Na mikrolimitoch to velka veda nie je, vacsina hracov su fishky takze da sa pomerne lahko mat dobry profit

K tym rukam:
V husng je najhlavnejsi read na hraca, takze nejaka presna strategia nato nie je, ale tak to asi uz vies

1. K4: na flope by som asi betoval pot, ale myslim ze c/r tiez nie je zly, nie casto tam super bude mat set. Turn bet ok, ten miniraise u fishiek nemusi vzdy znamenat nuts a k tomu prisla 3. desiatka takze pravdepodobnost este klesa. River AI by som asi aj ja zavolal, full house je nuts imo. Jedine co ta poraza je T a AA, cize si myslim ze to je ok

2. Preflop raise na 70-80 defualtne to robim z kazdym Kx, to iste aj u prvej ruky, nikdy necallujem BB, bud fold alebo raise a to:
3,5-4BB 10/20
3x BB 15/30
2,5x BB 25/50
2x BB 50/100 alebo AI, zalezi od supera a stackov
inak myslim ze je to dobre zahrane

3.handa AK: ten mini 3-bet by som dorovnal, 100% flopov by som c-betoval a ak by bol super agresivny tak by som to asi zahodil. Opat zalezi od supera, ak 3-betuje casto PF tak moze byt allin tam sme vacsinou 70-30 alebo lepsi, ak 3-betuje malo tak iba call.
4.K2s: flop ok ak vela c/r je to dost heavy flop, na turne ked 2x checkol tak to vacsinou nic nema a ty mas draw, takze by som betol a na rivri z neho dostat co najviac

*Tie moje rady ber s rezervou, niesom ziaden profik*
EDIT: myslim ze spax hraje celkom solidne husngs