chulanbetra napísal:No ja si nedovolim nikoho hodnotit, s mojimi "skusenostami" a na limite NL5 Ale zahrali sme si pekne no
no predsa len máš odohratého oveľa viac ako ja
chulanbetra napísal:No ja si nedovolim nikoho hodnotit, s mojimi "skusenostami" a na limite NL5 Ale zahrali sme si pekne no
matiapag napísal:Mma by zaujimalo, ako si na tomto v equilabe prisiel a este velmi zaujimavo popisujes jeho staty, co znamena 'ffold'? Fold to fold?
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Johny40 napísal:No, keď nastavujem približnú range s VPIP 11% tak mi tam zobrazí aj to QTs+. Ale zrejme som teraz mimo, takže ma prosím ťa oprav
Johny40 napísal:Ja si tak označujem flop - "f", turn -"t", river - "r"- keď si píšem poznámky ku hráčom, tak používam takéto moje skratky
matiapag napísal:Johny40 napísal:No, keď nastavujem približnú range s VPIP 11% tak mi tam zobrazí aj to QTs+. Ale zrejme som teraz mimo, takže ma prosím ťa oprav
No urcite nikdy nesmies spravit to, ze tam natukas 11% a beries to, co ti zobrazi. Ked si zadavas range do pokerstove/equilabu, tak to rob tak, ze pridavaj najlepsie ruky manualne jednu po druhej, az kym nebudes mat 11%. To znamena, ze ides od najlepsej AA,KK,QQ,AK az dole postupne a to z toho dovodu, ze ty vies, z ktorej pozicie ake ruky sa priblizne hraju, kym ten software berie equity tej ruky voci random ruke. Neviem, ci to robis takto a som to len zle pochopil, ale takyto nejaky by mal byt postupJohny40 napísal:Ja si tak označujem flop - "f", turn -"t", river - "r"- keď si píšem poznámky ku hráčom, tak používam takéto moje skratky
heh, mna to nenapadlo, jasne, ze na tom nic zle neni, len som sa nad tym pousmial
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.