KoPe in ActiOn (BLOG)
KoPe in ActiOn (BLOG)
Čaute, takže po dlhom uvažovaní som sa rozhodol, že aj ja si založím svoj blog . Rozhodol som sa tak hlavne preto, aby som zlepšil svoju hru. Budem sem postovať handy zo svojich sessions a možno aj nejaké iné vecičky . Tak a teraz môj príbeh. Aby som sa predstavil, mám 19 rokov a s pokrom som sa stretol prvý krát v 16ich. Samozrejme nebola to žiadna sláva , sme s kamošmi hrávali 5card draw takým spôsobom, že kto 5 krát prehrá si dáva panáka :D. Samozrejme vtedy som ešte nepoznal výrazy ako NO LIMIT HOLDEM alebo ONLINE POKER . Až jedného dňa kamoš došiel s tým, že našiel na nete stránku(I4POKER) kde sa dá hrať poker a vyhrať peniaze bez nutnosti investovania vlastných peňazí. To bolo prvý krát, čo som sa stretol s pojmom FREEROLL . Tak som začal hrávať na nete freerolly asi tak raz do týždňa. Potom som tam raz zbadal, že sa dá hrať aj iné varianty ako iba 5card draw. Tak som si povedal, že za vyskúšanie nič nedám a zapol som si freeroll No Limit Holdem. Celkom ma to začalo baviť a od vtedy som hrával už iba holdem. To som hrával 1freeroll raz za dva týždne. Samozrejme skoro nikdy som sa neumiestnil na platenom mieste . Asi po 3/4 roku som si povedal, že prečo nevyskúšať hrať o peniaze a tak som depozitol 5O$ na Full Tilt a začal som hrávať SNG 1+0,25. Postupne som mal 60, 80, 90, som si hovoril "do roka bude milión" , a potom zrazu, 70, 60, 40, 50, 60, 50..., Hral som tam asi pol roka a môj bankroll sa akosi nehýbal (aspoň že som ho celý neprehral). Tak som začal uvažovať kde môže byť chyba. Medzičasom som začal depozitovať minimálne vklady aj na rôzne iné herne a skúšať, ktorá je v čom lepšia. Potom som si uvedomil, že musím svoju hru zlepšovať, tak som začal pozerať rôzne videá, čítať edukatívne články a pod. Potom som sa rozhodol, že si vyberiem money zo všetkých herní a začnem hrať iba na jednej. A tak sa aj stalo, asi pred dvoma mesiacmi som si zo všetkých herní vybral peniaze a vložil som si 5O$ na P****Stars. Povedal som si, že si tam vybudujem bankroll a tak som začal uvažovať, že akým spôsobom to budem robiť. Mal som na výber SNG/MTT/CG. Tak som sa rozhodol, že začnem hrávať DoN turbo 1+0,1. Občas som si zahral aj Cash NL2 (prísne dodržujem BR Management ). Raz som si povedal, že si zahrám 90 man turbo 1+0,1 a hned na prvý krát sa mi to podarilo vyhrať tak som bol bohatší o cca 25$. Asi o týždeň na to som si zapol dva stoly 90 man turbo 1+0,1 z toho jeden sa mi zas podarilo vyhrať a na druhom som skončil 4tý. Samozrejme za ten týždeň som stihol pár dolárov aj prehrať. Potom asi po mesiac sa mi podarilo nazbierať dostatok FPP a dostal som svoj First deposit bonus. Takže, som si povedal, že začnem hrávať cash game. Momentálne mám Bankroll asi 130$. Stiahol som si Poker Tracker (zatiaľ iba trial) počkám si kým mi vyprší trial a chcem vyskúšať aj Holdem Manager, potom uvidím ktoré mi bude viac vyhovovať a asi si ho zakúpim. A takisto som sa rozhodol, že sa budem intenzívnejšie vzdelávať a preto som asi pred týždňom začal čítať svoju prvú knihu (David Sklansky- Theory of Poker). Zhruba toľko o mne
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
1. Session
Takže túto ruku sem dávam, iba aby som vám ukázal, aké požehnané stvorenie si dnes sadlo ku mne ku stolu
Chalanko hral ultra hyper agresívne, VP 86/ PFR 69 Som nehral skoro nič lebo aj keď som raisol on šiel hneď all in. Vlastne skoro každú hru šiel PF all in (do potu kde bolo 0,07 $ natlačil na šupu 5$ a takto "kradol" )
Tak som si hovoril, že si na neho počkám a nebudem sa nikam ponáhľať. Len som dúfal, že niekto ho nevyberie skôr ako ja.
