7castle napísal:Tak som sa dnes rozhodol ze sa obca vyjadrim k tymto vasim CG hram, len tak aby som si rozsiril obzor
H1: Oops neviem ci ma nezmiatli vysledky, ale neni tento c/r od shorta jasnym znakom ze si vzadu? Keby mal draw tak pri jeho stacku by som ocakaval skor CRAI, takze tazko si potom predstavit ze toto spravi s horsou rukou ako mas ty...
no shorti robia hodne cudne veci - napr:
Party Poker $200.00 No Limit Hold'em - 5 players
The Official
DeucesCracked.com Hand History
Convertertschipper (SB): $198.00
Hero (BB): $200.00dominik624 (UTG): $60.90
maxi41 (CO): $215.00
CANT__BEHAVE (BTN): $197.00
Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with K
J
dominik624 calls $2, maxi41 calls $2,
1 fold, tschipper calls $1, Hero checks
Flop: ($8.00) 3
2
J
(4 players)tschipper checks,
Hero bets $5.70,
dominik624 raises to $20, maxi41 folds, tschipper folds,
Hero raises to $67.59, dominik624 calls $38.90 all in
Turn: ($125.80) 5
(2 players - 1 is all in)River: ($125.80) 3
(2 players - 1 is all in)Final Pot: $125.80
Hero shows K
J
Hero wins $8.69
Hero wins $115.11
(Rake: $2.00)
preto vacsinou proti shortstackom hram ruky s ktorymi som ochotny sa stacknut ak trafim top pair. Ked na tu ruku pozeram teraz tak mi pride uplne kosher hlavne kvoli stack to pot ratio ktore je okolo 3 a to by malo na +EV stackoff s TP bohate stacit. Asi som to postol kvoli tomu ze som mal cudne pocity ked som to tam tlacil a tie sa nakoniec aj potvrdili. Dovod mojich cudnych pocitov bol ze na typka som mal stats typu 11/0 ale ako som uz pisal bolo len par ruk tak som tomu nakoniec nevenoval pozornost
H2: Tak z tohto som dost mimo. Uz PF sa mi to moc nezda, ja rozumiem ze nehrame SNG ale 32s, to sa mi zda moc na SB aj tu. Tvojej post flop hre nerozumiem uz vobec, bet/call linkou vytvaras obrovsky pot s absolutne nijakou rukou OOP, kde tvoj najvacsi problem je ze ak hitnes tak ti stale hodne hrozi ze ta stackne vacsi flush, resp. full, pricom ty stackes len velmi zle zhraty overpair, obcasny set a mozno zle zahraty str8. Turn sa mi zda fajn, river neviem, ale myslim ze ta cti ze si zatiahol rucnu kym sa este dalo.
jo pf je otazny, uvital by som aspon este jedneho zakaznika alebo hlbsi stack. Tieto konektory su dobre v tom ze dokazu trafit wheel postupku ked Ax ruky trafia top pair - problem je ze toto nie je raisnuty pot. Ale zase s odds 5 ku 1 to urcite nie je -EV ak to zahram rozumne po flope a to by sa mi mohlo podarit nakolko som proti lame ktora limpuje UTG.
flop bet/call preto lebo pot bol maly a ja mam hyper silny draw takze proti vacsine ruk som favorit a potrebujem jednak budovat pot a po druhe maskovat moju ruku a proti vacsine hracov najlepsie na maskovanie draws je betovat a raisovat s nimi. Toto samozrejme plati proti tomu UTG limperovi, lebo BB je solidny hrac a dobre vie ze budem betovat aj draw. Preto si aj myslim ze na riveri vie co mam a pushuje for value lebo neocakava ze zlozim