Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 27 Apr 2009 10:54

dakujem :-) dufam ze ma nechyti nejaky swing :-) a este nehovorim hop kym som nepreskocil.......ocakavam ze este mozem pustit perie aj dnes (co bude dufam moj posledny den NL5)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 27 Apr 2009 15:09

Tak hlasi sa novy NL10 grinder. Ked som prisiel z roboty zapnem P****Stars a zistujem ze namiesto 5 dolarov na shot na NL10 mi chyba 9. Chvilu som rozmyslal ci idem skusit aj tak a nakoniec moja nedockavost zvitazila. Bol trochu problem najst stoly s VPIP 30 plus. Teda milsie by mi boli ta okolo 50 ale co sa dalo robit. Zavrel som pred chvilou po nejakych 400 - 500 rukach na plus 3 BI. Hra sa mi zdala dokonca viac loose ako na NL5 - 5BB raise bezne callovali dvaja ludia. Nastastie som dnes triafal vsetko mozne aj nemozne. Na 90 percent mojich pocket parov mi prisiel set moje TPTK to ustali a podobne. Neprehral som vacsi ako 50 BB pot. Aj tusim len jeden. Podarilo sa mi slusne povyberat rybky a celkovo myslim ze som nerobil nejake hrube chyby (rozumej na moj limit a skill). Vecer je tu kamos z anglicka tak si dam zopar zasluzenych drinkov :-) s vedomim ze som na polceste k pokorvemu profesionalovi :ROFL:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod rebro 27 Apr 2009 22:15

:Bravo: :good:
gratulujem, nech to tak ide dalej, mozno sa stretneme na NL10 8-)
rebro

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod mr_kaktus 29 Apr 2009 06:38

no vcera som mal po dlhsej dobe minusovu session. nebolo to take strasne aby ma to rozhodilo a aj som cakal ze uz to musi prist. hral som najprv doobeda asi 300 ruk a skoncil som v pluse 1,5BI. Bol som po opici takze myslim ze to bol celkom slusny vykon :) Vecer som to zapol este raz a to sa zacali diat veci.....so setom som si nabehol do postupky s TPTK na overpar a podobne. Na jednom stole mi sedel aj Igy94 z PP.sk ale hrali sme spolu len jednu hru, aj to skoncilo uz pred flopom. Zatvoril som -2BI cize v porovnani s pondelkom som priblizne breakeven :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 01 Jún 2009 15:04

Dlhsiu dobu som sa tu neukazal tak sem idem hodit nejaky kratky pokec o tom ako sa mi dari v pokrovej kariere :) Maj bol pre mna z pokroveho hladiska super mesiac. Na zaciatku som vyskusal shot na NL10 a podarilo sa mi na nom udrzat a co viac za nejakych cca 7500 ruk nakolko viac sa mi odohrat nepodarilo som skoncil v pluse cca 170 dolarov. Hraval som hlavne skoro poobede a musim povedat ze na PS je to uplne pokrove nebo. Minusove sessions som mal dokopy asi 3 a aj to neboli nejake tragicke prehry - najviac 1,7 BI. Cize tazka pohoda. Po dnesnej session ktoru uz ratam do juna a ktora mala vseho vsudy 170 ruk ´( plus 4 BI) je moj bankroll 417 dolarov :Yahoo!: . Stale to nie je vela ale na to ze som koncom aprila vyplakaval ze budem do konca zivota hrat NL5 som spokojny. Aj ked musim povedat ze studiu som vela nedal a vsetky session som hral uplne jednoducho cize mam hram nemam nehram. Len sem tam som si dovolil nejaky bluff ked mi bolo skoro 100% jasne ze mi to super foldne. V juni mam plan hrat stale NL10, aj v pripade, ze dosiahnem bankroll na shot na NL25 a vsetko co vyhram nad 400 dolarov cashoutnem nech z toho pokru aj nieco mam :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod WolfiKxx 01 Jún 2009 19:34

Stale to nie je vela ale na to ze som koncom aprila vyplakaval ze budem do konca zivota hrat NL5

to iste si myslim o sebe :lol2:

uz som skoro chcel ist dat shot na NL 10 uz mi chybalo len paru $ a dostal som na pisk -8BI :wall: ale tento mesiac som BE takze az tak to neboli
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod mr_kaktus 02 Jún 2009 07:37

ak sa mozem spytat.....shot na vyssi limit das ked budes mat kolko BI vyssieho limitu??? ja som isiel s 20. ale asi po troch session som si musel dat este jednu na NL 5 ale odvtedy sa drzim celkom fajn na NL10 :-)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod WolfiKxx 02 Jún 2009 16:05

ja som chcel ked budem mat 30 BI vyssieho limitu a hrat tam dovtedy kym by som nebol -3BI potom by som siel naspat na NL5 taky bol plan uz som tam skoro bol ale prisiel swing 8BI takze teraz hrabem naspat na to plan mam znova taky isty ...safe play :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod mr_kaktus 05 Jún 2009 08:36

