Hutar blog
Re: Hutar blog
Fuha dnes som odhral asi 1,6k ruk slo to hore dole konecne idem spat. narakoval som 2,70 co je na NL2 a na moj vkus celkom dost a zaver rovna okruhla nula. Hralo sa fajn az na par ruk ktore si myslim som zahral dobre ale mal som smolu. Zajtra hodim zopar najvacsich potov.
A tak aspon najvacsiu prehru session
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1173951
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $3.56
MP: $2.28
CO: $5.4946/1/0,79/26
BTN: $1.03
Hero (SB): $3.32
BB: $5.90
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with 4 4
2 folds, CO calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.06, 1 fold, CO calls $0.04
tu to mal byt asi open na 8 ale pre nieco som to tak nespravil asi som mi vyskocilo naraz vela okien alebo co
Flop: ($0.14) 3 J 4 (2 players)
Hero bets $0.10, CO calls $0.10
Turn: ($0.34) Q (2 players)
Hero bets $0.20, CO calls $0.20
River: ($0.74) 7 (2 players)
Hero bets $0.68, CO raises to $3.32, Hero calls $2.28 all in
Final Pot: $6.66
CO shows 5 6 (a straight, Three to Seven)
Hero shows 4 4 (three of a kind, Fours)
CO wins $6.33
(Rake: $0.33)
A tak aspon najvacsiu prehru session
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1173951
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $3.56
MP: $2.28
CO: $5.4946/1/0,79/26
BTN: $1.03
Hero (SB): $3.32
BB: $5.90
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with 4 4
2 folds, CO calls $0.02, 1 fold, Hero raises to $0.06, 1 fold, CO calls $0.04
tu to mal byt asi open na 8 ale pre nieco som to tak nespravil asi som mi vyskocilo naraz vela okien alebo co
Flop: ($0.14) 3 J 4 (2 players)
Hero bets $0.10, CO calls $0.10
Turn: ($0.34) Q (2 players)
Hero bets $0.20, CO calls $0.20
River: ($0.74) 7 (2 players)
Hero bets $0.68, CO raises to $3.32, Hero calls $2.28 all in
Final Pot: $6.66
CO shows 5 6 (a straight, Three to Seven)
Hero shows 4 4 (three of a kind, Fours)
CO wins $6.33
(Rake: $0.33)
- Hutar94
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
hm, a skus napisat, preco otvaras 44 zo SB, ked sa ti tam z co este aj limpla fishka.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Mna by celkom aj zaujimala velkost betsizingu na turne a potom nasledne na rivri...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tak sme relativne deep myslim ze na flop pride v 1/8 pripadov 4ka. cize ak trafim musim vyhrat aby som bol ziskovy aspon nejaky 12nasobok toho co som dal do potu ked ratam ze obcas bude mat overset alebo str8, flush. ( tieto vypocty som kedysi cital presne uz neviem ale ako presne zneli ) a ryby ( neviem preco ) skladaju tiez dost casto na cbet. a mam iniciativu. cize myslim ze to nie je stratove, ved vacsinu mojho zisku v trackeri vidim na trips.
v skratke pozret sa na flop, cbetnut
bud foldne
ak ma dorovna a mam set tlacim dalej, ak nemam set vzdam to.
može byť? či cele zle?
A chlpo : no viem s tymto mam problem lebo viem ( tusim/ myslim si ) ze na turne som mal asi betnut tak 26-28 a na rivri nasledne skoro pot.
či?
v skratke pozret sa na flop, cbetnut
bud foldne
ak ma dorovna a mam set tlacim dalej, ak nemam set vzdam to.
može byť? či cele zle?
A chlpo : no viem s tymto mam problem lebo viem ( tusim/ myslim si ) ze na turne som mal asi betnut tak 26-28 a na rivri nasledne skoro pot.
či?
- Hutar94
Hutar94 napísal:a ryby ( neviem preco ) skladaju tiez dost casto na cbet.
To mas nejake fajne ryby
Hutar94 napísal:A chlpo : no viem s tymto mam problem lebo viem ( tusim/ myslim si ) ze na turne som mal asi betnut tak 26-28 a na rivri nasledne skoro pot.
