby / vasen
Matej ma upozornil na tvoje video vsimol som si tu vyhru na stranke ale o videu som nevedel.
Moje postrehy:
Kedze som sa specializoval dost dlho na turbo mtt a mam ich najradsej lebo nezeru cas aj teraz tak viacero veci bolo dost zlych. Verim ze budes suhlasit alebo aspon podiskutujeme o tom. Hlavne som aj dos tpocuval co hovoris a myslim si ze tak si to aj citil v tej chvili ked si to hral.
- mindset alebo zmyslanie typu mam pekny 20BB stack a je skoda riskovat tocku proti 8 alebo 10BB stacku alebo push SBvsBB lebo mame pekny stack to su uplne zle. Pri turbo MTTckach sa musis zmenit na robota ktory nerobi chyby a hra vzdy + EV. Hravas mttsng takze asi turbo 180 many tipujem takze tam SNG Wiz je alfa omega a absolutne presne je aplikovatelny na turbo mtt. Vela spotov si nepushol kde si mal aj typu mam slabsie A (napr A5) tak nepushnem aj ked by sa to malo. Proste mas A kicker a to je vzdy push netreba sa tu bat. Ked ta zavola JQ KQ KJ 10J atd si favorit a chces ist do takycchto situacii. Vela krat si povedal vzdy ma zavola iba lepsie A to musis vediet aj sam ze to nie je pravda.
- Co sa tyka moneyscared hry posledne 2 stoly tam sa mi kopili podobne situacie kde aj sam si povedal ze mal byt push ale nedal si ho lebo ved su tam 3 stacky za mnou a maju AZ o 1 alebo 2 BB menej. To tiez nie je dobre. Ja som hral zaciatkom oktobra 16,50 turbo na PS isto poznas sokncil som 10ty s tim ze LOBBY si ani neotvaraj proste stale hraj svoju A game. Vyletel som tak ze som bol 4 na chipoch na butne som otvoril a typek co mal viac menej zdrave agro staty zo short handed hry mi dal 3bet na 200k (mal asi 1,1 mil) ja asi 700k chipov a poslal som mu to insta s AJ (dopredu som sa tak rozhodol) kvoli tomu ze mal krasny spot na resteal a ak daco ma, mam brutalnu fold equity. Bohuzial zavolal ma insta s AQ co podla mna na insta isto nie je ale nelutujem tuto hru ani troska.
- najhorsia ruka turnaja jednoznacne K5 na final stole kde limp neprichadza do uvahy a znova pouzivas mindset typu mam pekny stack nechcem on prist. Chipy co mas ber ako vojakov ktorych posielas do boja a ty si general

mozno sa ti s nimi bude lahsie narabat

Takmer si stratil pol stacku v tej ruke. Keby mas lepsieho super proti sebe ten pot nevidis v splite urcite.
- jeho KJ call voci tvoju pushu je uplne easy snap call u mna nespravil urcite ziadnu chybu. Volam aj sirsie.
Dufam ze aj ked nie som reg alebo PRO pokrista chapes co som chcel povedat a mozno budes suhlasit. Rad rozdiskutujem.
Dakujem za video a este raz gratulujem uprimne...takychto musi byt viac. Uz ma stve ze furt pisu o CZ hracoch co vyhravaju viac ako slovaci
eraser