Highway to hell by Chlpo1989
Re: Highway to hell by Chlpo1989
ja som zas opacne natom aj by som chcel len tolko casu nie je nato
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Chlpo1989 napísal:Nejake tipy na motivaciu grindit...lebo aj by som hadam chcel, len sa mi nechce
LOVE
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
v BBV byva dost dobrych threadov na inspiraciu
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Uz ako uspesne nezamestnany som sa pred par dnami rozhodol obnovit hru s tymi bubakmi co mi ostali na FT a PS. Kedze si nerobim ziadne nadeje, tak som vybral to co nepotrebujem a nechal si tam 200 USD s ktorymi chcem spravit rebuild.
Zacal som pomalicky na NL5 (3,5k hands), ale zatial bez vacsieho uspechu BE. Trosku ma to frustruje, lebo to co nahram, tak stratim v ruke, kedy cim horsie villain zahra, tym lepsie mu doskace (vid. trafene postupky s trashom v 4betovanom spote a pod.).
Hravam vacsinou 4 stoly, tak dufam, ze sa to otoci k lepsiemu, lebo ako sa poznam, tak ma to tymto stylom zachvilku prestane bavit...
to all
Zacal som pomalicky na NL5 (3,5k hands), ale zatial bez vacsieho uspechu BE. Trosku ma to frustruje, lebo to co nahram, tak stratim v ruke, kedy cim horsie villain zahra, tym lepsie mu doskace (vid. trafene postupky s trashom v 4betovanom spote a pod.).
Hravam vacsinou 4 stoly, tak dufam, ze sa to otoci k lepsiemu, lebo ako sa poznam, tak ma to tymto stylom zachvilku prestane bavit...
to all
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Nie, nech ta to neprestane bavit. Od zajtra idem aj ja pekne na regular stoly lebo zoom mi nejako nevyhovuje (alebo som len lama a dostanem na drzku aj tam), takze sa budeme stretavat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.