tak ako to vyzera s mojou pokrovou karierou tento mesiac..... 1. juna som prekrocil hranicu 400 dolarov na mojom bankrolle, teda dostal som sa na 417 v rekordne kratkej (cca 170 ruk session) v ktorej som vyhral 4BI. V dalsej sa mi podarilo 1BI prehrat a bol som na cca 400. V stredu som si ale prehru z predchadzajuceho dna dostatocne vynahradil. Sedel som na super stoloch plnych :fish:. Za cca 1200 ruk som skoncil 8BI v pluse. Dostal som preplatenu vacsinu monstrov a vysli mi aj skoro vsetky herocally s Ahi a podobne - no jedna basen :). Uz som sa videl ako pri takomto tempe robim niekedy v polovici mesiaca shot na NL25. Vcera som k tomu sadol s cielom nahrat nejake 2BI a dostat sa nad 500. Ale PS si zjavne povedali ze mi vysvetlia ze takto lahko to nepojde. Za prvych 48 ruk som bol 2BI v minuse na cooleroch (set vs overset a dva pary vs set) a dalsich 800 ruk som sa motal niekde okolo tejto hranice na ktoru som padol. Karty mi chodili uplne otrasne vacsina kombinacii sa niesla v duchu vysoka/nizka (J4o, Q2s a pod.). Potom sa to trosku zlomilo ked sa mi podarilo dotiahnut jeden combodraw plus vyhrat zopar strednych potov a dostal som sa do lahkeho plusu. Chvilu som vahal ze by som to mohol uz aj zavriet a byt rad ze som skoncil BE. Ale chybalo mi nejakych 11 dolarov do magickej hranice 500 dolarov tak si vravim ze ved to musim uhrat aj poslepiacky. Tu mi ale bolo druhykrat vysvetlene ze budovanie BR nie je vobec nejake funny jednoducha zalezitost padol som zase na 470 dolarov. Neprehral som uz nejake velke poty ale pomaly ale isto som padal dole. Moje PF raisy boli 3betovane c bety raisovane a pod. Cize po cca 1300 rukach som skoncil -1,3BI. Na dnes mam plan konecne pokorit magicku hranicu 500 dolarov cize vyhrat nejake 3BI. Ak sa ma nebude drzat downswing zo vcera tak je to celkom splnitelny ciel. :gl: 2 all
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 11 Jún 2009 08:36

Po vcerajsom dlhom trapeni sa mi konecne podarilo prekrocit magicku hranicu 500 dolarov mojho BR :Yahoo!: aj ked zo zaciatku to nevyzeralo vobec nadejne. Konecne sa mi podarilo ziskat licenciu na PS elephant tak som skusal hrat so statmi. Pri mojich 6 stoloch na 15,4 palcovom monitore notebooku boli ale tie udaje take male ze som na ne skoro potreboval dalekohlad. Tak som si povedal ze ich skusim nakaskadovat a to bola uplna tragedia. Nestihal som ani len sledovat aku mam na stole poziciu a vysku stackov nie to este aj staty. Ani som sa nenazdal a bol som dva BI v minuse. Tak som slonika pekne vypol (aj tak som asi 10 minut po vypnuti zistil ze ho ti hajzli na PS oznacili ako prohibited tool :x ) natiloval stoly a zacal hrat tak ako som bol zvyknuty. Trvalo mi to sice cca 1800 ruk ale nahral som 5BI - dva co som stratil plus tri ktore som povodne chcel nahrat.

A tu sa mi teraz vynara otazka - mam 20 BI na NL25 - taky isty pocet s akym som prechadzal na NL10 cize by som mohol vyskusat shot na zaklade mojho BRM. Na NL10 sa citim dobre a mam slusnu winrate BB/100 hands aj ked viem ze este aj na NL10 sa mam vela co ucit. Co by ste mi odporucili?? Mam este v klude hrat NL10 a vychytavat muchy alebo mam skusit shot na NL25. Povodne som pisal ze vsetko co bude nad 400 tento mesiac cashoutnem ale zacina ma lakat ten prechod na vyssi limit.

Inac aspon som si pozrel moje staty ale zdaju sa mi nejake skreslene je to 21/17/3bet 5 AF 3,1, hlavne ten PF raise sa mi zda nejaky nizky - cakal som nejakych 19 - 20 vzhladom na to ze skoro vobec nelimpujem. A tiez ma zarazilo ze raise z BU mam nejakych 36% a pri tom tych 36% vobec nezahrna ruky, ktore bezne otvaram na BU, napriklad 22, 33, J8s, T8s, nizke sc a podobne. Vie niekto cim by mohol byt tento rozdiel sposobeny???
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!