KoPe in ActiOn (BLOG)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: KoPe in ActiOn (BLOG)

Odoslaťod tucniak 21 Jún 2009 15:36

mal si este ako tak dost blindov, mozno s UTG tie TT zahodit a radsej z BTN potom skusit kradnut ATC:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yegon 21 Jún 2009 15:47

- musel by som mat sakra read na to aby som to foldol
- asi by som raisoval menej pred flopom
- open push pf je imo tiez ok
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Horsey7 21 Jún 2009 17:23

12bb s TT UTG je v pohode push AI..chces to hrat heads up alebo vobec (zobrat blindy)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

session 21.6

Odoslaťod KoPe 22 Jún 2009 03:06

takže po dlhšej dobe sa znova vraciam ku svojmu blogu. hral som dnes jednu session a nie som celkom spokojný s výsledkom tak sem postnem pár rúk, ktoré sa mi nepáčili a rád by som počul názory kde som pravil chybu.
post.JPG
post.JPG (23.12 ) Zobrazená 2578 krát
grraf.jpg
grraf.jpg (89.51 ) Zobrazená 2569 krát

keď som si po session kukol na svoje W$SD% bol som zhrozený :wall: . Ale niektoré ruky som jednoducho nedokázal foldnúť aj keď veril tomu že na river mu prišla posila :D . napr:

Party Poker $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 160106
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BB): $5.17
UTG: $4.94
MP: $4.17
CO: $5.40
BTN: $12.39
SB: $0.71

Pre Flop: ($0.06) Hero is BB with Q :spade: Q :heart:
UTG raises to $0.16, 2 folds, BTN calls $0.16, 1 fold, Hero raises to $0.60, 1 fold, BTN calls $0.44

utg TAG (28/23/4.0) otvára , btn FISH (44/7/0.9) call, hovorím si ideálna situácia na Sqeeze..

Flop: ($1.38) 4 :heart: 5 :heart: T :heart: (2 players)
Hero bets $0.92, BTN calls $0.92

Flop je celkom slušný, tak klasicky C-bet, fish call, moc sa mi to nepáči, hovorím si set mu neverím, AA/KK takisto nie, som ho typoval na AT, alebo nejakú haluznú farbu.

Turn: ($3.22) 8 :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN checks

Na turne som spomalil, aby som videl ako sa súper zachová, vidím check behind, hovorím si farba to asi nebude

River: ($3.22) 5 :spade: (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.61, Hero calls $1.61

V duchu si hovorím: určite mám také šťastie, že tomu chujovi došiel práve set :D a tak tomu aj bolo.

Final Pot: $6.44
BTN shows 5 :diamond: A :diamond:
BTN wins $6.12
(Rake: $0.32)
Dalo sa to na rivry zložiť na 1/2 pot bet ???

Party Poker $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 160114

Hero (UTG): $5.06
MP: $5.24
CO: $4.11
BTN: $5.34
SB: $15.62
BB: $1.00

Pre Flop: ($0.06) Hero is UTG with A :club: K :club:
Hero raises to $0.16, 2 folds, BTN raises to $0.54, SB calls $0.52, 1 fold, Hero calls $0.38

Klasicky otváram, btn TIGHT HRÁČ (10/6/3.3) 3bet, SB FISH (44/7/0.9) (ten istý čo v prvej hre) call, som chvíľu uvažoval, že zložím kvôli tomu že btn hral fakt tight, jeho 3 bet range som typol na TT+, AK, možno AQ.

Flop: ($1.66) 2 :club: 8 :diamond: 9 :diamond: (3 players)
SB checks, Hero checks, BTN checks

flop absolútne nič, tak som bol pripravený to Check/ foldnúť, ale nikto nebetol.

