Kaktus on holdem :-)
Re: Kaktus on holdem :-)
no ze do AI sa dostavam s lepsou rukou a nefacka ma variancia btw. na stars mam od 30.1. 1444 ruk a WTSD 17 W$SD 61.5
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:no ze do AI sa dostavam s lepsou rukou a nefacka ma variancia
Tak ale to nemas pravdu. AI kopirujuca SD znamena, ze sa do AI nedostavas alebo ze mas nebodaj vysledky all-in presne ako v long rune (co je na malej vzorke nemozne).
Aj keby si isiel AI preflop s 22 proti AA 10x a vyhral 2x, tak by na konci EV a SD boli rovnake. Ak ale AI kopiruje SD pocas celeho priebehu (na malej vzorke), tak to jednoducho znamena, ze ziadny all-in pred riverom sa nekonal .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
aha dik za poucenie som mal potom nejaku skreslenu predstavu o tom co EV krivka znamena. my bad. som
-
ak by sa nahodou nasiel niekto kto by bol ochotny prist mi obsrat obe ruky, alebo minimalne aspon ten ukazovak ktory klikol na call tak adresu vdacne poskytnem
17/12/9
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 516422
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $10.80
Hero (BTN): $11.45
SB: $12.80
BB: $11.70
UTG: $10.35
MP: $10.20
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 8 8
UTG calls $0.10, 1 fold, CO raises to $0.50, Hero calls $0.50, 1 fold, BB calls $0.40, UTG calls $0.40
Flop: ($2.05) 2 2 5 (4 players)
BB checks, UTG checks, CO bets $1.30, Hero raises to $4, BB folds, UTG folds, CO raises to $10.30 all in, Hero calls $6.30
Turn: ($22.65) 5 (2 players - 1 is all in)
River: ($22.65) A (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $22.65
CO shows J J (two pair, Jacks and Fives)
Hero shows 8 8 (two pair, Eights and Fives)
CO wins $21.55
(Rake: $1.10)
17/12/9
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 516422
CO: $10.80
Hero (BTN): $11.45
SB: $12.80
BB: $11.70
UTG: $10.35
MP: $10.20
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 8 8
UTG calls $0.10, 1 fold, CO raises to $0.50, Hero calls $0.50, 1 fold, BB calls $0.40, UTG calls $0.40
Flop: ($2.05) 2 2 5 (4 players)
BB checks, UTG checks, CO bets $1.30, Hero raises to $4, BB folds, UTG folds, CO raises to $10.30 all in, Hero calls $6.30
Turn: ($22.65) 5 (2 players - 1 is all in)
River: ($22.65) A (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $22.65
CO shows J J (two pair, Jacks and Fives)
Hero shows 8 8 (two pair, Eights and Fives)
CO wins $21.55
(Rake: $1.10)
-
Ale nech predtym vykonaju potrebu aj na tom prste, ktory raisuje ten flop .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
whataspewtard
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
SPEWTARD ATACK P****Stars - LUCKBOX ON
dnes som si fical na stars ako maly boh. zatvoril som +4BI po 628 rukach. AI krivka sa mi zacala vyrovnavat a vznasal som sa 2BI nad nou
jedna ruka - ziskal som empiricky poznatok ze QQ na 4bet od hraca ktory nie je nejaka aggro opica foldujem vcera som presne takto pustil 1BI. raz som ich dokonca foldol PF ked som missclickom min4betol nita (chcel som callovat 3bet IP), ktory ma 3betol na BB a on 5bet pushol. dnes som zase typkovi neveril aj ked sme nemal este ziadnu dynamiku - bolo to na zaciatku session. chvalabohu luckbox zafungoval
super je po 81 rukach 32/19/4/3bet 4/ 4bet nemam este.
