VAROVANIE: POST NIE O POKRI LIFETIME DOWNSWING ALEBO LOVE EPIC FAIL

sem tam sa tu na fore mihne aj iny post ako pokrovy tak som sa dnes rozhodol po urcitom nie velmi potesujucom sumarizovani (sposobenom roznymi okolnostami) rozhodol ist sa vyzurit sem do blogu

nakolko sa tu stretava prevazne muzske osadenstvo a temou mojho sumarizovania su ako inak ZENSKE

snad sa tu stretnem s pochopenim/sucitom/utesenim w/e

(z lenivostnych dovod vynechavam rozne kratke romaniky a zameriavam sa len na tie nosne):
1. prva velka opatovana laska na gympli
trvanie: cca pol roka (s nejakou prestavkou)
dovod rozchodu: nasa spolocna kamaratka jej povedala ze som spal s inou (troska zjednodusene ale plnu verziu by sa aj tak nikomu nechcelo citat

FAIL
2. dalej - sesternica nasho bubenika z kapely

trvanie: skoro 3 roky
casom sa z nej vyklula dost podivuhodna existencia zamerana hlavne na prachy
dovod rozchodu: postupne mi dosla trpezlivost a zamiloval som sa do spoluziacky na vyske

tak ci tak FAIL vo vybere
3. spoluziacka z vysky
trvanie: skoro 6 rokov
pocas poslednych dvoch vecne problemy a moj neutichajuci optimizmus ze to dokazeme utriast

pocas tohto obdobia som sa skoro prechlastal na psychiatriu

dovod rozchodu: neuvedeny ale zjavne uz nevedela co od dobroty EPIC FAIL

4. inetrentova znamost (kludne ma ukamenujte

)
trvanie: 6 mesiacov
na prvom rande z nej vyliezlo ze je vydata ale chysta sa rozvadzat a ma 3 rocneho syna (podotykam ze mala 24 - nebola to nejaka stara raroha

) vravim ze ok no problem. ved uvidime ako to pojde vsetko dalej. tak som jej pekne spravil rozvodove papiere a dokonca sme casom zacali rozmyslat ze spolu zacneme zit

dovod rozchodu: obv zacala skakat na ko..e nejakemu polomafianovi - no outs -EPIC FAIL 2 (ale aspon ze som sa s nou rozisiel ja skor ako to stihla ona

)
5. toto by sem v podstate ani nemalo patrit ale je to EPIC FAIL 3
trvanie: par mesiacov
nezavazne randenie s jednou "kolegynou" z firmy pre ktoru externe robim
dnes som dostal od kamosky info ze si mam dat bacha lebo ze sa vyjadrila ze by ma uz davno zrusila ale ze bude so mnou udrzovat aspon nejaky kontakt lebo pravnik sa jej hodi EPIC FAIL 3
dovod rozchodu: myslim ze kazdemu jasny

takze suma sumarum

vyzera to na pekny lifetime downswing a peknych par BI pod AI EV predpokladam

btw ak by niekto mal zaujem predam zachovale rozmnozovacie naradie

cena dohodou