Turn: ($1.66) 9 :heart: (3 players)
SB checks, Hero bets $1.32, BTN folds, SB raises to $2.64, Hero folds

Na turne si hovorím, že ak súperi nejavia záujem o pot, tak ho skúsim ukradnúť, keďže TT+ by btn určite necheckol behind na flope, no v momente keď som dostal minraise od FISH SB si hovorím, trz keď pushnem určite mi už nezloží a s A high neexistuje, že som v predu takže easy fold... :wall:

Final Pot: $4.30
SB wins $4.09
(Rake: $0.21)

Mal som to zložiť Preflop, resp ch/f až po river ? alebo to stálo za pokus ukradnúť to ? :D

Party Poker $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 160120

Hero (UTG): $5.22
CO: $3.38
BTN: $4.88
SB: $9.56
BB: $2.53

Pre Flop: ($0.06) Hero is UTG with 8 :diamond: A :diamond:
Hero raises to $0.16, 2 folds, SB calls $0.14, BB calls $0.12

Na SB znovu tá istá :fish: (44/7/0.9)

Flop: ($0.48) 8 :heart: A :spade: 4 :heart: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.36, SB calls $0.36, BB folds

Dostávam top two, klasicky C-bet, fish call, nechcem aby prišla farba...

Turn: ($1.20) T :heart: (2 players)
SB bets $1.20, Hero calls $1.20

samozrejme čo som nechcel sa splnilo, nechcel som to na turne foldnúť hned z dvoch dôvodou, fish mohla využiť scarecard na bluff a vyhnať ma a po druhé aj keď má farbu som mal redraw na full house, tak si hovorím, že ak mi nedojde FH a fish betne tak foldnem.

River: ($3.60) J :spade: (2 players)
SB bets $3.60, Hero folds

river pre mna blank, a navyše fish insta all in, takže pre mna easy fold...

Final Pot: $3.60
SB wins $3.42
(Rake: $0.18)

tu sa toho asi moc nedalo zmeniť, alebo hej ???

Party Poker $4.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 160124

BB: $4.01
UTG: $5.82
Hero (MP): $8.74
CO: $4.40
BTN: $1.08
SB: $4.52

Pre Flop: ($0.06) Hero is MP with 8 :heart: 8 :diamond:
1 fold, Hero raises to $0.16, 1 fold, BTN calls $0.16, SB raises to $0.48, 1 fold, Hero calls $0.32, 1 fold

Klasicky otváram, SB tight hráč (15/11/2.1) 3 bet. jeho 3 bet range som odhadol na JJ+, AK/AQ

Flop: ($1.16) 5 :club: 4 :diamond: 6 :spade: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.80, SB raises to $2.40, Hero folds

Došiel mi dobrý flop, SB check, tak ja betujem aby som vyhnal AK, AQ v tom dostávam rr a mám jasno, aj keď mám overpair + gutshot, proti tight hráčovi v 3 bet pote budem často pozadu takže easy fold

Final Pot: $2.76
SB wins $2.63
(Rake: $0.13)

Čakám rady skúsených, kde som robil chyby a ako ich napraviť :)
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod mr_kaktus 22 Jún 2009 08:55

1. QQ - to ze calloval flop nemusi este nic znamenat, podla mna tam castejsie ta farba nebude ako bude. kludne ti moze callovat s niecim ako TP + FD alebo MP + FD a pod. inac c bet by som tam dal nieco okolo 1,1. na turne by som betol cca pot. takto mu davas moznost aby ta outdrawol. je jasne ze ta hra by skoncila rovnako ale tvoj move by bol EV+. Na riveri pri tej jeho malej agresivite by som to uz asi polozil. je to jasna CS a ked betuje asi musi nieco mat :)

2. ak je BTN tak tight tak by som mu to mozno skusil 4betnut s tym ze TT, JJ, AK, AQ by mohol aj foldnut (inac nejak ti tam vypadlo percento na 3bet ale tak ked mu davas taky range tak tipujem cca 5). ak by pushol tak mu to asi foldnem ak len call tak sa zariadim podla flopu. ak by mi tam zostal len SB tak mu to tam asi pushnem bez ohladu na flop...........ale touto line si nie som celkom isty :). pot by som asi proti takej CS ako je SB nekradol. dorovna ti s hocicim a bijes len air handy. keby som tam bol len s BTN tak to za pokus stoji ale ten SB tam je nebezpecny. asi to skor checkdownovat resp. checkfoldovat.

