last chance by MoOlkY
Re: MoOlkYs first blog
kto mi kedy poradil hrat SnG 6 max????
ved je to oproti fullringu ruleta...vcera som stiahol video FR turbo SnG z konkurenčnej stranky, pozrel, skusil a darí sa...kolko zvadate grinderi stolov???kaskádovať???
ved je to oproti fullringu ruleta...vcera som stiahol video FR turbo SnG z konkurenčnej stranky, pozrel, skusil a darí sa...kolko zvadate grinderi stolov???kaskádovať???
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Mali v Tescu zlavnene rodinne balenie otaznikov, ze ich takto minas?
No 6max nie je oproti FR zase taka ruleta, IMO. Ja sice SNG negrindujem, ale prebehni si 7castlov blog, kde spominal pocet stolov a ma tam aj fajne SNG videa .
No 6max nie je oproti FR zase taka ruleta, IMO. Ja sice SNG negrindujem, ale prebehni si 7castlov blog, kde spominal pocet stolov a ma tam aj fajne SNG videa .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
jo jo, dik, uz to čítam
mam otazku, funguje PT3 trial aj pri SnG a MTT ? Alebo ho treba nejako specialne zapnut? Dik
mam otazku, funguje PT3 trial aj pri SnG a MTT ? Alebo ho treba nejako specialne zapnut? Dik
- MoOlkY
myslis to sng video ktore 7castle tak sprdol ze v nom je vraj vsetko zle ?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:myslis to sng video ktore 7castle tak sprdol ze v nom je vraj vsetko zle ?
Hehe teraz mi doslo ze o tom je rec, no ty vole vcera v noci idem vypnut komp, nahodou tam zabludim, a zrazu aha ze $60 SNG PS video, pozrem reakcie, vsetci ze wow ake super, pozriem video a padla mi sanka
Tak som sa musel vyjadrit. Asi to vyznelo arogantne ako obycajne ale snazil som sa byt vecny a niektore veci sa inak ako katastrofou nazvat nedaju.
EDIT: Molky ja kaskadujem 16, zvladam aj 24 ale tam uz urcite klesa kvalita rozhodovania. Treba hrat tolko kolko komfortne zvladas.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
EDIT: Molky ja kaskadujem 16, zvladam aj 24 ale tam uz urcite klesa kvalita rozhodovania. Treba hrat tolko kolko komfortne zvladas.
cize ked sa ti to video zdalo byt dobre tak asi 2
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No napisal si to este slusne, 7castle. Tie moves tam su fakt zle a je to skor video, ktore treba poslat coachovi a nie vycapit na web, nech sa zaciatocnici ucia taketo zvlastnosti .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hm, ak tu teraz hovoríte o tom videi od Trudoya, tak som netvrdil že sa mi páčilo(podla mna to má určitý základ, ale vela zlých moves, najmä v push/fold fáze)...
Ale kedže ste ho videli, zaujíma ma váš, najmä tvoj 7castle,názor na to doubleraisovanie...a na tie Jacky ktoré 3betuje v druhom leveli, ako by si ich hral?
Neporadíte mi niekto s tým Pokertrackerom?
7castle prosím ťa, funguješ na nejakom BM systéme? Myslím tým napríklad prechod na vyšší limit pri 50 BI(a tak dalej)... Alebo hráš limity podľa svojich pocitov? Podľa súperov?
Ale kedže ste ho videli, zaujíma ma váš, najmä tvoj 7castle,názor na to doubleraisovanie...a na tie Jacky ktoré 3betuje v druhom leveli, ako by si ich hral?
Neporadíte mi niekto s tým Pokertrackerom?
7castle prosím ťa, funguješ na nejakom BM systéme? Myslím tým napríklad prechod na vyšší limit pri 50 BI(a tak dalej)... Alebo hráš limity podľa svojich pocitov? Podľa súperov?
- MoOlkY
Molky, moje komentare tam mas velmi podrobne, v diskusii k tomu videu.
Tie minraisy su nezmysel, a to JJ na BTN raisujem iba proti mega donkom co hralu 80/40, inak je to easy flat a opatrne na flope, nie uplne len na set value ale nehram to ako velky overpair, proste tak s rozumom. 3betovat je kravina, ak te reshipne vzdy zhodis.
BR ja zaklad, ja mam vzdy 100BB ked idem vyssie, kedze som zazil 70BI swing a chcem byt vzdy v klude a schopny otvorit 20 stolov naraz.
Tie minraisy su nezmysel, a to JJ na BTN raisujem iba proti mega donkom co hralu 80/40, inak je to easy flat a opatrne na flope, nie uplne len na set value ale nehram to ako velky overpair, proste tak s rozumom. 3betovat je kravina, ak te reshipne vzdy zhodis.
BR ja zaklad, ja mam vzdy 100BB ked idem vyssie, kedze som zazil 70BI swing a chcem byt vzdy v klude a schopny otvorit 20 stolov naraz.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
tie komentare si čeknem...
OK diky, potvrdzuje to moje pocity , nechcem sa ponáhlať vyššie, zo 70-timy BI by to možno šlo, ale radšej si počkám...
A takto pred všetkými si dávam záväzok, že s menej ako 100 BI vyššie nepoleziem ( pri 90 BI nejaké shoty)
btw. ešte jedna vec, ako je to s kvalitou tých 16$ ? Vela regov už? Je potrebné tableselectovať?
OK diky, potvrdzuje to moje pocity , nechcem sa ponáhlať vyššie, zo 70-timy BI by to možno šlo, ale radšej si počkám...
A takto pred všetkými si dávam záväzok, že s menej ako 100 BI vyššie nepoleziem ( pri 90 BI nejaké shoty)
btw. ešte jedna vec, ako je to s kvalitou tých 16$ ? Vela regov už? Je potrebné tableselectovať?
- MoOlkY
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.