lifetime downswing baby
Re: lifetime downswing baby
vidim ze si to spravim raci sam lebo sa pytam jedno a vznika tu diskusia na druhe...ja chapem co chcete povidat ale tu sa jedna oto aby sem si spravim co mi bylo dane alebo aspon jak to chapu ja...
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
bravo ... ide mna jebnut... kvuli pojebanemu update nejde zoom hned mam nervy na tych neschopnych buzerantu, reku dobre dam si teda regular stole budu bumhuntit. bude to jednoduchsi a stane sa mi zase toto... nech ide do pice cely P****Stars, NEDA SA TO VYDRZAT TOTO...mam sto chuti sa nato vyjebat
Spoiler:
-
1886er napísal:grcka
ja su proklety kamo... uz sa bojim aj vysrat aby mi nahodu zachod po ritu nevybuchel...
magorko spravil zoom za 10sekund, povidal mi sprat toto pujde ti to .... spravim to, hned sa mi dojebal P****Stars, ani zapnut nesel 500 erroru mi to vyhadzovalo asi ze su jebly tak sem musel reinstall a nastavovat vsetko od zacatku... nevim no takto vypada cely muj pojebany zivot
-
uz si preklial aj mna
som bol z polovice vyhrabany z DS a za 3 dni som sa prepadol na nove dno
BR dochadza
BR dochadza
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:uz si preklial aj mna
BR dochadza
vzdycky ked napises takyto post tak si povim.... kurva ked to yegon vydrzi musim aj ja ... dneska sem za 3h -12bi a este nekoncim takze asi si vis predstavit co sa semnu deje...
sem steho ale fakt smutny mi to pripada ze pokr je fakt len pro geniusu...a este mi ani zoom nejde spravit
-
je to fakt peklo dufam ze za rok dva budu fakt solidny hrac a potom ked sa nahodu obevi blog podobny temuto a nekdo kdo ma rovnaky problem tak mu budu vedet pomoct lebo nepoznam nic horsiho jak ked ta neustale nekdo jebe do riti a ty si to musis nechat lebo nevis co stym ... a to u cloveka mojeho typu je dost velky problem, ja si totis barco nenecham... dostava mna to ale pod strasny tlak a nevim jak stym bojovat... kokotska povaha
dluho sem nedal zadnu pesnicku a tu je jedno ... dam si hodinku pauzu a pujdu hrat...pokad by nekdo vedel spravit zoom hud napiste mi prosim ale ne odkaz na HM forum to uz sem skusal a dopadlo to tak ze sem musel preinstalovat cely P****Stars a dat tam zalozu pul roka staru ktera mi moc nepomohla
a jednu pro proksu
peace
dluho sem nedal zadnu pesnicku a tu je jedno ... dam si hodinku pauzu a pujdu hrat...pokad by nekdo vedel spravit zoom hud napiste mi prosim ale ne odkaz na HM forum to uz sem skusal a dopadlo to tak ze sem musel preinstalovat cely P****Stars a dat tam zalozu pul roka staru ktera mi moc nepomohla
Spoiler:
a jednu pro proksu
Spoiler:
peace
-
yegone toto je len pre teba
ked sa nato kuknu dava mi to silu pokracovat !
Spoiler:
Spoiler:
ked sa nato kuknu dava mi to silu pokracovat !
Spoiler:
-
Komedia napísal:nerobiť si gameplan proti iným hracom z jeho konkretnej pouzitej ruky v ktorej sa chcel odrazat od čísel ktore nič neznamenaju ked nema sample
Myslim, ze tam prave vobec neslo o nejake staty, na ktore by potreboval sample, ale o ten GTO pristup, kde si chcel vypocitat na zaklade svojej range kolko a ako potrebuje defendovat na jednotlivych streets aby nebol exploitable a pytal sa hlavne na to, ci to pocita spravne.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:Komedia napísal:nerobiť si gameplan proti iným hracom z jeho konkretnej pouzitej ruky v ktorej sa chcel odrazat od čísel ktore nič neznamenaju ked nema sample
Myslim, ze tam prave vobec neslo o nejake staty, na ktore by potreboval sample, ale o ten GTO pristup, kde si chcel vypocitat na zaklade svojej range kolko a ako potrebuje defendovat na jednotlivych streets aby nebol exploitable a pytal sa hlavne na to, ci to pocita spravne.
oh tu aj nekdo cita co pisu ... popici
mas umna stamprlu ivo
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.