3. A8s by som neotvaral z UTG. flop c bet standard ale ak si vyslovene presvedceny ze jedine s cim bude betovat turn je flush tak by som sa nesnazil redrawnut na FH (nemas na to ani pot odds ani implied odds) a foldol na turne.

4. tu mi pripada zvlastna ta jeho line. ako PF agresor najprv checkne a potom raisne. neviem co to mohlo znamenat ale z bezpecnostnych dovodov fold :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Horsey7 22 Jún 2009 09:15

1. nie set ale trips..imo betoval by som v pohode turn, zaplatilo by ti to dost ruk (FD, pary) a 99/JJ/AT ti urcite zaplati aj river

2. flop nic? mas 2 overs a runner runner FD, povinny cbet nakolko velmi casto pride na turn karta, ktora skor pomoze tebe ako im (club,A,K) a hlavne mozes to aj casto na flope zobrat co na Ahigh nie je zle

3. A8s je dost na hrane pre UTG open ale budiz..proti 44/7/1 (btw. zislo by sa WTSD, donkbet a river agg) by som raisol turn a vedel by si na com si a hlavne ak by mal TPTK type hand tak by na rivri s jednym parom imo nebetoval po tvojom turn rais

4. call 3betu s 88 je aj IP na hrane..na akych flopoch by si chcel pokracovat ak by to tam tlacil? 8xx, 567, 679? :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod ferkan 22 Jún 2009 09:41

1. QQ - bet turn, mas overpar+FD proti uplnej fishke, check je dost zlyyy :) Checkol by som to iba v pripade ze by bol aggro a hral by som check/push.
2. omg to co je ze 10/6, to je skoro fold PF to AKs :) Btn na flope otocil karty a ma AK mozno AQ takze hrame uz iba s fishkou. Inak myslim ze turn je OK zahrany.
3. A8s utg open s fishkou na blindoch 5handed je gut aj dalej sa mi to paci.
4. 88 by som hral proti takemu nitovi iba na set, flop by som checkol behind, a turn by som nieco betol ak by checkol.
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

RE:

Odoslaťod KoPe 22 Jún 2009 21:43

Diki za rady chalani :poklona: . Cením si každú radu a názor...

PS:
mr_kaktus napísal: 3. A8s by som neotvaral z UTG.

V tom až taký problém nevidím, lebo sme boli 5 handed pričom CO bol celkom tight ( VPIP 25/PFR 13) a btn bol NIT (10/6) no a na blindoch boli :fish: proti ktorým som chcel hrať a.k.a SB(44/7) a BB(39/9) , v tomto prípade sa to dá pochopiť ne ? :)

Horsey7 napísal:1. nie set ale trips..

jj máš pravdu, nie set ale trips ;)

Horsey7 napísal: 2. flop nic? mas 2 overs a runner runner FD, povinny cbet

V tomto som si neni istý, lebo za mnou bol ešte NIT, ktorý 3betoval pf a jemu mohol ten flop kludne sadnúť, mohol mať v pohode AA/KK/QQ
btw ani neviem či by sa môj bet na flope mohol nazvať Cbet, keďže nie ja som bol ten čo 3betoval pf. Cbet sa nazýva bet na flope pokiaľ som bol ja pf raisor, alebo nie ??? Opravte ma ak sa mýlim, nie som si istý :)

ferkan napísal: 4. 88 by som hral proti takemu nitovi iba na set, flop by som checkol behind, a turn by som nieco betol ak by checkol.

