lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
mal som taku vaginkoidnu session (TM Tuke) ale mal som pocit ze mi nikto nerobi bohvieake problemy a celkom v pohode som terorizoval vacsinu hracov s ktorymi som sedel a hral som mierne viac aggro nez obvykle. Padom do minusu som nejaky znepokojeny nebol AK<AA + AK<QQ su uplne standard ruky, naopak celkom potesil minisuckout s AQ vs AK aipf kde sa nam double sparoval board a splitovali sme
nad touto rukou som chvilu rozmyslal, super bol 23/20/3 a toto bol moj treti 3b i ked ostatne boli v pozicii a on vzdy zlozil. Je mi jasne ze flop a turn som hral nanic, podla mna to je bud check/fold flop alebo bet flop + bet turn
trapi ma ale ina vec a to ci by som nemal dorovnat river, mam pocit ze jeho valuebetting range by mala byt velmi uzka a hlavne ze vacsinu z nej by betoval uz na turne. Toto mi pripadalo ako bluff a rozmyslal som nad dorovnanim s Ahigh - co si o tom myslite?
BB: $1107.85
CO: $854.00
BTN: $400.00
Hero (SB): $667.95
Pre Flop: ($6.00) Hero is SB with K A
1 fold, BTN raises to $12, Hero raises to $40, 1 fold, BTN calls $28
Flop: ($84.00) 4 J 7 (2 players)
Hero bets $44.00, BTN calls $44
Turn: ($172.00) 3 (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($172.00) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $114.00
nad touto rukou som chvilu rozmyslal, super bol 23/20/3 a toto bol moj treti 3b i ked ostatne boli v pozicii a on vzdy zlozil. Je mi jasne ze flop a turn som hral nanic, podla mna to je bud check/fold flop alebo bet flop + bet turn
trapi ma ale ina vec a to ci by som nemal dorovnat river, mam pocit ze jeho valuebetting range by mala byt velmi uzka a hlavne ze vacsinu z nej by betoval uz na turne. Toto mi pripadalo ako bluff a rozmyslal som nad dorovnanim s Ahigh - co si o tom myslite?
BB: $1107.85
CO: $854.00
BTN: $400.00
Hero (SB): $667.95
Pre Flop: ($6.00) Hero is SB with K A
1 fold, BTN raises to $12, Hero raises to $40, 1 fold, BTN calls $28
Flop: ($84.00) 4 J 7 (2 players)
Hero bets $44.00, BTN calls $44
Turn: ($172.00) 3 (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($172.00) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $114.00
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
mne to pride ako weak J popripade TT 99 88 , keby floatoval tak by betoval turn
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-tazko budem tebe radit,ale myslis,ze by napriek tvojmu 4temu 3betu dorovnal s niecim ako AT,alebo QK?
-podla mna mohol mat bud AQ alebo par,cize ja by som to foldol
-podla mna mohol mat bud AQ alebo par,cize ja by som to foldol
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
jedine co bijes co moze mat je KQ , AQ nema, to by checkol, lebo ma snim SD value, jedine co by s tym AQ mohol vyhnat je AK. Asi ma to Jecko , max TT , nezda sa mi ze, by nieco horsie valuebetoval.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-inak ako som zacal hravat trochu CG,mi prislo na um,ze som u viacerych hracov cital,ze oblubena kombinacia JTs,a naozaj,velmi dobre sa hra hlavne na buttone,avsak je dost silna aj na dorovnanie 3betu ked sme v pozicii?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-inak ako som zacal hravat trochu CG,mi prislo na um,ze som u viacerych hracov cital,ze oblubena kombinacia JTs,a naozaj,velmi dobre sa hra hlavne na buttone,avsak je dost silna aj na dorovnanie 3betu ked sme v pozicii?
Hmm, no ja osobne by som povedal, ze v 3bet potoch su dobre pary a ruky, ktore vedia flopnut TP pomerne casto a super nemoze mat v rangi vela overpairov. JTs teda do takejto kategorie aspon podla mna nepatri, ak nie sme deep alebo super nie je weak, aj ked pozicia urcite pomoze.
Ak by sme ale boli obaja deep, 200BB+ dajme tomu, tak si treba uvedomit, s cim sa super moze stacknut. Vacsinou to nebyva ruka ako 1 par, ale skor ruky ako 2 pary/set/+. Proti tomu je JTs vhodny kandidat, lebo flopuje ruky, ktore 2 pary/sety porazaju alebo maju casto dobru equity vocim nim (FD, SD), takze Ti umoznuju hrat agresivne. Taktiez ak dostanes str8, pomerne casto moze super chytit nejaky set (co je rozdiel oproti napr. 56s) .
Aspon toto som pochytil ja z toho, co som videl/cital .
EDIT: samozrejme je dobre vediet, aky range ma Tvoj super na 3bet, ak mava napr. AK, TT+, je to nic moc 100BB deep. Ak ma neodolatelne pokusene 3betovat siroky range, je to lepsia ruka. No napr. na NL25 som sa vacsinou stretol s prvym rangeom, zatial co light 3-betovanie ta robia hlavne tzv. "training sites" regovia .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
w4444x napísal:mne to pride ako weak J popripade TT 99 88 , keby floatoval tak by betoval turn
no jo ale preco by tieto ruky betoval na riveri, z coho chce that value? akoze ocakava ze ho dorovnam s 66 alebo Ahigh? Ak by bol dobry tak mozno hej ale standardny hrac tu bude valuebetovat JJ+/AJ a myslim ze vacsinu z toho by betoval uz na turne
-
palo1973 napísal:-inak ako som zacal hravat trochu CG,mi prislo na um,ze som u viacerych hracov cital,ze oblubena kombinacia JTs,a naozaj,velmi dobre sa hra hlavne na buttone,avsak je dost silna aj na dorovnanie 3betu ked sme v pozicii?
ked ta niekto casto 3betuje a ma siroku range tak call s JTs v pozicii je uplne ok
-
No jo, len jediny problem je, ze na NL25 na Cereusi malokto 3betuje light. Ak 3betuje fishka alebo nit, tak maju znacne uzky range. Maniakov a loose regov je tam vcelku malo. Cize ak nepouzivas ziadny tracker a casto este nemas ready, tak fold ako default sposoby menej vrasok . Alebo minraisuj button a ak min3betnu, tak potom je call v pohode, kedze pot je maly, stacky su velke a mas poziciu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:No jo, len jediny problem je, ze na NL25 na Cereusi malokto 3betuje light. Ak 3betuje fishka alebo nit, tak maju znacne uzky range. Maniakov a loose regov je tam vcelku malo. Cize ak nepouzivas ziadny tracker a casto este nemas ready, tak fold ako default sposoby menej vrasok . Alebo minraisuj button a ak min3betnu, tak potom je call v pohode, kedze pot je maly, stacky su velke a mas poziciu .
Si si istý, že si trafil topic?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.