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 518168
MP: $12.80
Hero (CO): $10.15
BTN: $10.00
SB: $11.25
BB: $9.85
UTG: $10.70
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $0.30, BTN calls $0.30, SB raises to $1.20, 1 fold, Hero calls $0.90, BTN calls $0.90
Flop: ($3.70) Q 4 6 (3 players)
SB bets $2, Hero calls $2, BTN folds
Turn: ($7.70) J (2 players)
SB bets $4, Hero raises to $6.95 all in, SB calls $2.95
River: ($21.60) 8 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $21.60
Hero shows Q Q (a flush, Queen high)
SB shows K K (a pair of Kings)
Hero wins $20.55
(Rake: $1.05)
kazdopadne som urobil rozhodnutie ze asi bude EV+ foldovat QQ na 4bet od tykov ktori sa javia aspon trochu rozumne. ale necham sa presvedcit aj opaku ak by mal niekto argumenty
edit: TERAZ SOM SI VSIMOL ZE SOM OMYLOM PREKOPIROVAL ZLU QQ RUKU A AKO NASCHVAL MI NEJDE HANDCONVERTER /RAVE TAK JU ZMENIM HNED AKO SA MI PODARI JU SKONVERTOVAT
dnes som si fical na stars ako maly boh. zatvoril som +4BI po 628 rukach. AI krivka sa mi zacala vyrovnavat a vznasal som sa 2BI nad nou
jedna ruka - ziskal som empiricky poznatok ze QQ na 4bet od hraca ktory nie je nejaka aggro opica foldujem vcera som presne takto pustil 1BI. raz som ich dokonca foldol PF ked som missclickom min4betol nita (chcel som callovat 3bet IP), ktory ma 3betol na BB a on 5bet pushol. dnes som zase typkovi neveril aj ked sme nemal este ziadnu dynamiku - bolo to na zaciatku session. chvalabohu luckbox zafungoval
super je po 81 rukach 32/19/4/3bet 4/ 4bet nemam este.
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 518168
MP: $12.80
Hero (CO): $10.15
BTN: $10.00
SB: $11.25
BB: $9.85
UTG: $10.70
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $0.30, BTN calls $0.30, SB raises to $1.20, 1 fold, Hero calls $0.90, BTN calls $0.90
Flop: ($3.70) Q 4 6 (3 players)
SB bets $2, Hero calls $2, BTN folds
Turn: ($7.70) J (2 players)
SB bets $4, Hero raises to $6.95 all in, SB calls $2.95
River: ($21.60) 8 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $21.60
Hero shows Q Q (a flush, Queen high)
SB shows K K (a pair of Kings)
Hero wins $20.55
(Rake: $1.05)
kazdopadne som urobil rozhodnutie ze asi bude EV+ foldovat QQ na 4bet od tykov ktori sa javia aspon trochu rozumne. ale necham sa presvedcit aj opaku ak by mal niekto argumenty
edit: TERAZ SOM SI VSIMOL ZE SOM OMYLOM PREKOPIROVAL ZLU QQ RUKU A AKO NASCHVAL MI NEJDE HANDCONVERTER /RAVE TAK JU ZMENIM HNED AKO SA MI PODARI JU SKONVERTOVAT
-
ruka z dnesnej rannej session.
super je po 41 rukach 60/7/1
zvolil som typicku donkline aka "hura mam overpar ship it aj s rukami". mozno som result oriented ale nebolo by lepsie na flope call raise - aby som hral proti celemu jeho flop raisovaciemu range (cakam od neho PF l/c 22-99 a kadejaky iny random trash, ale myslim ze raisovat bude len overpary alebo lepsie) a bet fold turn?
ma niekto nejaky navrh popripade inu line alebo suhlasi s happy stackoff na flope?? dik
Party Poker $5 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 534234
BB: $5.04
UTG: $5.32
Hero (CO): $5.00
BTN: $2.94
SB: $1.78
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with A A
1 fold, Hero raises to $0.16, 1 fold, SB calls $0.14, BB calls $0.12
Flop: ($0.48) 5 2 4 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.34, SB folds, BB raises to $1.48, Hero raises to $4.84 all in, BB calls $3.36
Turn: ($10.16) Q (2 players - 1 is all in)
River: ($10.16) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $10.16
BB shows 2 2 (three of a kind, Twos)
Hero mucks A A (a pair of Aces)
BB wins $9.66
(Rake: $0.50)
super je po 41 rukach 60/7/1
zvolil som typicku donkline aka "hura mam overpar ship it aj s rukami". mozno som result oriented ale nebolo by lepsie na flope call raise - aby som hral proti celemu jeho flop raisovaciemu range (cakam od neho PF l/c 22-99 a kadejaky iny random trash, ale myslim ze raisovat bude len overpary alebo lepsie) a bet fold turn?
