Highway to hell by Chlpo1989
Highway to hell by Chlpo1989
Takže nechal som sa strhnúť vlnou vytvárania miliónov blogov a vytvoril som si aj ja ten svoj. Dlho som nad tým uvažoval, ale nakoľko som tu toho dosť prečítal verím, že ak sa k úlohe pastovania mojich „výkonov“ postavím zodpovedne, nájde sa aj medzi vami niekto, kto bude ochotný poradiť začiatočníkovi čo sa týka online hry.
Poker „hrávam“ asi rok live, väčšinou všelijaké home a intrákové games, sem tam nejaký výlet do herne. Sedia mi ortodoxne cash games. Doteraz som hral vlastne len kôli pobaveniu alebo skôr relaxu , ale teraz sa k tomu chcem postaviť nejako čelom a zistiť, či na to mám (myslím tým byť v +). Preštudoval som pár kníh, čo to som prečítal na nete, takže teraz len zostáva overiť si to všetko v praxi.
Môj počiatočný bankroll je 50€ na PS s ktorým by som chcel spraviť nasledovné:
- začať hrávať SSS na NL10 4 stoly
- po získaní aspoň 25 BI na NL5 prejsť na tento limit fullstack (pre začiatok 2 stoly)
- kombinovať hru SSS na NL10 a fullstack na NL5
- odohrať aspoň 1000 rúk (SSS NL10 9max) alebo aspoň 500 rúk (NL5 6max) denne
- ako som sa dočítal tak pomocou SSS nie je problém byť v -10BI takže po strate viac ako 5BI v rade prejsť nižšie
- na konci mesiaca mať aspoň 20-25BI na fullstack NL10
Týmto sa teda púšťam do boja s pokrom a s nejakými predsavzatiami ktoré by som chcel dodržať, takže držte palce nech ma nič neodradí.
P.S.: Nevie niekto o nejakom softe v ktorom by som si vedel aspoň trochu rozanalyzovať svoje počínanie? Tzn. aspoň grafy a nejaký ten počet rúk?
P.S.2: Myslíte, že sa to reálne dá zvládnuť?
Poker „hrávam“ asi rok live, väčšinou všelijaké home a intrákové games, sem tam nejaký výlet do herne. Sedia mi ortodoxne cash games. Doteraz som hral vlastne len kôli pobaveniu alebo skôr relaxu , ale teraz sa k tomu chcem postaviť nejako čelom a zistiť, či na to mám (myslím tým byť v +). Preštudoval som pár kníh, čo to som prečítal na nete, takže teraz len zostáva overiť si to všetko v praxi.
Môj počiatočný bankroll je 50€ na PS s ktorým by som chcel spraviť nasledovné:
- začať hrávať SSS na NL10 4 stoly
- po získaní aspoň 25 BI na NL5 prejsť na tento limit fullstack (pre začiatok 2 stoly)
- kombinovať hru SSS na NL10 a fullstack na NL5
- odohrať aspoň 1000 rúk (SSS NL10 9max) alebo aspoň 500 rúk (NL5 6max) denne
- ako som sa dočítal tak pomocou SSS nie je problém byť v -10BI takže po strate viac ako 5BI v rade prejsť nižšie
- na konci mesiaca mať aspoň 20-25BI na fullstack NL10
Týmto sa teda púšťam do boja s pokrom a s nejakými predsavzatiami ktoré by som chcel dodržať, takže držte palce nech ma nič neodradí.
P.S.: Nevie niekto o nejakom softe v ktorom by som si vedel aspoň trochu rozanalyzovať svoje počínanie? Tzn. aspoň grafy a nejaký ten počet rúk?
P.S.2: Myslíte, že sa to reálne dá zvládnuť?
