Diky za videa
Zatial som videl len prve a som rad, ze si zvolil takyto format review nahrateho videa. Pozera sa to imo ovela lepsie a je to detailnejsie nez live plays, ktore robi vacsina video producerov (co bude asi tym, ze to zabere najmenej casu).
Co sa tyka spotov, ktore si tam riesil tak nejake pripomienky mam v podstate len k dvom:
2:25 K9o
Paci sa mi ten reasoning co si tam vseobecne spominal ohladom necbetovania ruk, ktore nemaju 3 streets of value etc., ale v tejto konkretnej ruke proti nejakemu fishy BTN limperovi sa mi stale zda lepsie cbetnut for value ten flop pretoze tam je strasne vela drawy ruk, od ktorych dostaneme value skor na flope a turne, hlavne ak je pasivnejsi a nestabne svoje draws sam, pripadne stabne flop a checkne turn.
41:30 62s
Hovoril si, ze na river nema moc s cim bluffovat ak ta shovne, ale myslim, ze v tomto spote by urcite dobry hrac mohol turnovat AcXx na bluff, pripadne KcQx (hlavne ak neocakava, ze budes donkovat Ax+fd na turne) lebo si nemyslim, ze s jednoparovymi bude/moze bluffcatchovat kedze tam po tejto line asi nebudes mat perceivnutych moc bluffov. Neviem odhadnut ako casto budu schopni random regovia robit taketo moves a neviem ako ti to bude vychadzat v teorii, ci si tu mozes dovolit foldovat najslabsie flushe, ale myslim, ze uplne easy fold by to nebol.