Hutar94 napísal:ako netvrdim ze nemas pravdu ale skratka mam to odsledovane a vidim to vzdy ked hram ze cbety su veľmi často uspešne. tušim aj v trackeri by som mohol najst %.
OK, ja tomu rozumiem, sak tam mas staty a vies si pozriet, ako casto zhadzuju na cbety. Len taky stat si pri tomto chlapikovi neuviedol a u mna hrac 46/1 s AF < 1 je jednoznacne calling station a na uspesnov cbetov by som sa nespoliehal (pokial samozrejme nemame dostatocnu vzorku, na ktorej ma vysoky fold to cbet)
Hutar94 napísal:22-AA, AT/AJ+, KQ, KJ,
hm, to je podla mna trosku wide. Musis si uvedomit fakt, ze budes stale OOP, budes hrat velmi casto multiway. Ak tam mas hracov, co fakt folduju na kazdy cbet, tak sa to da. Ale ak sa ti limpne random fish, tak podla mna ti na cbet nebude foldovat velmi casto a ruky ako 22-77, AT,AJ,KJ su imo dost slabe a situacia, ked si OOP v multiway pote je proste otrasna

Ja osobne tam otvaram AJs+,AQo+,KQs, 88+. Naozaj, hrat tie ruky vyssie spomenute ruky v takychto spotoch mi pride dost obtiazne a zbytocne si zavaris. Podla mna sa to tam da kludne completnut/checknut a ak trafime TP, tak mozme valuebetovat o 106. Ako som pisal, fishka nehladi na vysku betu, a teda ked betnes 10c do 6c potu, tak ona si to ani nevsimne a ty mozes budovat pot aj bez toho, aby si riskoval nejake peniaze PF.
Podotykam, ze toto je iba moja uvaha a moze mat nejake muchy, ale ja osobne sa nerad dostavam do takychto spotov OOP, kde mi ani iniciativa nepomoze.