keso26 napísal:co tam robis teraz pocas "volnych dni" ? ..chodis aj na CG, alebo spoznavas vegas a okolie, ci nejake ine aktivity ?
vcera som hral 1500NL WSOP event, nic podstatne sa nedialo mal som super stol, take nieco sa ani u nas v hrone nevidi
samozrejme nic z toho a po druhej prestavke som vylete handou, ktoru si vycitam, ale samozrejme kvoli velkosti stackov mi vsetcia povedia, ze je to ok ze s TPTK za 25BB easy stackoff
raisem si AK v strednej pozicii s 5k stackom, blindy 100/200 na 450, za mnou jeden call
flop 942r cbetujem 500, dostavam call, turn K betujem 800 lebo nechcem, aby mi foldol svoje 9T/77 a podobne dostavam call, river nieco male nepostatne betujem 1200, aby ho to K neodradilo od callu a nechavam si 2k behind, typek shovuje. Je jasne, ze s jednym parom to nespravi, pretoze nemoze mat TP, nedostal by sa s nim cez flop, draw s ktorou by tam bluffoval tam ziana na flope nie je, cize na to aby som bol obry by musel mat 9T a takto ho zahrat co je uplny nonsens. Na to aby som dorovnal musim byt dobry v 20% pripadov co si myslim ze nie som, ak foldnem ostane mi 10BB
cele dni tu vidim hracov hrat superstraightforward, sem tam niekto totalne prekvapi random bluffom ale nemozem predsa default predpokladat, ze ludia blufuju 20% s uplne nepochopitelnymi maniakalnymi vecami, 10% je imo maximum
no ale samozrejme som to doplatil a typek uzkazal 44 a ja som mohol ist - neznasam ked viem ze som beat a nahovorim sa na call a potom zistim, ze som mal pravdu
inak som zacal hravat cash games, vacsinou 2/5 co je uplna zlata bana, super je, ze sa tu nefajci takze tam planjem presediet cele dni. Skusal som aj 5/10 ale narazil som na dost tazky stol a navyse nemam moc hotovosti, takze si nemozem dovolit hrat hry s vysokou variance, neskor este skusim ale zatial ostanem pri 2/5