Keso26 pokrovy blog
Re: Keso26 pokrovy blog
imo str8 draw mas vzdy preflop
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:imo str8 draw mas vzdy preflop
runne runner runner
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ospravedlnujem sa vsetkym, moja unava zapricinila ze som si zle pozrel ruku a bol som v tom ze to bolo po flope ... srry, potom to uz ozaj bad luck
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ocarujuca osobnost
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ocarujuca osobnost
..kurnik, som to nechtiac zmazal, ked som to chcel editnut.
pre tych co nevideli, yegon reagoval na toto : dnes som pri stole stretol nasinca, ktory ma takto privital. Bohuzial to co pisal do chatboxu som uz zmazal.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no takych inteligentov som uz stretol fakt vela
Väčsina bola Cechov (bez urazky lebo viac je slusnych) ale nasli sa aj cierne ovce medzi Slovakmi
Tak aspon ze Madari,Rusi a Poliaci mi nenadavaju. Na tych zase nadavam ja
Ale vo vseobecnosti sa snazim byt slusny.
Väčsina bola Cechov (bez urazky lebo viac je slusnych) ale nasli sa aj cierne ovce medzi Slovakmi
Tak aspon ze Madari,Rusi a Poliaci mi nenadavaju. Na tych zase nadavam ja
Ale vo vseobecnosti sa snazim byt slusny.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
keso26 napísal:yegon napísal:ocarujuca osobnost
..kurnik, som to nechtiac zmazal, ked som to chcel editnut.
pre tych co nevideli, yegon reagoval na toto : dnes som pri stole stretol nasinca, ktory ma takto privital. Bohuzial to co pisal do chatboxu som uz zmazal.
ocarujuca osobnost [2]
anyways raz som hral sach po internete i dokonca tam mi raz nadavali, kam ten svet speje
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
..nechcel som spamovat trikozov blog, navyse odpoved patri do mojho blogu, preto som to sem presmeroval
..to by som netvrdil, vsetci sme mali rovnaku startovaciu ciaru, ja, w4, triko, buschle a spolocne sme prechadzali limitmi, lenze ja som na prvom nl100 shote dostal moj prvy vacsi DS, ktory som ale do dvoch tyzdnov zmazal, hned na to som dostal pri dalsom shote druhy DS a hned za tym som mal nejake starosti v sukromi, co je poznat aj v spolocnom PP 6-max videu (btw yegon, ako je to s replayerom ? ), po novom roku sa mi nakopilo dost veci a nestihal som vsetko, ucit sa, sledovat videa, reviewovat a este aj hrat. Navyse som hraval len po veceroch, co nicilo vztah s frajerkou, tak ked som mal chvilu cas na poker, hral som radsej sng-cka, konkretne DoNs. Pocas roka som skusal nastupit do cash grindu asi 3x ale zakazdym som sa tomu nestihal venovat naplno. Takze to len tak v skratke
palo1973 napísal:-co je stebou keso,este pred rokom si bol lepsi ako triko,buschle a ini a teraz ta vsetci predbiehaju
..to by som netvrdil, vsetci sme mali rovnaku startovaciu ciaru, ja, w4, triko, buschle a spolocne sme prechadzali limitmi, lenze ja som na prvom nl100 shote dostal moj prvy vacsi DS, ktory som ale do dvoch tyzdnov zmazal, hned na to som dostal pri dalsom shote druhy DS a hned za tym som mal nejake starosti v sukromi, co je poznat aj v spolocnom PP 6-max videu (btw yegon, ako je to s replayerom ? ), po novom roku sa mi nakopilo dost veci a nestihal som vsetko, ucit sa, sledovat videa, reviewovat a este aj hrat. Navyse som hraval len po veceroch, co nicilo vztah s frajerkou, tak ked som mal chvilu cas na poker, hral som radsej sng-cka, konkretne DoNs. Pocas roka som skusal nastupit do cash grindu asi 3x ale zakazdym som sa tomu nestihal venovat naplno. Takze to len tak v skratke
-
-dik za odpoved,nemyslel som to zle,ja len tak,ze tvoje komentare uz pred rokom mali urcitu uroven,takze som myslel,ze budes postupovat rychlejsie
gl
gl
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-dik za odpoved,nemyslel som to zle,ja len tak,ze tvoje komentare uz pred rokom mali urcitu uroven,takze som myslel,ze budes postupovat rychlejsie
gl
..viem, ze si to nemyslel zle. Tiez som si myslel, ze budem dalej napredovat, co som si aj zelal. Ale ked su starosti, neda sa hrat, neda sa ucit, v hlave je miliarda inych myslienok. Ked bude prilezitost, tak urcite planujem znova do toho kolotoca naskocit ..grafy chalanov su super motivacia ..uvidime, ako sa vsetko casom vyvinie. Teraz je mojim cielom a vyhrat OPT5
thx & 2u2
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.