Moje meno je Marek, som z Presova, studujem stvrty rok v Bratislave. Poker som zacal registrovat ked to kamarati hravali o drobne na intraku. Bol som zasadne proti takejto hazardnej formu zabavy ( radsej by som si bol dal napr. Clovece o drobne)

Akosi som sa dostal som sa do fazy kedy som uznal, ze posedenie s kamaratmi pri turnaji pokroku je vlastne uplne OK. Tak som si asi pred rokom a pol spravil ucet na Pokerstrategy, presiel kvizom dostal 50dolarov a zacal “hrat” na 2NL na Titane. Nemal som v umysle studovat, skratka som to bral takisto, ako ist si zahrat turnaj s kamaratmi. Niekedy minule leto ma to prestalo bavit, lebo v konecnom dosledku ma to hranie skor nicilo ako tesilo (prekvapujuco

O par mesiacov na to som “zistil”, (uz neviem presne co to sposobilo) ze poker je o niecom uplne inom resp. vie byt o niecom uplne inom. Tak som zacal pokukovat po nejakom zaciatocnickom materiali.. (Velka vdaka Nelzonovi za jeho instatnt support !!!

Po 3k ruk som mal winrate asi 40bb/100 ruk (“uuj ci to je jednoduche”, pomyslel som si

Vidim, ze tu vladne vyborna atmosfera, tak som sa teda rozhodol tu postovat pravidelne nejake nejasnosti z mojich sesion dufajuc, ze sa tu sem tam do mna niekto obuje

Takze zdravim vsetkych!!!