Aj ja som to pôvodne plánoval zahrať na set value a bol som pripravený to na flope foldnúť pokiaľ netrafím set, ale keď súper na takom boarde checkol tak som si povedal, že asi má AK/AQ a netrafil, tak som sa to pokúsil ukradnúť :D
Obrázok používateľa
KoPe

Heads Up

Odoslaťod KoPe 25 Jún 2009 03:05

Po tom čo som videl, že Yegon začal hrávať HU CG ma napadlo, že si to vyskúšam. :D Na PS som občas zvykol hrať HU ale iba SnG. Nebol by som to skúsil, keby som nenatrafil na herňu ktorá má microlimit HU CG stoly, ale našiel som a tak som sa do toho pustil.
Ako prípravu som si pozrel jedno 50 minútové coaching video s cardrunners, kde Taylor Caby hral HU CG. Síce NL600 ale to nevadí :D .
A takto vyzerá moje prvé stretnutie s HU CG :D
stats.JPG
stats.JPG (21.5 ) Zobrazená 2394 krát
graf.jpg
graf.jpg (84.44 ) Zobrazená 2406 krát
Maximálny BI bol 250BB a.k.a 5$. Neviem, či bolo správne rozhodnutie sadnúť si ku stolu takto deep. Po pár minútach si ku mne prisadol borec a išli sme na vec. Musím sa priznať že ma dosť naštvalo keď asi v 5ej ruke vyhral proti mne AI (našťastie hral iba 150BB behind) a v zápätí zmizol od stola V podstate to bol coin flip, môj Top Pair vs. jeho Flush Draw. Vtedy som mal 100 chutí sadnúť do auta a ísť za ním ktovie kam do Mongolska a vytmaviť mu, že takéto sa nerobí :D . No nič tak som reloadol a znova som čakal, po chvíli si prisadol borec(tiež zo 150BB) a hra sa znova rozbehla. Musím sa priznať, že všetko čo som prehral boli viacmenej nevydarené blufy, resp boli by vydarené, keby som ich hral proti ľudom, ktorí aspoň občas rozmýšlajú... Bral som si príklad z toho videa čo som pozeral, tam mu pekne skladal na 3bety a na AI blufy atď... :D Aspoň vidím, že sa ešte musím veľa veľa učiť, aby som bol ako Taylor Caby. Ruky postovať asi nebudem, lebo moc nie je o čom. Keď som si ich spätne prezrel v replayeri bolo mi jasné, že som urobil chyby :wall: .
Chcem sa akurát iba opýtať, že aké by mali byť v HU moje staty ako napr. Vpip, PFR, 3BET,4BET, WTSD ???
Lebo to čo som hral, sa mi zdá až moc a zas treba hrať určite viac percent rúk ako 6max. Keď som si nahádzal svoj Range do pokerstove vyšlo mi okolo 45% , je to tak akurát alebo by mal byť viac loose resp tight ??

Nevadí aspon mám nové skúsenosti a aj som zistil pár vecí:
1. Nehrať DEEPSTACK pokiaľ hru ešte nemám aspoň ako tak zvládnutú :D
2. Nepokúšať sa blufovať, proti :fish:
3. Taylor Caby je macher :poklona:
:D
Obrázok používateľa
KoPe

Odoslaťod dzejkej 25 Jún 2009 03:38

Ucit sa idealne staty v HU naozaj nema vyznam. Ako sam vies,tak niekedy si sadnes k 6max stolu a mas tam kopu nitov, inokedy mas superfishky. V oboch pripadoch sa musis prisposobit a hras rozdielne styly, co ma za nasledok taktiez rozdielne staty.

Teraz si to prehod do HU, kde je iba 1 super a Tvoja hra sa prisposobuje este viac .. staty sa naozaj budu lisit. Dalsi fakt je, ze staty ako VPIP a PFR Ti povedia ovela menej prave kvoli pozicii. Napr. povedzme, ze ako default HU hrac hra 75% ruk na IP (BTN/SB) a 35% ruk OOP (BB). Moze mat rovnake VPIP ako hrac, co otvara 55% ruk v oboch pripadoch a pritom je to dost rozdiel :).

V kocke: na odporucane komplexne stats kasli a utvor si defaultne otvaracie range IP a OOP, s ktorymi sa Ti hra pohodlne proti neznamemu superovi. Nasledne ich upravuj.

K teme otvaracich range a statov by som odporucal pozriet: http://www.deucescracked.com/videos/617-Episode-Three . Ak nemas pristup k tomu videu a anglicky vies dobre, tak napis sukromnu spravu :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!