ma niekto nejaky navrh popripade inu line alebo suhlasi s happy stackoff na flope?? dik
Party Poker $5 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 534234
BB: $5.04
UTG: $5.32
Hero (CO): $5.00
BTN: $2.94
SB: $1.78
Pre Flop: ($0.06) Hero is CO with A A
1 fold, Hero raises to $0.16, 1 fold, SB calls $0.14, BB calls $0.12
Flop: ($0.48) 5 2 4 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.34, SB folds, BB raises to $1.48, Hero raises to $4.84 all in, BB calls $3.36
Turn: ($10.16) Q (2 players - 1 is all in)
River: ($10.16) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $10.16
BB shows 2 2 (three of a kind, Twos)
Hero mucks A A (a pair of Aces)
BB wins $9.66
(Rake: $0.50)
-
VAROVANIE: POST NIE O POKRI
LIFETIME DOWNSWING ALEBO LOVE EPIC FAIL
sem tam sa tu na fore mihne aj iny post ako pokrovy tak som sa dnes rozhodol po urcitom nie velmi potesujucom sumarizovani (sposobenom roznymi okolnostami) rozhodol ist sa vyzurit sem do blogu nakolko sa tu stretava prevazne muzske osadenstvo a temou mojho sumarizovania su ako inak ZENSKE snad sa tu stretnem s pochopenim/sucitom/utesenim w/e (z lenivostnych dovod vynechavam rozne kratke romaniky a zameriavam sa len na tie nosne):
1. prva velka opatovana laska na gympli
trvanie: cca pol roka (s nejakou prestavkou)
dovod rozchodu: nasa spolocna kamaratka jej povedala ze som spal s inou (troska zjednodusene ale plnu verziu by sa aj tak nikomu nechcelo citat FAIL
2. dalej - sesternica nasho bubenika z kapely
trvanie: skoro 3 roky
casom sa z nej vyklula dost podivuhodna existencia zamerana hlavne na prachy
dovod rozchodu: postupne mi dosla trpezlivost a zamiloval som sa do spoluziacky na vyske tak ci tak FAIL vo vybere
3. spoluziacka z vysky
trvanie: skoro 6 rokov
pocas poslednych dvoch vecne problemy a moj neutichajuci optimizmus ze to dokazeme utriast pocas tohto obdobia som sa skoro prechlastal na psychiatriu
dovod rozchodu: neuvedeny ale zjavne uz nevedela co od dobroty EPIC FAIL
4. inetrentova znamost (kludne ma ukamenujte )
trvanie: 6 mesiacov
na prvom rande z nej vyliezlo ze je vydata ale chysta sa rozvadzat a ma 3 rocneho syna (podotykam ze mala 24 - nebola to nejaka stara raroha ) vravim ze ok no problem. ved uvidime ako to pojde vsetko dalej. tak som jej pekne spravil rozvodove papiere a dokonca sme casom zacali rozmyslat ze spolu zacneme zit
dovod rozchodu: obv zacala skakat na ko..e nejakemu polomafianovi - no outs -EPIC FAIL 2 (ale aspon ze som sa s nou rozisiel ja skor ako to stihla ona )
5. toto by sem v podstate ani nemalo patrit ale je to EPIC FAIL 3
trvanie: par mesiacov
nezavazne randenie s jednou "kolegynou" z firmy pre ktoru externe robim
dnes som dostal od kamosky info ze si mam dat bacha lebo ze sa vyjadrila ze by ma uz davno zrusila ale ze bude so mnou udrzovat aspon nejaky kontakt lebo pravnik sa jej hodi EPIC FAIL 3
dovod rozchodu: myslim ze kazdemu jasny
takze suma sumarum vyzera to na pekny lifetime downswing a peknych par BI pod AI EV predpokladam
btw ak by niekto mal zaujem predam zachovale rozmnozovacie naradie cena dohodou
