Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Jančiho blog - nový začiatok :)

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 14:18

Moja fishy myšlienka dnešného dňa : "Je možné aby sa niekomu hralo lepšie na vyššom limite ako na nižšom? Je možné aby sa niekto cítil na vyššom limite lepšie a hral lepší poker?" :unknown:
Obrázok používateľa
Johny40

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 42 krát/3 krát

Odoslaťod yegon 06 Aug 2013 14:22

hranie vyssieho limitu hladka ego a pre niekoho to moze byt velmi dolezite a prinasat vnutornu pohodu a spokojnost so samym sebou - sebavedomie moze viest k lepsej hre
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 14:27

yegon napísal:hranie vyssieho limitu hladka ego a pre niekoho to moze byt velmi dolezite a prinasat vnutornu pohodu a spokojnost so samym sebou - sebavedomie moze viest k lepsej hre

Agresívnemu hráčovi možno trochu viac pokory?
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 14:32

Ešte aby som nezabudol spomenúť, podarilo sa mi konečne začať používať HM2 :) Užívam si to a veľká vďaka za pomoc patrí StanleyVII :)

Ako sa pri SNG snažím využívať HM? Sledujem hlavne VPIP - vďaka tomu viem presne komu tie blindy kradnúť a komu nie, koho môžem napr. s AQo restealovať a komu to radšej aj foldnem preflop. Akurát by som si rád po začatí SNG ten HUD vynuloval, nech mi to nezobrazuje čísla z bubble alebo HU :P Ale na to ešte prídem ako sa to dá :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 16:07

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 60/120 Blinds (3 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

SB (t3,640)
Hero (BB) (t6,340)
Button (t3,520)

Hero's M: 35.22

Preflop: Hero is BB with KObrázok, AObrázok
Button raises to t360, 1 fold, Hero calls t240

Aj keď mám AKs, nechcem riskovať svoju pozíciu chipleadra, preto len call a nie push. Na flope chcem trafiť TPTK, v inom prípade na cbet foldujem.

Flop: (t780) 3Obrázok, 3Obrázok, 10Obrázok (2 players)
Hero checks, Button bets t360, Hero calls t360

Takže trafil som FD a stále mám 2 over karty. Zvažujem push, no zase som si povedal, že nechcem riskovať teraz, tak to len callujem. S over kartami radšej nerátam, keďže kľudne môžem byť proti AT, alebo KT (v horšom prípade A3)

Turn: (t1,500) QObrázok (2 players)

Hero checks, Button bets t1,500 :unknown:

A tu mám už aj gutshot, čiže pokiaľ rátam aj ace a king, tak dostávam dokonca 17, alebo 14 outov (počítam s možnosťou toho AT a KT). Pokiaľ sa veľmi nemýlim, matematicky by to správne mal byť call, beriem do úvahy aj to, že villain už nemá fold equity na riveri a dostal by som od neho ďalšie chipy,tým pádom by som bol v HU, s pekným chipleadom.
Na druhej strane, absolútne mi tu nesedí jeho betsize. S akou handou by mal takto hrať? TT alebo QQ si myslím, že môžem pokojne vylúčiť. Napadá ma jedine to A3, AT alebo KT. Prikláňam sa k A3, keďže tam by asi malo zmysel sa snažiť defendovať tým veľkým betom na turne, aby sa vyhol nejakému trafenému gutshotu alebo flushu
.
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod vlade 06 Aug 2013 16:26

Ja by som to tam nalozil pred flopom a ked nie pred flopom tak potom na turne po jeho bete.

Ja by som skor rozmyslal inak pred flopom, nie ze nechcem stratit poziciu chipleadera, ale ze nechcem aby mu tam prisla nejaka haluz pretoze pred flopom som lepsi a mam dobru sancu ho vyradit.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod chulanbetra 06 Aug 2013 16:33

Nerozumiem tomuto:
Preflop - Na flope chcem trafiť TPTK, v inom prípade na cbet foldujem.
Postflop - Takže trafil som FD a stále mám 2 over karty. Zvažujem push, no zase som si povedal, že nechcem riskovať teraz, tak to len callujem.

Nieco si zamyslal a potom si zmenil nazor aj ked podmienka nebola splnena.

p.s.: nehovorim ze mas foldnut FD + 2 over len, ze najprv si nechcel dorovnavat s inym nez TPTK a potom uz to bolo ok s FD a 2 over. Takze asi ta podmienka pred flopom nie je taka ako si napisal ci?
Naposledy upravil chulanbetra dňa 06 Aug 2013 16:35, celkovo upravené 1 krát.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod 1886er 06 Aug 2013 16:34

30bb deep by som išiel 3bet preflop na 888 a na väčšine flopov cbet 1/3 potu. asi by som necbetoval len nejaké megadrawy flopy.
keď si big stack, by si mal skôr hrať agresívne kôli icm a nie že si začneš šetriť stack a budeš hrať pasívne:)
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 06 Aug 2013 16:37

necital som blog od zaciatku - je to 6max SNG 2 miesta platene ?
ak ano, tak Ti asi odporucia SNG hraci pozriet ICM a hru na bubble, najdes tu asi vela komentarov k tomuto
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 16:38

vlade napísal:Ja by som to tam nalozil pred flopom a ked nie pred flopom tak potom na turne po jeho bete.

Ja by som skor rozmyslal inak pred flopom, nie ze nechcem stratit poziciu chipleadera, ale ze nechcem aby mu tam prisla nejaka haluz pretoze pred flopom som lepsi a mam dobru sancu ho vyradit.

Po turne som to tam možno mohol dať, mal 1200 behind, čiže odds by mi mali sedieť vzhľadom na môj počet outov, plus ešte jednu možnosť som vynechal, ten betsize môže znamenať aj bluff?

Je asi pravda, že som to mohol pushnúť už preflop, keďže viem, že som pravdepodobne proti slabšej hande, alebo proti páru, nerestealoval som často, čiže mohol by sa chcieť on vyhnúť coinflipu, mňa by prehhratý flip nevyradil, jeho áno :)

A ešte jedinú vec som asi nezvážil, šancu, že má AA alebo KK. To by mi tiež pripadalo zahraté relatívne normálne z jeho strany. Na flope síce betuje menej, ale predpoklad je, že som tam veľmi nemal čo trafiť okrem tej desiatky, ktorá ako jediná by mala byť v mojej range na call. Turn by mu urobil board viac drawy a preto by to takto mohol defendovať. Takisto by mohol zahrať podľa mňa aj s JJ. Na turne vysoký bet, lebo Q by mohla tiež kaziť AT, KT, s ktorým mohol očakávať, že som ho calloval preflop.

Som teraz úplne mimo, alebo mám aspoň v niečom pravdu? :D
Obrázok používateľa
Johny40

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!