Chlpo1989 napísal:Mathejs napísal:Este pred tym, ako sa pojdem nadychat tatranskeho vzduchu ...
Kam ides?
Boli sme v Tatrach zopar ludi, obohatili sme to o dajaku chatu, gulas.. - cim viac chcem hrat tym viac aktivit potrbujem!
Chlpo1989 napísal:Mathejs napísal:Este pred tym, ako sa pojdem nadychat tatranskeho vzduchu ...
Kam ides?
matiapag napísal:
...Neviem, ci som pomohol, ak niekto bude nesuhlasit, aspon sa aj ja nieco naucim
Mathejs napísal:
1) ku bet sizom - Uz ked som nesiel na 4bet mal som ho c/r tolko, aby som spokojne mohol ist AI na turne uz
Stale si nie som isty, ci lepsie v takomto pripade iba callnut alebo 4bet? Z coho vytazim viac?
Mathejs napísal:
1) Ale co ak by to bol hrac typu 40/28/3, to by som tak veselo AI nehral, ci sa netreba bat?
Mathejs napísal:1) Betli by ste tu turn? Na rivery som to len checkol, lebo neviem ci tam bolo nieco horise s cim by ma callol...
Mathejs napísal:2) zas som sa nieco naucil - na zaklade 3bet range vylucovat co moze mat.. Mal 3bet skoro 10 (zo SB este vyssi) donk bet 33 % - chvilu som si myslel, ze by to bolo lepsie callnut, ale tie ruky boli po sebe a v predchadzajucej situacii taktiez na SB iba callol s AQo po mojom mojom raise s EP. Ono asi aj zavisi, proti komu 3 betoval.. nemohlo sa stat, ze som mal na stole taky image, ze skratka si nedovolil az tak vyskakovat?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.