od foraid 01 Dec 2013 17:39
sorry, ale toto je jeden z najhorsich thinking procesov v SNG ake som kedy cital, proste musis uplne zmenit mentalitu, podla mna to bolo prave tym ze ti otocil KK a tak celu handu si popisoval v style, ze co poraza teba a nie co porazas ty.
poviem ti ako by som asi postupoval v tejto situacii ja.
mam QQ na SB, otvara button, takze tu som vzdy brutalny favorit a chcem dostat do hry vsetky chipy a je mi jedno ci na buttone sedi totalny nit ala Phil Helmuth alebo isildur co stealuje kazdu handu, proste s QQ to tam chcem dostat vsetko.
potom sa pozrem na moznosti ako to tam dostat, button je nit, to znamena ze ma velmi uzku range a pravdepodobne na 3bet shove nezahodi - to je tu asi najjednoduchsia varianta.
druha moznost co hned potom pozeram je kto sedi na BB, v tomto pripade je sice mala vzorka, ale ide o princip, ak vidim ze hrac na BB ma vysoky resteal, tak si to callnem cim vytvorim pre neho idealnu situaciu na squeeze (verim ze tam taky aggro restealer posle este sirsiu range vs btn open + SB call ako len vs btn open) cim by som do potu dostal dalsie chipy navyse.
no tu sa mi zda push PF optimalnejsi, ale kedze si to uz callol tak na flope nerozmyslaj stylom ze s QT flopol nuts alebo ma KK, AA a musim foldnut, ale stylom ze v pote je uz vela chipov, mas overpar + gotshot, je tam vela slabsich ruk s ktorymi sa stackne (KT, AT, TT, AJ, KJ, QJ, kludne aj A9 + stale tam moze cbetovat s nicim a kebyze foldnes by ta vyfoldoval z lepsej ruky), predsalen v pote on uz ma vacsinu stacku tak ti to tam da uz aj so slabsimi rukami, ako kebyze mate za ciarou obaja 100bb.
edit. tiez som si myslel ze to su klasicke 6max turba, ale ak to je DON tak mozes byt trochu viac tight, no kazdopadne aj tak by som to hral rovnako ako popisujem vyssie.
-
Za tento príspevok od foraid poďakovali :
- Johny40