lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
tak to ano, pointa je, ze s tym musim pocitat..a ja vzdy vidim nejak ako sa to 'ma' robit a padnem na drzku (ci uz tu alebo deucescracked:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
som spravil nenapadny prieskum uspesnosti raisov na flope. Celkovo mam v db 829 ruk kde som dorovnal pred flopom a raisol superov cbet na flope. Super foldol v 360 pripadoch - teda priemerna fold equity bola 43%
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
velmi pekne..
natiska sa otazka, mam dorovnavat a raisovat cbety hracom s pf r stat 10 a menej?lebo takych stretavam v drvivej vacsine..ci uz je to loose passive, alebo tight passive alebo vyje...ny nit, aky vyznam ho ma reraisovat, ked takmer vzdy ma lepsiu ruku?
ci som len posraty?
ja nemam dataminovane ruky teda, ale hracov na ktorych mam aspon 300 ruk je cca 110 a z nich asi 20 ma pfr >13
natiska sa otazka, mam dorovnavat a raisovat cbety hracom s pf r stat 10 a menej?lebo takych stretavam v drvivej vacsine..ci uz je to loose passive, alebo tight passive alebo vyje...ny nit, aky vyznam ho ma reraisovat, ked takmer vzdy ma lepsiu ruku?
ci som len posraty?
ja nemam dataminovane ruky teda, ale hracov na ktorych mam aspon 300 ruk je cca 110 a z nich asi 20 ma pfr >13
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:velmi pekne..
ci som len posraty?
Co si myslis ze spravia s AK na 258 flope? A co spravia s JJ na A27 flope ked ich raisnes? Treba sa len zamysliet s cim raisuju a ci je v ich range dostatok ruk ktorym sa nepaci board. Netvrdim ze draws treba vzdy raisovat - zalezi od hraca a situacie, ale zasa neraisovat ich nikdy asi tiez nie je uplne kosher, lebo potom kazdy vie ze tvoje raisy na flope su sety a proti tomu sa hra velmi velmi jednoducho.
-
Tak pani toto tu dlho nebolo
YEGON ON TILT
ani nepamatam kedy som bol naposledy tak vytoceny a hral tak zle. Hral som na paradise NL200 5max - softver katastrofalny ani nebudem komentovat ale hraci skveli. Myslim ze som bol 3betnuty asi 3x za 300 hands. Trosku ma uz vytacal ten soft po par missklickoch a sitoutoch (oni si totiz povedali ze stol sa nebude nijako hlasit ked som na tahu - skvele) a potom to prislo. Zacalo to klasikou set over set - ale na to som uz zvyknuty. Na druhom stole ale v tom istom case som natlacil 130BB s FD do potu a super si povedal ze TP sa nesklada ani za nic a mne samozrejme nedoskakalo. Potom som hral v takom polovicnom tilte asi 10 minut kym som sa neukludnil a nevratil do normalu. Po dalsich desiatich minutach ked mi typek dorovnal s KQ huge 3bet a dorovnaval ma az po turn allin na JTxx boarde a na riveri trafil 9ku proti mojmu KK zacala z mojich usi zase stupat para. Nastastie po chvili ked som od jedu 2x missclickom odcalloval asi 50EURo na riveroch ktore som mal foldnut som sa spamatal a vypol hernu lebo by to mohlo skoncit dos zle.
Bilancia -1000USD za hodinu a pol
Naozaj nepamatam kedy naposledy som seriozne tiltoval a dufam ze sa to tak skoro nebude opakovat. Pre istotu asi na urcity cas zaradim 3BI stoploss aby som si neodsral cely roll
ruky postovat nebudem, hambim sa
YEGON ON TILT
ani nepamatam kedy som bol naposledy tak vytoceny a hral tak zle. Hral som na paradise NL200 5max - softver katastrofalny ani nebudem komentovat ale hraci skveli. Myslim ze som bol 3betnuty asi 3x za 300 hands. Trosku ma uz vytacal ten soft po par missklickoch a sitoutoch (oni si totiz povedali ze stol sa nebude nijako hlasit ked som na tahu - skvele) a potom to prislo. Zacalo to klasikou set over set - ale na to som uz zvyknuty. Na druhom stole ale v tom istom case som natlacil 130BB s FD do potu a super si povedal ze TP sa nesklada ani za nic a mne samozrejme nedoskakalo. Potom som hral v takom polovicnom tilte asi 10 minut kym som sa neukludnil a nevratil do normalu. Po dalsich desiatich minutach ked mi typek dorovnal s KQ huge 3bet a dorovnaval ma az po turn allin na JTxx boarde a na riveri trafil 9ku proti mojmu KK zacala z mojich usi zase stupat para. Nastastie po chvili ked som od jedu 2x missclickom odcalloval asi 50EURo na riveroch ktore som mal foldnut som sa spamatal a vypol hernu lebo by to mohlo skoncit dos zle.
Bilancia -1000USD za hodinu a pol
Naozaj nepamatam kedy naposledy som seriozne tiltoval a dufam ze sa to tak skoro nebude opakovat. Pre istotu asi na urcity cas zaradim 3BI stoploss aby som si neodsral cely roll
ruky postovat nebudem, hambim sa
-
no ja to iste dnes, viac ako 8 bi - , . Po 2och mesiacoch som aj na dnes bol na tilte. Asi som to uz ale prehanal lebo v poslednej dobe 8 tablujem NL50 na ongame , navyse so statami 21/18 a rucne aj dobijam . Tento mesiac mam nejaky divny kazdu session zacinam s -2 -4 BI okolo a potom to dohanam a kazdy den sadam k tomu , ze dnes uz konecne mi to pojde a velke h.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
No, normálne som sa do Teba vžil. Ono iná herňa, iní hráči a treba sa trošku prispôsobovať. Možno tým, že si zvyknutý na akú-takú kultúru hrania z U***et a na Pa***Poker a ono inde je to zrazu o dosť iné a tlaky na slabších hráčov nezaberajú. jo a ešte sa chcem vrátiť k tej ruke z dnešného OPT, keď si mi uhádol ten FD . Aký je tvoj pocit z tej hry?
Mal som ATs a ak teda Keso nekecal, tak on mal to AJ. JA som raisol na 2,5 BB. On call. Na flope sa objavil J a mne prišla FD. Ja som c-betol polku potu a Keso ma reraisol tuším 3betom? Ja som to zavolal... a na river sa flush nekonal, tak "ček" a na raise fold. Ako by si to riešil ty? Reraisol by si ho už na flope na All-in?
Mal som ATs a ak teda Keso nekecal, tak on mal to AJ. JA som raisol na 2,5 BB. On call. Na flope sa objavil J a mne prišla FD. Ja som c-betol polku potu a Keso ma reraisol tuším 3betom? Ja som to zavolal... a na river sa flush nekonal, tak "ček" a na raise fold. Ako by si to riešil ty? Reraisol by si ho už na flope na All-in?
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nepamatam si velkosti stackov ale myslim ze si to zahral ok a keso ta este aj obdaroval riverom zadara
da sa vypocitat EV pushu a EV callu - myslim ze mozes pocitat s fold equity = 0 takze je to jednoduche
da sa vypocitat EV pushu a EV callu - myslim ze mozes pocitat s fold equity = 0 takze je to jednoduche
-
yegon napísal:
No stacky boli dosť podobné, možno mal Keso o nejakých 600 viac ako ja? Tu poslednú vetu mi skús trošku vysvetliť, neviem presne ako to myslíš.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviem preco ale neviem najst vobec dnesny turnaj v trackeri, postni sem handhistory a ja ti to spocitam
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.