Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Jančiho blog - nový začiatok :)

Odoslaťod chulanbetra 10 Aug 2013 20:04

H2: Preco nebetujes na turne farbu? Podla tych statov si neviem predstavit handu s ktorou by ta na turne nedorovnal bez ohladu na to ze je tam tretia karta do farby. A navyse, davas mu pokutu ked si chce dotiahnut vyssiu farbu na 1 kartu.

River by som siel bet/fold. Taky hrac ti stale dorovna 2 pary, postupky aj TP a pod. Stale je tam value.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod Johny40 10 Aug 2013 20:19

chulanbetra napísal:H2: Preco nebetujes na turne farbu? Podla tych statov si neviem predstavit handu s ktorou by ta na turne nedorovnal bez ohladu na to ze je tam tretia karta do farby. A navyse, davas mu pokutu ked si chce dotiahnut vyssiu farbu na 1 kartu.

River by som siel bet/fold. Taky hrac ti stale dorovna 2 pary, postupky aj TP a pod. Stale je tam value.

Ako vravím, bol som presvedčený o tom, že to A :club: nezraňuje jeho range, čiže som očakával 2. barrel, namiesto môjho betu, som chcel check-raisovať. Zle? :)
Obrázok používateľa
Johny40

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 42 krát/3 krát

Odoslaťod chulanbetra 10 Aug 2013 20:38

A aka bola zaruka, ze betne? Ma vysoke cbety na turne?
Nezabudni, ze dosla ako karta do farby, tak aj overcard. Ten hrac ti moze dorovnat nejake Jx, Kx, Qx aj Ax ale uz ti to nebude betovat. Tito hraci aspon ja mam taku skusenost si sice board vsimnu a zlaknu sa ho, ale odmietaju polozit, lebo sa nevedia vzdat svojej "dobrej" ruky typu "ved som mal 2p / postupku/..".

Ak si pred flopom dorovnal aby si hitol postupku / farbu a potom tahal value, tak turn bol prave ten spot kde si s tym mal zacat.

p.s.: Je to ciste moj nazor hravam NL5ku, mozno ti tu skusenejsi povedia nejake ine rady este.
chulanbetra

Odoslaťod Johny40 10 Aug 2013 21:51

chulanbetra napísal:A aka bola zaruka, ze betne? Ma vysoke cbety na turne?
Nezabudni, ze dosla ako karta do farby, tak aj overcard. Ten hrac ti moze dorovnat nejake Jx, Kx, Qx aj Ax ale uz ti to nebude betovat. Tito hraci aspon ja mam taku skusenost si sice board vsimnu a zlaknu sa ho, ale odmietaju polozit, lebo sa nevedia vzdat svojej "dobrej" ruky typu "ved som mal 2p / postupku/..".

Ak si pred flopom dorovnal aby si hitol postupku / farbu a potom tahal value, tak turn bol prave ten spot kde si s tym mal zacat.

p.s.: Je to ciste moj nazor hravam NL5ku, mozno ti tu skusenejsi povedia nejake ine rady este.

No toto je tiež NL5 :) čiže aj tvoju radu si cením :) Čo sa týka jeho cbetovania turnu, nemôžem to vedieť na základe vzorky rúk, ktoré mám s ním odohraté.

Môžem teda zhrnúť to, čo sme tu dnes napísali do vety: "Zabudnúť na moje check-raise, kým nemám na hráča read, že bude betovať? "
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod chulanbetra 10 Aug 2013 22:45

No skor inak: ked mas made hand betujes a tahas value, o to viac ked je tam loose hrac.

A co sa tyka c/r tak je nutne aby hrac bol agresivny, aby tvoje checky v nom prebudili nutkanie bluffovat a vytlacat ta z potu. Potom mozes robit nieco ako check/call flop a check/raise turn a punishovat ho. Ale to musi mat vysoke AF a musis vidiet, ze sa snazi sikanovat pasivnych hracov.

Najlepsie je vsak hrat z pozicie, vtedy mozes betnut ked on checkne a raisnut ked on betne. Pripadne dat call a raisnut dalsiu street.
chulanbetra

Odoslaťod Johny40 11 Aug 2013 00:30

chulanbetra napísal:No skor inak: ked mas made hand betujes a tahas value, o to viac ked je tam loose hrac.

A co sa tyka c/r tak je nutne aby hrac bol agresivny, aby tvoje checky v nom prebudili nutkanie bluffovat a vytlacat ta z potu. Potom mozes robit nieco ako check/call flop a check/raise turn a punishovat ho. Ale to musi mat vysoke AF a musis vidiet, ze sa snazi sikanovat pasivnych hracov.

Najlepsie je vsak hrat z pozicie, vtedy mozes betnut ked on checkne a raisnut ked on betne. Pripadne dat call a raisnut dalsiu street.

Čiže poučenie bude teda, moje milované c/r hrať proti agresívnym hráčom :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 11 Aug 2013 05:04

Takže, prvý krát pridávam aj ja nejaký graf :D Síce mi CG nikdy nechutila viac ako SNG, v posledné dni ju trošku hrávam. Mohlo by to vyzerať nejako takto, ak by som mal byť spokojný? Obrázok
Naposledy upravil Johny40 dňa 11 Aug 2013 16:07, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod nabokow 11 Aug 2013 08:40

kliknes tu nad textom, ktory pises na ikonku Img a medzi tie tagy supnes direct link, ktory ti vypluje imageshack :)
pekny graf :good:

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
Johny40
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Johny40 11 Aug 2013 22:22

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.05 BB (9 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.com/

MP1 ($5.07)
MP2 ($1.98)
MP3 ($6.85)
CO ($5.36)
Hero (Button) ($5.10)
SB ($3.51)
BB ($5)
UTG ($2.43)
UTG+1 ($4.98)

Preflop: Hero is Button with 10Obrázok, 10Obrázok
UTG calls $0.05, 5 folds, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks

Flop: ($0.20) 7Obrázok, 10Obrázok, JObrázok (4 players)
SB bets $0.10, BB raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.30, 1 fold

Turn: ($0.90) 2Obrázok (2 players)
BB bets $0.75, Hero calls $0.75

River: ($2.40) JObrázok (2 players)
BB bets $3.90 (All-In), Hero calls $3.90

Total pot: $10.20 | Rake: $0.51

Results below:
Spoiler:
Hero had 10Obrázok, 10Obrázok (full house, tens over Jacks).
BB had JObrázok, 7Obrázok (full house, Jacks over sevens).
Outcome: BB won $9.69 :wall:
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod matiapag 11 Aug 2013 22:49

Chcelo by to asi nejaky popis + som neni FR hrac, ale toto som presvedceny, ze je zle zahrate na kazdej street (okrem riveru obv, ale keby to zahrame dobre pred tym, tak aj ten river by bol uplne iny) :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!