lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
gratz yegon, myslim ze ten split bol vyhodny najma pre tych zvysnych troch sak by si ich tam vsetkych rozbil
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
gratz yegone
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ferkan napísal:gratz yegon, myslim ze ten split bol vyhodny najma pre tych zvysnych troch sak by si ich tam vsetkych rozbil
no neviem 4handed s 12BB a brutalnymi antes je loteria a ja som si prave 4 allinmi v poslednych 8 rukach dost nastrbil image asi by mi uz moc neverili a cakat na ruky sa nedalo. Ak by sme mali aspon po 30BB tak by som urcite nedelil
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no sak ja vim ale verim ze spravodlivost by zasadla do uradu
- ferkan
ferkan napísal:no sak ja vim ale verim ze spravodlivost by zasadla do uradu
V lepšom prípade optimista, v prípade, že díloval Yersey by som povedal, že blázon
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
yegon napísal:inak dost nepotesila prekvapujuca zmena prizepoolu. Turnaj bol 25222 garantovanych a ked sa zacal finalovy den tak uz na tabuli svietil prizepool len 22222
mozno sa mylim bol to len preklep na tabuli alebo to soft vyratal podla poctu ucastnikov a v skutocnosti to bolo tak ako malo byt, kazdopadne mi to prislo cudne
..toto je naozaj zvlastne a cudne a to kvoli tomu, ze ked som pripravoval kvalifikacie na tento event, tak na sportingbete sa hovorilo o €22,222 GTD. Na strankach casina vsak bola suma €25,222 GTD, kde som aj volal aby som si to overil ale bez uspechu. Neskor som si tam bol zahrat a do ruk sa mi dostal turnajovy letak kde sa hovorilo ze ide o Lucky Deuces Tournaments seriu (raz za mesiac) s garanciou 25,222, tak som si myslel, ze snad nakoniec prave toto cislo bude pravdive a opravil som to aj tu na strankach. No a ked som si precital co pises, tak len nechapavo krutim hlavou ..naozaj cudne
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
kolko bral winner?
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
TuKE napísal:ferkan napísal:no sak ja vim ale verim ze spravodlivost by zasadla do uradu
V lepšom prípade optimista, v prípade, že díloval Yersey by som povedal, že blázon
Yersey mi rozdal jedine AA v celom turnaji a este k tomu aj zaplatene, yersey rules
- ferkan
No,minulý mesiac (apríl) bol tento turnaj 25k GT, teraz majú dokonca ešte vypísané 25222 na jún, takže 22222 naozaj vyzerá ako zníženie garancie pre menší počet hráčov...
Grt Yegon a thx za report
Grt Yegon a thx za report
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
ivo "znizenie garancie pre nizsi pocet hracov" to je potom ina garancia
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.