lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
mam obe, ale napr pozeral som from the ground up ke isiel nl25/nl50 a ucil squeeze atd, proste..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:typicky priklad je semibluffraise s draw-proti dobremu hracovi je aspon nejaka equity, ze to zlozi, donkovi akurat nafuknem pot a teda robim zanho nieco, co nedokaze spravit sam..a vysledok?draw nepride a on ma pekny pot..
toto je konkretne zly priklad pretoze toto funguje na mikrolimitoch lepsie nez na vyssich, bluffraisom sa nesnazis supera prinutit foldnut ruku typu TP ale vsetko ostatne co moze cbetovat a je horsie nez top par. Toto funguje spolahlivo aj na nizsich limitoch akurat nesmies na to zvolit typka co ma cbet% = 25 lebo ten nic ine nez top par a lepsie necbetuje
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no mne sa malokedy stane, ze vobec do mna niekto cbetuje, popravde..vacsinou hram fishes VPIP obrovske a pf raise 2, tak ak zrovna nemam nieco na 3bet, tak to foldujem..vacsinou hram ruky kde mam iniciativu ja bud ako pf raiser alebo 3betor v pozicii..
ale ze je to zly priklad mas zrejme pravdu:)
je takisto zrejme ze ja to asi zle pouzivam....ale napr pf raisnem a chalan donkne..hoci ma vysoky donkbet tak ked raisnem napr OESD nic tym neziskam, lebo mi callne hocico..
ale ze je to zly priklad mas zrejme pravdu:)
je takisto zrejme ze ja to asi zle pouzivam....ale napr pf raisnem a chalan donkne..hoci ma vysoky donkbet tak ked raisnem napr OESD nic tym neziskam, lebo mi callne hocico..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak neprehanaj zase .. squeeze a 3bet funguju dobre aj na NL25. Ak mas FE 0 proti niekomu tak prestanes 3betovat light proti nemu a on ti urcite callne premium hands, Oproti tomu 3bet regular vacsinou foldne, a squeeze je ziskova play. na vsetkych stakes.
Semi bluffy s Draws sa neoplatia akurat proti total dementom co ti nezlozia 2hy par ani na tri barrely .. tak tam proti takym kludne draw bez pozicie foldni alebo za lacno callni v poziici a z nich vytiahnes s TPTK na druhu stranu cely stack.
Semi bluffy s Draws sa neoplatia akurat proti total dementom co ti nezlozia 2hy par ani na tri barrely .. tak tam proti takym kludne draw bez pozicie foldni alebo za lacno callni v poziici a z nich vytiahnes s TPTK na druhu stranu cely stack.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
dik JK , len mi chvilu trvalo kym som to spojazdnil PT3 -> Configure -> Configure Stats ->Holdem Cash player statisctics ->statistics-> New (nazvat si to a naimportovat ten subor)
-
arrgh, celkom prijemny den sa prepadom z +520 na -860 dost pokazil
2xQQ vs KK
1xJJ vs QQ
1xKK vs AA
a ako perlicka nut flush vs straightflush proti 75/0 typkovi
no a paradny prehraty 700+ EUR pot proti calling station ktorej sa proti mojmu TPTK zadarilo flopnut postupku
keby dementi nepreplacali moje river overbet pushe, tak som az neviem kde v bani
2xQQ vs KK
1xJJ vs QQ
1xKK vs AA
a ako perlicka nut flush vs straightflush proti 75/0 typkovi
no a paradny prehraty 700+ EUR pot proti calling station ktorej sa proti mojmu TPTK zadarilo flopnut postupku
keby dementi nepreplacali moje river overbet pushe, tak som az neviem kde v bani
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
fuuuuu, sick, ale Ty si s nimi hravo poradis nabuduce
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
buschle napísal:dik JK , len mi chvilu trvalo kym som to spojazdnil PT3 -> Configure -> Configure Stats ->Holdem Cash player statisctics ->statistics-> New (nazvat si to a naimportovat ten subor)
potom est etreba updatnut cashe pre kazdu databazu. database - housekeeping a nechat zaskrtnutu len cache update.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:buschle napísal:dik JK , len mi chvilu trvalo kym som to spojazdnil PT3 -> Configure -> Configure Stats ->Holdem Cash player statisctics ->statistics-> New (nazvat si to a naimportovat ten subor)
potom est etreba updatnut cashe pre kazdu databazu. database - housekeeping a nechat zaskrtnutu len cache update.
odkedy som kupil tych 200k hands tak viac na booku housekeepujem jak hrajem
-
yegon napísal:a ako perlicka nut flush vs straightflush proti 75/0 typkovi
rozmyslal som, ze ci sa stastie ozaj distribuuje rovnomerne lebo ako mozem ja takuto vec kedy uluckovat, ked cctiny foldnem uz pred flopom, alebo gutshoty necallujem tym padom to nemozem uluckovat, kde sa teda prejavi ten moj podiel stastia ktory by som mal mat?
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.