LIFETIME DOWNSWING ALEBO LOVE EPIC FAIL
sem tam sa tu na fore mihne aj iny post ako pokrovy tak som sa dnes rozhodol po urcitom nie velmi potesujucom sumarizovani (sposobenom roznymi okolnostami) rozhodol ist sa vyzurit sem do blogu nakolko sa tu stretava prevazne muzske osadenstvo a temou mojho sumarizovania su ako inak ZENSKE snad sa tu stretnem s pochopenim/sucitom/utesenim w/e (z lenivostnych dovod vynechavam rozne kratke romaniky a zameriavam sa len na tie nosne):
1. prva velka opatovana laska na gympli
trvanie: cca pol roka (s nejakou prestavkou)
dovod rozchodu: nasa spolocna kamaratka jej povedala ze som spal s inou (troska zjednodusene ale plnu verziu by sa aj tak nikomu nechcelo citat FAIL
2. dalej - sesternica nasho bubenika z kapely
trvanie: skoro 3 roky
casom sa z nej vyklula dost podivuhodna existencia zamerana hlavne na prachy
dovod rozchodu: postupne mi dosla trpezlivost a zamiloval som sa do spoluziacky na vyske tak ci tak FAIL vo vybere
3. spoluziacka z vysky
trvanie: skoro 6 rokov
pocas poslednych dvoch vecne problemy a moj neutichajuci optimizmus ze to dokazeme utriast pocas tohto obdobia som sa skoro prechlastal na psychiatriu
dovod rozchodu: neuvedeny ale zjavne uz nevedela co od dobroty EPIC FAIL
4. inetrentova znamost (kludne ma ukamenujte )
trvanie: 6 mesiacov
na prvom rande z nej vyliezlo ze je vydata ale chysta sa rozvadzat a ma 3 rocneho syna (podotykam ze mala 24 - nebola to nejaka stara raroha ) vravim ze ok no problem. ved uvidime ako to pojde vsetko dalej. tak som jej pekne spravil rozvodove papiere a dokonca sme casom zacali rozmyslat ze spolu zacneme zit
dovod rozchodu: obv zacala skakat na ko..e nejakemu polomafianovi - no outs -EPIC FAIL 2 (ale aspon ze som sa s nou rozisiel ja skor ako to stihla ona )
5. toto by sem v podstate ani nemalo patrit ale je to EPIC FAIL 3
trvanie: par mesiacov
nezavazne randenie s jednou "kolegynou" z firmy pre ktoru externe robim
dnes som dostal od kamosky info ze si mam dat bacha lebo ze sa vyjadrila ze by ma uz davno zrusila ale ze bude so mnou udrzovat aspon nejaky kontakt lebo pravnik sa jej hodi EPIC FAIL 3
dovod rozchodu: myslim ze kazdemu jasny
takze suma sumarum vyzera to na pekny lifetime downswing a peknych par BI pod AI EV predpokladam
btw ak by niekto mal zaujem predam zachovale rozmnozovacie naradie cena dohodou
-
kua kaktus ty mas kolko rokov?
ja mam teda len 21 a za sebou len jeden fail..lebo nepocitam parmesacne znamosti z puberty
takze ja som sa pred mesiacom rozisiel po 3rokoch so spoluziackou z gympla..
dovod rozchodu- opadlo to,stereotyp, plus sa zahladela do druheho(aj keď nebol main reason,ale bolo to tam)
ďalej
ja mam teda len 21 a za sebou len jeden fail..lebo nepocitam parmesacne znamosti z puberty
takze ja som sa pred mesiacom rozisiel po 3rokoch so spoluziackou z gympla..
dovod rozchodu- opadlo to,stereotyp, plus sa zahladela do druheho(aj keď nebol main reason,ale bolo to tam)
ďalej
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.