no ide o to, ze ty ten set trafis velmi malokedy a zvysok budes musiet ch/foldovat (ak teda si myslime, ze villaini nebudu foldovat na cbety). Totiz ked setminujes, tak predpokladas, ze mas dobre odds. Aby si mal dobre odds, musis predpokladat, ze villain sa ti stackne (alebo ti aspon odovzda zodpovedajucu sumu) => ked trafime set raz z 9 pokusov, tak villain by ti mal odovzdat viac, ako je 9-nasobok tvojho PF raisu, a tak ucini iba vtedy, ak aj on volaco trafi. Kedze on ale limp/calluje, tak ma slabu range a hoci je wide, podla mna nemas take dobre implied odds ako proti nitke, ktora vacsinou drzi overpar a stackne sa zakazdym, ked ty trafis set... Taketo fishky ti sice odcalluju s nejakym bottom parom jednu, nanajvys 2 streets, ale ani to nemusi stacit na to, aby to preplatilo ten 9nasobok pf raisu...
Navyse, ako som uz viackrat pisal, ty mozes setminovat s tym, ze pot zacnes budovat velkymi betmi az ked ten set trafis a PF iba completnes SB/checknes BB. Tie fishky nebude zaujimat velkost tvojho betu az tak velmi, a preto si mozes dovolit naplanovat svoje bety tak, aby si ich stackol na riveri. Ked fishka volaco ma, tak zaplati aj tak, a ak nema, tak ti rovnako zhodi na 2/3 z potu ako na 2x overbet
77-88 su uz trosku lepsie ruky, pretoze tam niekedy trafis nizky board a miesto setminovania mozes valuebetovat - na 652s flope mozes tahat s 88 value zo vsetkych 6,5 alebo draws ci random overcards. Naopak, ked mas 33 napr., tak vacsinou budes mat iba underpair, ktory by si cbetoval takmer vzdy iba light s umyslom vyfoldovat superovu handu.