po precitani niekolkych blogov som sa rozhodol ze si tiez jeden zalozim. Moj prvy kontakt s Holdemom bol pri pozerani Galaxie Sport (WPT,WSOP) cca rok a pol dozadu. Hned sa mi tato hra zapacila a na letnej dovolenke ked nebolo co robit sme drtili cely vecer SnG (neboli chipy tak sme hrali s hrozienkami:). Vzdy som sa vyhybal hram o peniaze ci uz tipovanie zapasov alebo kasinam takze moje uplne zaciatky boli na facebook pokri!

Potom prisiel kamarat s novinkou ze na P****Stars existuju freerolly kde sa daju vyhrat skutocne peniaze bez vkladu tak si hovorim preco to neskusit.. Po asi mesiaci sa mi podarilo skoncit ITM moja prva vyhra 0.40c

Na druhy den si hovorim ze tie vyhry neboli nahodne tak som prvy krat depozitol 10eur.. Malo to podobny scenar lebo som v tom case nemal predstavu o vyzname bankroll manazmentu hlavne pri DoNoch kde clovek dostava najviac badbeatov. Nasledovalo dalsich 20eur potom dalsich 20eur nakoniec 10eur. Nehral som uplne zle len som hral o 1/3 a 1/2 bankrollu takze sa nic ine nedalo cakat ze po cca 50 hrach boli vsetky prachy prec v tilte som prehral poslednych 18$ v CG. Tu som si povedal ze uz nikdy nevlozim svoje $ do pokru.
Poker ma neprestal bavit tak som hral dalej na pokestars/fulltilte freerolly medzicasom som nasiel tuto vynikajucu stranku a precital vsetky mozne blogy,diskusie, pozrel dake edukativne videa na jednej konkurencnej stranke a neustale sledoval top hviezdy v live pokri(komplet HighStakePoker,WSOP ME,MillionDollarCashGame,HeadsUpChampions2009 atd.).
Po asi dvoch mesiacoch som opat vyhral 0.35c vo freerolly a nasledovalo nieco podobne ako pri prvych shotoch na FL o cely bank.
Prva vitazna ruka: https://www.pokertableratings.com/repla ... 3455884975
+1$ znamenalo ze mam 1bi na NL2. Tu som trochu padol ale opat mi raz prisli pekne karty
https://www.pokertableratings.com/repla ... 3461994104
betsizing si nevsimajte!

1.6$ uz bolo cize prvy shot na DoN.. mal som peknu seriu az po cca 23$ potom som dal shot na 5.2$ DoN dostal som bad beat takze opat 1.1$ DoN.. dalsi shot na 5.2 dalsi badbeat.. potom nastal nehorazny downswing nechapal som co sa deje prehral som snad vsetky bubble vsetky vyssie pary proti malym(skoda ze som si nerobil ciarky na papierik:),postupky vs fullhouse, set vs over set ved to poznate..fishky s profitom -200 a viac mi davali runner runner bolo tam trochu aj tiltu ale nie push ATC skor som bol negativne naladeny vzdy ked som isiel do showdownu.. vyclearoval som prvu cast vkladu 14$ takze som mal asi 20$.. a tu nastal velky zlom.. sadol som na 4stoly 5.2DoN + 1stol 3.4SnG a povedal som si bud teraz alebo nikdy.. prisiel peekny hotrun z 5.2DoNov som mal naspat 36$ a odvtedy som zacal opat beatovat 1.1$ mal som seriu 12ITM za sebou a statistiku 27win/3loss ROI +80%

takze za mesiac hrania od nuly mam 80$ a kusok od dalsieho 10$ bonusu za VPP.. planujem clearnut cely bonus a nahrat na PS aspon 250-300$ cashoutnut to do nejakej rozumnej herne s dobrym rakebackom a s horsimi hracmi ako som ja a aky su na PS.. napr. LuckyAce a zacat NL SH zaciatok asi NL5 mozno nejake SnG popritom.. a hrat,hrat,vzdelavat sa, hrat.. checknut vacsinu dc videii, checknut 2+2forum a uvidi sa ako to pojde..
dufam ze vas moj pribeh nenudil a ked budem potrebovat s niecim poradit tak sa tu na vas mozem obratit.. dakujem