Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 25 Mar 2009 08:42

WolfiKxx napísal:to hras deep stack ? pozeram ze casto mas nad 200BB

nie, hrávam normálne 100 BB ale neodchádzam od stola keď sa mi podarí zdvojnásobiť lebo väčšinou tam aj tak sedia ľudia so stackmi 200BB+.....a včera som zhodou okolností naschval loadol 200BB stack keď ma ten donk prvýkrát vybral aby som ho mohol rozžuť na jeden krát :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Mar 2009 09:05

No len ked si deep, tak Ta chyby stoja viac, tak si davaj pozor, co robis :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 25 Mar 2009 09:08

dzejkej napísal:No len ked si deep, tak Ta chyby stoja viac, tak si davaj pozor, co robis :).

viem viem.....radsej sedim so 100BB ale ked vidim nejaku vel :fish: tak mi to proste neda a striehnem na nu s 200BB....vtedy je tam latentna sanca ze mi odovzda v jednej hre cely stack :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 26 Mar 2009 10:46

včera som pôvodne ani nemal v úmysle hrať ale nakoniec večer som si hodil najprv na zmenu 3 SNG 3,25 a potom ma začali pokúšať čerti, že vyskúšaj nejaký lacný MTT SNG tak som otvoril jeden 2,20 (180 players) a jeden 1,10 (90) players. Priebeh bol relatívne štandardný ako vždy keď hrám MTT t.j. do nejakého štvrtého levelu som nehral ani jednu ruku :D bol som úplne carddead. Nakoniec mi ale vyšlo zopár AI tak som v oboch skončil ITM na tom 1,10 som sedel dokonca na FT :D. Môj profit je dokopy nejakých 5$ čo je celkom dobré za hodinu a pol hrania :D. Ten 2,20$ ma ale trochu mrzí....vypadol som keď som z UTG pushol 99 (za mnou 5 al. 6 hráčov) (mal som cca 6-7BB), a týpek na BB našiel KK, board ma obstrelil rovno medzi kozy ale nedotiahol som ani postupku :wall:......that`s poker
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 08 Apr 2009 05:46

Minulý týždeň nebol na poker veľmi čas, keďže som menil robotu a potreboval som povybavovať nejaké papiere a tak. Mám teraz pracovný čas do 14:00 takže bude oveľa viac času aj na poker. Cez víkend a v pondelok som si ale celkom vynahradil pokrový deficit. V sobotu a v nedeľu som hral po jednej cca asi hodinovej session na dvoch stoloch (rozhodol som sa, že budem hrať zatiaľ len na dvoch stoloch, nakoľko keď som hral na štyroch robil som také chyby že až strach) a skončil som +7BI (sobota +5BI a nedeľa +2BI) :Yahoo!: . V pondelok som vďaka mojej novej pracovnej dobe začal hrať už okolo 15:00. Dal som si jednu dvojhodinovú session +2 BI a ďalšiu tiež asi tak dlhú len na 4 stoloch (dokonca som tentokrát neporobil ani také strašné chyby) okolo 20:00 +2BI. Nejaké drobné som vyhral ešte v 2.20 HU takže zisk za víkend + pondelok - 60 bucks. Čo je sranda, za všetky tieto sessions sa nevyskytla ani jedna handa, ktorú by som chcel sem postnúť. Všetko boli úplne štandardné situácie hrané poväčšine proti calling stations. Aj karty mi celkom chodili. Trochu som bol nasratý v tej pondelkovej večernej session, kde som za cca 660 rúk dostal asi 10 krát AA, z toho 9 krát mi nikto nezaplatil ani PF raise a raz som ich foldol na jednofarebnom červenom boarde proti villainovmu rr AI. Nakoniec som zistil, že to bol ultramegadonk ale vtedy som na neho ešte nemal žiadny read :wall: . Včera som nehral lebo sme sa boli s kamošom trochu prebehnúť. Mlynská dolina - Devínska Nová Ves cca 4 hodiny po kopcoch. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú nadbytočné množstvo energie :D , dnes som sa skoro nevykotúľal z postele :D.Dnes sa zase chystám možno aj na dve sessions - jednu poobednú a jednu večernú. Chcem nahrať ešte 8 BI na NL5 a dám shot na NL10, ktorý som aj pôvodne hrával takže konečne budem môcť konečne vyhrávať veľké love :ROFL:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod rebro 08 Apr 2009 08:00

