lifetime downswing baby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: lifetime downswing baby

Odoslaťod SATAN 05 Aug 2014 04:45

magorko napísal:vyzera to dobre, len zoom?

jo len zoom ale to je len poslednych 6k hands, vlastne odkedy mi yegon pomaha, budu to sledovat a cas ukaze jestli sa to zlepsilo lebo ne
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod yegon 05 Aug 2014 05:36

wow solidne staty - dufam ze to zase neprezenies do druhej strany nejakymi spews :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod SATAN 05 Aug 2014 05:53

snazim sa hrat najsolidnejsie jak vim...ale budme k sebe uprimny vsetci vime ze sa to na 50k hands upravi a ked sa priblizim aspon k solidnemu minimu budu spokojny ;) :)
este sem vcera kupil tiltbreaker (to mi dufam odstrani muj najvecsi leak, ktery byl jak cervy dira na penize, tam to vsetko mizlo :oops: )
nastavil sem to na max hodinovu session, potom 20min pauza a jedu dal
vidis dneska rano je ta redline znova taka... yegon je frajer veliky :poklona:
Spoiler:
Obrázok
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 05 Aug 2014 13:03

poradem sa mi lepsi dýchá...vcera sem to tak nejak pocital a venoval sem pokru asi okolo 11h, cistej tvrdej prace, dneska to bude vypadat podobne mam na robote este zepar hodin hrana, posilku, dneska sa mi stal jeden spot tak si ho rozeberu a dam ho aj sem aby ty s co natem vedomostne lepsi mi ho mohli skritizovat + mam nachystanu jednu handu kteru nevim ci sem zahral dobre tak mi snu poradite...
Spoiler:
Obrázok

peklo a ja jedno sme :evil:

Za tento príspevok od SATAN poďakovali :
Napolleon
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 05 Aug 2014 18:30

dneska sem si robil domacu ulohu a trosku sem sa v tem aj stratil, mnel sem spot kde sem presne vedel ci sem to zahral spravne alebo jak degeš tak sem si ho skusil rozebrat a vypada to takto, vsade kde sem spravil chybu mna opravte prosim nech sa to naucim...

situacia je nasledovna:
-standardne stealuju svoju BT range, dostavam 3b (typek asi vidi ze dost folduju tak zdivocel, ale to este nevi ze sem zacal pracovat na leakoch takze sa rozhodnu branit svuj BT)
-dostavame sa na flop a on betuje trosku menej jak je stnd ale myslim ze je to ok na temto konkretnem flope 9 do 17,5, takze pouziju matematiku a zistuju ze mam branit 66% svojej 3b calling range na BT spravne (9/26,5) spravne alebo sem zase trepel kokotinu ? toto calluje teda na flope...
Spoiler:
Obrázok

-turn dojde 9s, BB betuje a tu sa zacinam stracat jak to spravit aby to bylo ok a nefoldoval sem prilis casto, nejak takto sem to uplacal: zelene rais ale vubec nevim ci tam mam raisovat, prva sem tam nic neraisoval a nevychadzalo mi to, tak sem si povidal ze tam neco raisnu a uvidim co to spravi, vyrazne cervenu call a ostatne, teda neoznacene fold, nevim jak to mam skombinovat stu raising range pokad tam mam vubec raisovat
Spoiler:
Obrázok

a river potom teda jak ? ja sem to nejak zahral potom to kedtak ukazu aj s konkretnu handu...
HANDA:
Spoiler:
Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): $100.00
SB: $166.20
BB: $100.00 570hands, 22/18/6, ft steal BB 38%, 3b v BT 16% vs Hero 42%(12), CBv3b OOP F:100%(3) T:33%(3), WTSD 19, W$SD 46, WWSF 41
UTG: $92.79
MP: $109.20
CO: $423.43

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with ??
3 folds, Hero raises to $2.50, 1 fold, BB raises to $8.50, Hero calls $6

Flop: ($17.50) 5Obrázok KObrázok 4Obrázok (2 players)
BB bets $9, Hero calls $9

Turn: ($35.50) 9Obrázok (2 players)
BB bets $18.50, Hero calls $18.50
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod Komedia 05 Aug 2014 23:23

imo turn analyzovať podľa statov už nebude fit, potreboval by si fakt dobrú vzorku na toto.

ak nemáš sample tak by som to riesil cez nejake zakladne ready nanho + na zaklade nejakých population reads. Overfoldovať pokiaľ nemáš o človeku mienku neni hanba a balancovať sa proti nemu tiež zatiaľ netreba.

