lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
uz sa tesim na report a fotke gl prajem
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
je cas vratit sa k pravidelnemu postovaniu a hlavne k pravidelnemu hraniu. Snazim sa poslednych par tyzdnov odohrat kazdy den aspon 3 hodiny, vacsinou hravam PLO25 na stars lebo na mojej oblubenej herni (Ladbrokes) nejak vymrela akcia na NL200, hlavne okolo obeda ked mavam ja cas hrat
PLO ma celkom chytilo - je sa tam strasne vela co ucit ale aj ked to neviem tak hrat je zabava
Moja hra sa momentalne pohybuje v akychsi vlnach - hram tight a ide to, superi su slabi a ked hram to co aspon zhruba viem - teda ABC tight poker so statmi okolo 20/14 tak vsetko ide ako po masle. Prejde par tisic ruk, mne sa dari a moja hra sa postupne zmeni na nieco typu 30/24, zrazu to prehanam s bojom o kazdy pot a zacnu velke swingy (vacsinou skor smerom dole ) az kym sa nepozbieram a nezacnem hrat zase poriadne. Dnes prebehol switch do noralu - asi prvych 500-600 ruk som este hral zhyralo ale konecne sa mi po 3 dnoch podarilo vratit do tight hry (pomohlo ze som si k tomu pustil serial )
budem sa snazit postovat pravidlnejsie a dokopem sa aj k spisaniu zazitkov z USA. Musim najst aj nejaku rozumnu moznost ako a hlavne kde hrat NL aby som nevysiel z cviku - mam pocit ze PLO hra mpomaha aj mojej NL hre tak by bola skoda to nevyuzit
dnesny graf
PLO ma celkom chytilo - je sa tam strasne vela co ucit ale aj ked to neviem tak hrat je zabava
Moja hra sa momentalne pohybuje v akychsi vlnach - hram tight a ide to, superi su slabi a ked hram to co aspon zhruba viem - teda ABC tight poker so statmi okolo 20/14 tak vsetko ide ako po masle. Prejde par tisic ruk, mne sa dari a moja hra sa postupne zmeni na nieco typu 30/24, zrazu to prehanam s bojom o kazdy pot a zacnu velke swingy (vacsinou skor smerom dole ) az kym sa nepozbieram a nezacnem hrat zase poriadne. Dnes prebehol switch do noralu - asi prvych 500-600 ruk som este hral zhyralo ale konecne sa mi po 3 dnoch podarilo vratit do tight hry (pomohlo ze som si k tomu pustil serial )
budem sa snazit postovat pravidlnejsie a dokopem sa aj k spisaniu zazitkov z USA. Musim najst aj nejaku rozumnu moznost ako a hlavne kde hrat NL aby som nevysiel z cviku - mam pocit ze PLO hra mpomaha aj mojej NL hre tak by bola skoda to nevyuzit
dnesny graf
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
''zhyralo'', pekny termin, dost to pozorujem na sebe..
bud bojujem o poty lebo sa skratka nic nedeje, nudim sa a tak si ju tvorim (ofc mam slabe ranges, nedbam na zly image proste to tam hadzem lopatou, lebo ved jeah), potom sa tiez skonsolidujem hram viac tight a solid (co si superi moc nezvyknu vsimat a ohadzuju ma peniazmi) a nasledne zase hyrim....chyba mi disciplina
bud bojujem o poty lebo sa skratka nic nedeje, nudim sa a tak si ju tvorim (ofc mam slabe ranges, nedbam na zly image proste to tam hadzem lopatou, lebo ved jeah), potom sa tiez skonsolidujem hram viac tight a solid (co si superi moc nezvyknu vsimat a ohadzuju ma peniazmi) a nasledne zase hyrim....chyba mi disciplina
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
po suchsich dnoch na PLO cash games som sa utrhol a uluckoval vysledok v PLO turnaji - hyperagresivnou hrou so statmi 12/6 som sa dostal az na final table a do top 6 ako shortstack, uluckoval som doublesuited trash vs AAxx a v dalsich 2 rukach ustal svoje AAxx a zrazu som bol chipleader . Potom uz sa dalo hrat viac ruk ale postastilo sa mi v 2 z 2 mojich 3betov BvB proti hracovi co raisoval asi 50% ruk trafit najprv s JJ do KK a potom s QQ do AA a bolo vymalovano
napriek tomu spokojnost
je prekvapujuce ako sa este v PLO da hrat poker s 20BB stackmi a ako malo tusim ake handy vobec hrat v takychto situaciach medzi 5 a 20BB v hre kde sa neda ani open shovovat ani reshovovat.
napriek tomu spokojnost
je prekvapujuce ako sa este v PLO da hrat poker s 20BB stackmi a ako malo tusim ake handy vobec hrat v takychto situaciach medzi 5 a 20BB v hre kde sa neda ani open shovovat ani reshovovat.
