yegon napísal:asi mas pravdu, bohuzial som nevedel ze je to az taky idiot toto bola prva ruka v ktorej sa vyfarbil, dovtedy mi foldoval na vsetky cbety a nevidel som ho ani 3betovat, mal som nanho len nadataminovane stats. Ten 4b som hral preto taky velky aby som sa commitol, pravdu povediac necakal som ze ho len dorovna ale skor ze bude hrat push/fold. Na druhej strane je to pre mna dost +EV ked dostanem do potu skoro polovicu stacku ako 70/30 favorit a na flope uz sa belka chyba spravit neda lebo aj ked ma bude callovat light tak vdaka velkosti potu nieje velky rozdiel v EV medzi check/fold a flop pushom na lubovolnom flope.
No tak to je potom jasne, ked si to nevedel .
yegon napísal:nebude skor bluffovat tak ze betne river? Nema predsa istotu ze betnem ja a ak uz betnem tak je ovela mensia sanca ze na raise zlozim nez ze by som zlozil na jeho velky river bet. Jeho range je strasne uzky ale takyto bluff som este asi nezazil. Videl som take nieco vo videach z HU NL40k
Ma este tak napadlo, ci sa nesnazi otocit hotovu ruku na bluff. Totiz ak by mal napr. pocket pair, ktory netrafil set, tak Ti to eso na turne hned verit nemusi, ale ked ste na riveri, tak je mu jasne, ze ak betnes ten river, tak to eso tam casto aj mas (je to vacsina Tvojho rangeu) a teda jeho ruku porazas. Preto ju otoci na bluff. Co si o tom myslis? O tom koncepte som uz pocul, ale ja na svojich stakeoch nezazil, takze nezarucujem . Nebol to nejaky pro recordujuci instruktazne video a ukazujuci nit hru ?