Tak tento víkend bol pre mňa z pokrového hľadiska úplne pekelný. Niečím som asi urazil všetkých pokrových bohov. Zo začiatku to vyzeralo celkom fajn. Vo štvrtok a v piatok som si dal tak oddychovo nejaké 5 dolárové DoN a 2 dolárové HU. Podarilo sa mi vyhrať nejakých 30$
a spokojný som išiel na víkend za frajerkou. V sobotu ráno som to zapol len tak na chvíľku, že či netrafím na nejké
. Trafil som a zavrel som -2BI. Jeden krát som sa PF stackol s AJs proti megadonkovi, ktorý nemal problém callovať 3bet OOP s takými monsterhandami ako A7o . No zabijem sa, že práve vtedy na mňa trafil QQ? Vravim si nič sa nedeje dobehnem to v nedeľu. Ale človek mieni...Hral som dve sessions. Prvá bola cca 900 ruk a zavrel som -3BI. Stoly som mal brutalne fishy ale to je človeku tak na prd keď nevie absolutne nič trafiť. AQ/AK som dostal hádam 15 krát, zo toho som trafil TPTK asi dva. Na moje raisy som dostaval cally kľudne aj od štyroch ľudí (na 6max). A ak sa mi tam náhodou namontoval len jeden na 8hi extra suchom boarde som na moje cbety so železnou pravidelnosťou dostával raisy
. Set som netrafil ani raz a keď sa mi podarilo flopnúť nejaké dva páry týpek nemal problém callovať flop aj turn dva potsize bety s FD a jasné, že na river tú farbu dotiahol keď som už bol pekne commitnutý. Ale stále som to bral ešte v pohode. Vypol som to a išiel som si zabehnúť s tým že to už dnes ani nezapnem. Keď som sa ale vrátil, vravím si, máš vyvetranú hlavu, poď skúsiť uhrať aspoň jeden BI. To by som si ale nemohol nabehnúť s top dvomi pármi do setu, s TPTK do nejakých šialených dvoch párov a neviem ešte do čoho a za nejakých 30 min hrania som bol ďalšie 3BI mínus. To ma, inak veľmi kľudnú povahu, vytočilo už tak že som mal čo robiť aby som nešmaril notebook na zem. Takže za dva dni som -8BI a môžem zase celý týžden doťahovať even. Ale rozmýšľam, že zahrám aspoň nejakých 60 5 dolárových DoN a ak ma nezačne fackať variancia, mohol by som sa dostať even už niekedy v polovici týždňa, aby som zase mohol krvácať na cashi.