No mne to tak vrazilo do oci, ze turn palis okolo 1/2 potu a na rivri vypalis takmer pot. No na turne kludne aj 0,30 a na rivri nieco nad 3/4 potu...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
fakt ako P****Stars NL2 okrem weekendu nocí ryby naozaj maju fold to flop cbet medzi 50-100 najcastejsie tak 80-100. Samemu mi to nejde do hlavy. ale tak urcite sa tam najdu aj calling station a aj ine druhy ryb.
a diky
a diky
- Hutar94
Praveze ryby (calling station, ako napriklad tento villain) nebudu skladat na cbety velmi casto, a tyd padom ti zostava iba setmine...
anyway, ja by som to praveze pf netlacil zbytocne, ved takato fishka nebude kukat na velkost betu, a teda mozes aj overbetovat, ked trafis set a budovat pot potom.
btw, skus napisat, aku range otvaras z blindov, ked pred tebou je niekolko limperov
anyway, ja by som to praveze pf netlacil zbytocne, ved takato fishka nebude kukat na velkost betu, a teda mozes aj overbetovat, ked trafis set a budovat pot potom.
btw, skus napisat, aku range otvaras z blindov, ked pred tebou je niekolko limperov
-
ako netvrdim ze nemas pravdu ale skratka mam to odsledovane a vidim to vzdy ked hram ze cbety su veľmi často uspešne. tušim aj v trackeri by som mohol najst %.
No a k tej range? 22-AA, AT/AJ+, KQ, KJ, fuuu myslim ze zhruba toto. ale pokial nie som na blindoch ale mam poziciu tak pri dostatku limperov otvaram aj suited conectori, aj ked to je teraz asi od temy
No a k tej range? 22-AA, AT/AJ+, KQ, KJ, fuuu myslim ze zhruba toto. ale pokial nie som na blindoch ale mam poziciu tak pri dostatku limperov otvaram aj suited conectori, aj ked to je teraz asi od temy
- Hutar94
Hutar94 napísal:ako netvrdim ze nemas pravdu ale skratka mam to odsledovane a vidim to vzdy ked hram ze cbety su veľmi často uspešne. tušim aj v trackeri by som mohol najst %.
OK, ja tomu rozumiem, sak tam mas staty a vies si pozriet, ako casto zhadzuju na cbety. Len taky stat si pri tomto chlapikovi neuviedol a u mna hrac 46/1 s AF < 1 je jednoznacne calling station a na uspesnov cbetov by som sa nespoliehal (pokial samozrejme nemame dostatocnu vzorku, na ktorej ma vysoky fold to cbet)
Hutar94 napísal:22-AA, AT/AJ+, KQ, KJ,
hm, to je podla mna trosku wide. Musis si uvedomit fakt, ze budes stale OOP, budes hrat velmi casto multiway. Ak tam mas hracov, co fakt folduju na kazdy cbet, tak sa to da. Ale ak sa ti limpne random fish, tak podla mna ti na cbet nebude foldovat velmi casto a ruky ako 22-77, AT,AJ,KJ su imo dost slabe a situacia, ked si OOP v multiway pote je proste otrasna Ja osobne tam otvaram AJs+,AQo+,KQs, 88+. Naozaj, hrat tie ruky vyssie spomenute ruky v takychto spotoch mi pride dost obtiazne a zbytocne si zavaris. Podla mna sa to tam da kludne completnut/checknut a ak trafime TP, tak mozme valuebetovat o 106. Ako som pisal, fishka nehladi na vysku betu, a teda ked betnes 10c do 6c potu, tak ona si to ani nevsimne a ty mozes budovat pot aj bez toho, aby si riskoval nejake peniaze PF.
Podotykam, ze toto je iba moja uvaha a moze mat nejake muchy, ale ja osobne sa nerad dostavam do takychto spotov OOP, kde mi ani iniciativa nepomoze.
-
fold to flop cbet ma 48 neviem co mi to hovori
Ok dakujem ale tak myslis ze k tej range by bolo zle drzat ruky ako 22-88 koli setminingu ?
Ok dakujem ale tak myslis ze k tej range by bolo zle drzat ruky ako 22-88 koli setminingu ?
- Hutar94
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.