Naposledy upravil Chlpo1989 dňa 06 Nov 2010 16:43, celkovo upravené 2 krát.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: Nízkorozpočtový Chlpo1989 Blog
Moja rada znie 50€=70$+-, radšej by som hral NL5 (deep NL2 na PS) z BI 2$ = 100BBs na NL5, sprav 200$ daj si shot na NL10 ale len s Full BI, pretože pri ss'kovaní sa naučíš málo o postflop hre. A je lepšie zaplatiť za chyby na NL5 ako NL10/25. Ak si hrával poker už skôr tak NL5 by nemal byť žiaden problém. Nezabúdaj že pri pokri sa nieje kam ponáhľať (iba keď tak za ). Stiahni si Hold'em Manager je to super vec, máš 15 dní trial a potom zistíš že si ho kúpiš Každopádne
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
ja lken tak ked ches zacat so SSS tak dufam ze aspon vies co to je a ako sa hra ... ja osobne sa chem naucit advanced SSS a its vyclearovat potom par bonusov a neskor skusit SH SSS ak ma to chiti a uakzat ze aj tu treba skill tak GL (btw neradim zacat na NL5 SH ... )
K trackign software .... radsej stiahni PT3 lebo tam mas 60trial + mozes ich o...t a mat tria l vkuse a potom ked zacnes az uvazovat nad kupou dacoho tak vyskusat HEM
K trackign software .... radsej stiahni PT3 lebo tam mas 60trial + mozes ich o...t a mat tria l vkuse a potom ked zacnes az uvazovat nad kupou dacoho tak vyskusat HEM
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
No tu SSS mam naucenu a chcem nou vlastne len rozsirit bankroll. Myslim ze sa to bude dat zvladnut a uvidime ako to pojde po prejdeni na NL5. Dakujem za rady a skusim PT3. Ako sa da predlzit ta trial? Pojde to cez regedit?
-
épresne tak tak som aj obisiel SnG Wizard ze mi proste neodpocitava Trial dni co mi est sotavaju, vkuse mam proste 30 na HEM osm to neskusal lebo to by bolo vela roboty kadych 15dni
tak inak GL, a ovladas Basic SSS? ci Advanced? aj ja chcem SSS len n rozsirenie BR ale iinak Advanced SSS je uz celkom sranda, ale dost swingy
tak inak GL, a ovladas Basic SSS? ci Advanced? aj ja chcem SSS len n rozsirenie BR ale iinak Advanced SSS je uz celkom sranda, ale dost swingy
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Zatial len basic...postupne mam na plane upgradovat
-
muzete mi vysvetlit princip SSS?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:muzete mi vysvetlit princip SSS?
http://www.pokerstrategy.com/
tu ta ju naucia..
inak myslím,že tam je skôr nejaký matematický princíp..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Zdravicko a vela stastia so stanovenymi cielmi . HEM je ako trackovaci soft super, ale ak nemas na to financie, tak veru bud trialuj to PT3 alebo si stiahne z PokerStrategy toho ich Elephanta.
No s tym cielom zarobit za mesiac $150 az $200 hranim SSS na NL10, tak to pri tom objeme vela stastia. Moc realne mi to naozaj nepripada. Taktiez sa mi zda zbytocne hrat 4 stoly - sa unudis, ale ak nemas skusenosti s online hrou, tak prve dni to bude asi stacit . Len si daj pozor nech z nudy neminas tie BB so shortstackom na hluposti .
No s tym cielom zarobit za mesiac $150 az $200 hranim SSS na NL10, tak to pri tom objeme vela stastia. Moc realne mi to naozaj nepripada. Taktiez sa mi zda zbytocne hrat 4 stoly - sa unudis, ale ak nemas skusenosti s online hrou, tak prve dni to bude asi stacit . Len si daj pozor nech z nudy neminas tie BB so shortstackom na hluposti .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Zdravicko a vela stastia so stanovenymi cielmi . HEM je ako trackovaci soft super, ale ak nemas na to financie, tak veru bud trialuj to PT3 alebo si stiahne z PokerStrategy toho ich Elephanta.
Ved Prave preto som to sem daval aby mi niekto skusenejsi poradil..
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.