-
celkom prijemna nedela, keby sa to tak opakovalo castejsie, pridal som ITM v dalsom 55USD MTT a v obidvoch dnesnych Sunday Millionoch
-
ked to nejde tak to nejde - tymto kompletujem treti 10BI downswing pocas poslednych 9k hands - PLO is so much fun
-
tento mesiac dostavam v PLO na frak, nie a nie preseknut tu nulovu os a vybrat sa spravnym smerom. Ale je to fun game, urcite sa ju chcem naucit poriadne hrat - stale objavujem nove veci a obv nove somariny ktore zvladam porobit pocas session
NL som moc nenahral, bolo vela roboty pomimo a pripravujem sa pomaly na cestu do Ciny, na ktoru sa uz velmi tesim. Pilujem svoju cinstinu ale obavam sa ze to je beznadejne, snad tam nepohynieme hladom
Napriek malemu poctu NL ruk som prehry z PLO bez problemov odviazal, posledne mesiace sa dari aj pri malych objemoch, problem je ze na ladbrokes hry uplne vykapali takze som prave odtial dal cashout a skusim asi ipoker.
in other news: vcera dorazil strom - yegon platan v 2.0
jednotke sa krasne dari, je to prva vacsia vec co som si pred rokmi kupil za vyhry z pokru. Tradiciu drzim a na novy dom som kupil tiez - sice mierne mensi ale ved on podrastie chalanisko
verzia 1.0 je uz hovado so 70cm obvodom kmena
verzia 2.0 - zatial maly prdinec ale ma potencial - platany rastu rychlo
aneb - fuck rolex - true ballers buy trees
NL som moc nenahral, bolo vela roboty pomimo a pripravujem sa pomaly na cestu do Ciny, na ktoru sa uz velmi tesim. Pilujem svoju cinstinu ale obavam sa ze to je beznadejne, snad tam nepohynieme hladom
Napriek malemu poctu NL ruk som prehry z PLO bez problemov odviazal, posledne mesiace sa dari aj pri malych objemoch, problem je ze na ladbrokes hry uplne vykapali takze som prave odtial dal cashout a skusim asi ipoker.
in other news: vcera dorazil strom - yegon platan v 2.0
jednotke sa krasne dari, je to prva vacsia vec co som si pred rokmi kupil za vyhry z pokru. Tradiciu drzim a na novy dom som kupil tiez - sice mierne mensi ale ved on podrastie chalanisko
verzia 1.0 je uz hovado so 70cm obvodom kmena
verzia 2.0 - zatial maly prdinec ale ma potencial - platany rastu rychlo
aneb - fuck rolex - true ballers buy trees
-
yegon napísal:aneb - fuck rolex - true ballers buy trees
:D
co sa stalo ladbroksu?som tam mal ucet a planoval som sa este niekedy vratit...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
snazim sa hravat tak ze o 11:00 supnem PLO na stars a okolo 13:30 zacinam NL session az do 16:00 a potom 20:00-22:00. V poslednej dobe po obede vobec nehrozilo na ladbrokes ze by bezali stoly, maximalne tak 3-4 anonymne na ktorych nechcem hravat a 1 normalny aj to vacsinou turbo kde ma stale timeoutuje cize to nehravam tiez. Vecer vacsinou tak 3-4 normalne stoly vynimocne viac takze o nejakom tableselctovani nemoze byt ani reci
co som pozeral tak na ipokri bezi o dost viac stolov
co som pozeral tak na ipokri bezi o dost viac stolov
-
yegon vies ako je to postav dom,zasad strom a .... takze ziadne vecerne online sesion ale pekne popracovat na to tretom a ked sa nepodari syn potesi aj dcerka
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.