Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €
Re: Jančiho blog - nový začiatok :)
H2: Preco nebetujes na turne farbu? Podla tych statov si neviem predstavit handu s ktorou by ta na turne nedorovnal bez ohladu na to ze je tam tretia karta do farby. A navyse, davas mu pokutu ked si chce dotiahnut vyssiu farbu na 1 kartu.
River by som siel bet/fold. Taky hrac ti stale dorovna 2 pary, postupky aj TP a pod. Stale je tam value.
River by som siel bet/fold. Taky hrac ti stale dorovna 2 pary, postupky aj TP a pod. Stale je tam value.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
chulanbetra napísal:H2: Preco nebetujes na turne farbu? Podla tych statov si neviem predstavit handu s ktorou by ta na turne nedorovnal bez ohladu na to ze je tam tretia karta do farby. A navyse, davas mu pokutu ked si chce dotiahnut vyssiu farbu na 1 kartu.
Ako vravím, bol som presvedčený o tom, že to A nezraňuje jeho range, čiže som očakával 2. barrel, namiesto môjho betu, som chcel check-raisovať. Zle?
-
Johny40 - Príspevky: 156
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 42 krát/3 krát
A aka bola zaruka, ze betne? Ma vysoke cbety na turne?
Nezabudni, ze dosla ako karta do farby, tak aj overcard. Ten hrac ti moze dorovnat nejake Jx, Kx, Qx aj Ax ale uz ti to nebude betovat. Tito hraci aspon ja mam taku skusenost si sice board vsimnu a zlaknu sa ho, ale odmietaju polozit, lebo sa nevedia vzdat svojej "dobrej" ruky typu "ved som mal 2p / postupku/..".
Ak si pred flopom dorovnal aby si hitol postupku / farbu a potom tahal value, tak turn bol prave ten spot kde si s tym mal zacat.
p.s.: Je to ciste moj nazor hravam NL5ku, mozno ti tu skusenejsi povedia nejake ine rady este.
Nezabudni, ze dosla ako karta do farby, tak aj overcard. Ten hrac ti moze dorovnat nejake Jx, Kx, Qx aj Ax ale uz ti to nebude betovat. Tito hraci aspon ja mam taku skusenost si sice board vsimnu a zlaknu sa ho, ale odmietaju polozit, lebo sa nevedia vzdat svojej "dobrej" ruky typu "ved som mal 2p / postupku/..".
Ak si pred flopom dorovnal aby si hitol postupku / farbu a potom tahal value, tak turn bol prave ten spot kde si s tym mal zacat.
p.s.: Je to ciste moj nazor hravam NL5ku, mozno ti tu skusenejsi povedia nejake ine rady este.
- chulanbetra
chulanbetra napísal:A aka bola zaruka, ze betne? Ma vysoke cbety na turne?
No toto je tiež NL5 čiže aj tvoju radu si cením Čo sa týka jeho cbetovania turnu, nemôžem to vedieť na základe vzorky rúk, ktoré mám s ním odohraté.
Môžem teda zhrnúť to, čo sme tu dnes napísali do vety: "Zabudnúť na moje check-raise, kým nemám na hráča read, že bude betovať? "
-
No skor inak: ked mas made hand betujes a tahas value, o to viac ked je tam loose hrac.
A co sa tyka c/r tak je nutne aby hrac bol agresivny, aby tvoje checky v nom prebudili nutkanie bluffovat a vytlacat ta z potu. Potom mozes robit nieco ako check/call flop a check/raise turn a punishovat ho. Ale to musi mat vysoke AF a musis vidiet, ze sa snazi sikanovat pasivnych hracov.
Najlepsie je vsak hrat z pozicie, vtedy mozes betnut ked on checkne a raisnut ked on betne. Pripadne dat call a raisnut dalsiu street.
A co sa tyka c/r tak je nutne aby hrac bol agresivny, aby tvoje checky v nom prebudili nutkanie bluffovat a vytlacat ta z potu. Potom mozes robit nieco ako check/call flop a check/raise turn a punishovat ho. Ale to musi mat vysoke AF a musis vidiet, ze sa snazi sikanovat pasivnych hracov.
Najlepsie je vsak hrat z pozicie, vtedy mozes betnut ked on checkne a raisnut ked on betne. Pripadne dat call a raisnut dalsiu street.
- chulanbetra
chulanbetra napísal:No skor inak: ked mas made hand betujes a tahas value, o to viac ked je tam loose hrac.
Čiže poučenie bude teda, moje milované c/r hrať proti agresívnym hráčom
-
Takže, prvý krát pridávam aj ja nejaký graf Síce mi CG nikdy nechutila viac ako SNG, v posledné dni ju trošku hrávam. Mohlo by to vyzerať nejako takto, ak by som mal byť spokojný?
Naposledy upravil Johny40 dňa 11 Aug 2013 16:07, celkovo upravené 1 krát.
-
kliknes tu nad textom, ktory pises na ikonku Img a medzi tie tagy supnes direct link, ktory ti vypluje imageshack
pekny graf
pekny graf
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.05 BB (9 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.com/
MP1 ($5.07)
MP2 ($1.98)
MP3 ($6.85)
CO ($5.36)
Hero (Button) ($5.10)
SB ($3.51)
BB ($5)
UTG ($2.43)
UTG+1 ($4.98)
Preflop: Hero is Button with 10, 10
UTG calls $0.05, 5 folds, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks
Flop: ($0.20) 7, 10, J (4 players)
SB bets $0.10, BB raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.30, 1 fold
Turn: ($0.90) 2 (2 players)
BB bets $0.75, Hero calls $0.75
River: ($2.40) J (2 players)
BB bets $3.90 (All-In), Hero calls $3.90
Total pot: $10.20 | Rake: $0.51
Results below:
MP1 ($5.07)
MP2 ($1.98)
MP3 ($6.85)
CO ($5.36)
Hero (Button) ($5.10)
SB ($3.51)
BB ($5)
UTG ($2.43)
UTG+1 ($4.98)
Preflop: Hero is Button with 10, 10
UTG calls $0.05, 5 folds, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks
Flop: ($0.20) 7, 10, J (4 players)
SB bets $0.10, BB raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.30, 1 fold
Turn: ($0.90) 2 (2 players)
BB bets $0.75, Hero calls $0.75
River: ($2.40) J (2 players)
BB bets $3.90 (All-In), Hero calls $3.90
Total pot: $10.20 | Rake: $0.51
Results below:
Spoiler:
-
Chcelo by to asi nejaky popis + som neni FR hrac, ale toto som presvedceny, ze je zle zahrate na kazdej street (okrem riveru obv, ale keby to zahrame dobre pred tym, tak aj ten river by bol uplne iny)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.