Plusove session vedia potesit :)
GL @ NL10
rebro

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod mr_kaktus 08 Apr 2009 08:41

jj ďakujem...a hlavne potešili, že boli tri po sebe....uvidím ako to pôjde dnes....myslím ale že mi pomohlo aj to, že som zredukoval počet stolov len na dva a mám pocit, že sa mi darí aj lepšie vyhýbať tiltu, nakoľko mám sklony odtiltovať viacero BI, keď ma chytí rapel :)....ale začal som na tom pracovať tak sa to snáď bude zlepšovať :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 20 Apr 2009 08:51

Tak tento víkend bol pre mňa z pokrového hľadiska úplne pekelný. Niečím som asi urazil všetkých pokrových bohov. Zo začiatku to vyzeralo celkom fajn. Vo štvrtok a v piatok som si dal tak oddychovo nejaké 5 dolárové DoN a 2 dolárové HU. Podarilo sa mi vyhrať nejakých 30$ :Yahoo!: a spokojný som išiel na víkend za frajerkou. V sobotu ráno som to zapol len tak na chvíľku, že či netrafím na nejké :fish:. Trafil som a zavrel som -2BI. Jeden krát som sa PF stackol s AJs proti megadonkovi, ktorý nemal problém callovať 3bet OOP s takými monsterhandami ako A7o . No zabijem sa, že práve vtedy na mňa trafil QQ? Vravim si nič sa nedeje dobehnem to v nedeľu. Ale človek mieni...Hral som dve sessions. Prvá bola cca 900 ruk a zavrel som -3BI. Stoly som mal brutalne fishy ale to je človeku tak na prd keď nevie absolutne nič trafiť. AQ/AK som dostal hádam 15 krát, zo toho som trafil TPTK asi dva. Na moje raisy som dostaval cally kľudne aj od štyroch ľudí (na 6max). A ak sa mi tam náhodou namontoval len jeden na 8hi extra suchom boarde som na moje cbety so železnou pravidelnosťou dostával raisy :x . Set som netrafil ani raz a keď sa mi podarilo flopnúť nejaké dva páry týpek nemal problém callovať flop aj turn dva potsize bety s FD a jasné, že na river tú farbu dotiahol keď som už bol pekne commitnutý. Ale stále som to bral ešte v pohode. Vypol som to a išiel som si zabehnúť s tým že to už dnes ani nezapnem. Keď som sa ale vrátil, vravím si, máš vyvetranú hlavu, poď skúsiť uhrať aspoň jeden BI. To by som si ale nemohol nabehnúť s top dvomi pármi do setu, s TPTK do nejakých šialených dvoch párov a neviem ešte do čoho a za nejakých 30 min hrania som bol ďalšie 3BI mínus. To ma, inak veľmi kľudnú povahu, vytočilo už tak že som mal čo robiť aby som nešmaril notebook na zem. Takže za dva dni som -8BI a môžem zase celý týžden doťahovať even. Ale rozmýšľam, že zahrám aspoň nejakých 60 5 dolárových DoN a ak ma nezačne fackať variancia, mohol by som sa dostať even už niekedy v polovici týždňa, aby som zase mohol krvácať na cashi. :crazy:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod yegon 20 Apr 2009 09:08

no hlavne by si mal popracovat na tom vnimani zmien bankrollu, veci ako dotahovanie evenu nie su velmi produktivne a mozu akurat tak zhorsit tvoju hru ale urcite nie jej pomoct

to co bolo nie je relevantne, treba sa sustredit len na to co je

downswingy existuju len v hlave
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Komedia 20 Apr 2009 17:34

kaktus akokeby sme boli jedna osoba :D moj first deposit za 4dni som z 100 usd urobil 250 ..nehral som asi 3-4 dni nebol cas..zapol som a padol na po 4och session 170 :( pouzivate niekto stop loss system? alebo ak za jeden den pripadne session prehrate urcity pocet BI koncite vtedy aj ked ste hrali svoju dobru hru len sa na vas zosypalo nestastie?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!