zrazu som našiel ruku na AI a takto to prebehlo...
Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 108249
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (UTG): $4.08
MP: $5.86
CO: $6.43
BTN: $6.33
SB: $3.19
BB: $6.09
Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with K K
Hero calls $0.05, MP raises to $1.75, 3 folds, BB calls $1.70, Hero raises to $4.08 all in, MP raises to $5.86 all in, 1 fold
Flop: ($9.93) A J 9 (2 players - 2 are all in)
Turn: ($9.93) T (2 players - 2 are all in)
River: ($9.93) 6 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $9.93
Hero shows K K (a pair of Kings)
MP mucks 5 2
Hero wins $9.48
(Rake: $0.45)
Chalanko hral ultra hyper agresívne, VP 86/ PFR 69 Som nehral skoro nič lebo aj keď som raisol on šiel hneď all in. Vlastne skoro každú hru šiel PF all in (do potu kde bolo 0,07 $ natlačil na šupu 5$ a takto "kradol" )
Tak som si hovoril, že si na neho počkám a nebudem sa nikam ponáhľať. Len som dúfal, že niekto ho nevyberie skôr ako ja.
zrazu som našiel ruku na AI a takto to prebehlo...
Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 108249
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (UTG): $4.08
MP: $5.86
CO: $6.43
BTN: $6.33
SB: $3.19
BB: $6.09
Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with K K
Hero calls $0.05, MP raises to $1.75, 3 folds, BB calls $1.70, Hero raises to $4.08 all in, MP raises to $5.86 all in, 1 fold
Flop: ($9.93) A J 9 (2 players - 2 are all in)
Turn: ($9.93) T (2 players - 2 are all in)
River: ($9.93) 6 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $9.93
Hero shows K K (a pair of Kings)
MP mucks 5 2
Hero wins $9.48
(Rake: $0.45)
-
Re: KoPe in ActiOn (BLOG)
tak vitaj a gl :-)
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
- rebro
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
rebro napísal:Vitaj,
ak chces dobit PT trial tak checkni:
http://www.bkbratislava.sk/forum/viewto ... ?f=4&t=554
ou diki moc :-) , a to si môžem koľko krát takto dobiť ???
-
rebro napísal:Vitaj,
ak chces dobit PT trial tak checkni:
http://www.bkbratislava.sk/forum/viewto ... ?f=4&t=554
rebro niekde bude hacik skusam to a nejak to nejde....
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Mne to funguje,ja pouzivam Betu staru asi 5 mesiacov, mozno to odvtedy zmenili.
A co ti konkretne nejde ? nenajdes tie kluce v registry ? alebo ked ich vymazes tak sa nic nestane ?
A co ti konkretne nejde ? nenajdes tie kluce v registry ? alebo ked ich vymazes tak sa nic nestane ?
- rebro
ja som to tiez skusal, aj som si vymazal tie 4 veci co si kazal, ale tiez sa nic nedeje ked to spustim asi budem musiet investovat
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
Ked to spravis tak by si mal mat zase plny pocet dni na trial vyskusanie.
- rebro
rebro napísal:Ked to spravis tak by si mal mat zase plny pocet dni na trial vyskusanie.
mozno po restarte PC sa to spravi uvidim vecer
-
falesh - Príspevky: 59
- Založený: Apr 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.