Ak máš sample tak by som sa skor zameral na adjust jeho leakov na flope/ turne/rivri
turn betuje veľa/folduje veľa na turn raise tak rozsiris bluffing range
turn betuje veľa/calluje veľa na turn raise (station ak má std regish staty a neni 10/9 nit) rozširis value range
3barerluje 3b pot veľa ale folduje na turn raise tak slowplayuješ na turne a neháš ho vystrielať sa
2barrel/river x/f tak možeš do turn callu zaradiť handy aspon s nejekou equitou aby si ho mohol blufnuť na river ak má vysoký x/f river...

atd atd atd :)

všetko je to player depended a nerobil by som si nejaký všeobecný gameplan :pokerface: (nerobiť si gameplan proti iným hracom z tejto konkretnej pouzitej ruky v ktorej si sa chcel odrazat od čísel ktore nič neznamenaju ked nemas sample)

k tvojej konkretnej hande :
vypočital si si ze mas defendovať 66% range...to je ok ale to by si mal robit proti balancovanemu človeku
nemožeš defendovať 66% range na zaklade betu+potu proti človeku čo 3betuje 4% BB vs BU a jeho CB je 50% :) to mu proste daruješ peniaze (nehovorím že villain v danej hande bol takýto hráč, to len na margo toho aby si si uvedomil rozdiel )
Naposledy upravil Komedia dňa 06 Aug 2014 01:35, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod SATAN 05 Aug 2014 23:44

diky
ja som to hlavne chcel spravit preto takto komplet lebo som to dostal za ulohu a rad to budem skusat a necham si poradit aby sa mi aj tato cast pokru nejak osvetlila ne len jebat 200h jak robokop... potom sa mi potvrdzuje pravidlo: ROBIM JAK ROBOKOP FURT SA MAM NAKOKOT
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod Komedia 05 Aug 2014 23:46

SATAN napísal:diky
ja som to hlavne chcel spravit preto takto komplet lebo som to dostal za ulohu a rad to budem skusat a necham si poradit aby sa mi aj tato cast pokru nejak osvetlila ne len jebat 200h jak robokop... potom sa mi potvrdzuje pravidlo: ROBIM JAK ROBOKOP FURT SA MAM NAKOKOT

:good:
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod Zeltzn 06 Aug 2014 00:58

Nemal by som raising range OTT. Aj keď ty máš oveľa viac flushes ako BB, to znamená, že on by tu mal veľmi často checkovať..ale tak povedz to niekomu na NL100 :) Oni to majú v prdeli, vôbec nad tým nerozmýšľajú

Rozmýšľal by som nad raising range OTF. Máš tam 6c 2p + nejaké setíky :)

všetko je to player depended a nerobil by som si nejaký všeobecný gameplan :pokerface:

Je dobré poznať všeobecný gameplan. Je to priam nutné.

1. Spoznáš viac svoje range
2. Zisťuješ ako affectujú different T/R cards obe ranges
3. Máš základný kameň svojej hry, od ktorej sa potom môžeš odchylovať

Keď nepoznáš svoj gameplan, ako vieš od čoho sa odraziť? Od čoho sa odchýliť?
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Komedia 06 Aug 2014 01:32

Zeltzn napísal:Nemal by som raising range OTT. Aj keď ty máš oveľa viac flushes ako BB, to znamená, že on by tu mal veľmi často checkovať..ale tak povedz to niekomu na NL100 :) Oni to majú v prdeli, vôbec nad tým nerozmýšľajú

Rozmýšľal by som nad raising range OTF. Máš tam 6c 2p + nejaké setíky :)

všetko je to player depended a nerobil by som si nejaký všeobecný gameplan :pokerface:

Je dobré poznať všeobecný gameplan. Je to priam nutné.

1. Spoznáš viac svoje range
2. Zisťuješ ako affectujú different T/R cards obe ranges
3. Máš základný kameň svojej hry, od ktorej sa potom môžeš odchylovať

Keď nepoznáš svoj gameplan, ako vieš od čoho sa odraziť? Od čoho sa odchýliť?

nerobiť si gameplan proti iným hracom z jeho konkretnej pouzitej ruky v ktorej sa chcel odrazat od čísel ktore nič neznamenaju ked nema sample
Obrázok používateľa
Komedia

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!