no musim si vstupit do svedomia - moj ciel odohrat 40k ruk mesacne je (aspon v januari) nerealny, doteraz som odohral tento mesiac len 10k ruk. Je pravda ze boli "objektivne priciny" ale aj tak tym nie som nadseny. Jedine s cim som spokojny je 213USD hourly rate. Zmenil som trochu hru, uvadzam aj pozicnu tabulku vysledky zatial len orientacne lebo 10k ruk nie je ziadna vzorka, uvidime dalej. Zakladna zmena ktoru som spravil je ze som zacal hrat este viac tight zo skorej pozicie a naopak som otvoril hru v neskorej pozicii - je to vidiet aj z toho ze na buttone hram skoro 40% ruk a a UTG len 10%, okrem toho som sa preorientoval z 3betovania light v blindoch na 3betovanie light na buttone a CO. Toto vyvazenie som dosiahol tym ze napriek tomu ze z blindov tiez 3betujem light robim to len s rukami ako 89s,22-66 a pod a oproti tomu na buttone 3betujem ruky ako 9To, J4s, K8s a podobne ktorych je samozrejme ovela viac a teda to moju 3betting range v pozicii posuva smerom k bluffom a OOP zase smerom k valueraisom - nemusim asi hovorit ze ludia na NL400 na te nejak moc nereaguju a nevedia sa tomu prisposobit.
Momentalne pracujem na cbetovani - snazim sa zakomponovat do hry castejsie check na flope s rukami ktore maju showdown value a ucim sa ako potom hrat turn a river.
no a tu je graf a stats za januar zatial, dufam ze sa mi podari dopracovat aspon k 20k handam tento mesiac tfuj tfuj tfuj
- 2009-01-19-tab.JPG (26.62 ) Zobrazená 1805 krát
- pos.JPG (37.36 ) Zobrazená 1769 krát
- 2009-01-19-gr.jpg (87.66 ) Zobrazená 1828 krát