lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
no neviem guaranteed prizepool je podla mna ze kolko sa rozdeli na vyhry cize uz po tom co si herna zoberie svoj fee
ale to je v podstate jedno mne to zily netrha len mi to prislo cudne ze propaguju tak a skutocnost je ina, nebol som tam preto aby som zbohatol ale aby som sa zabavil
ovela viac mi vadia fajciari nez to ci dostanem o 1000 eur viac alebo menej
ale to je v podstate jedno mne to zily netrha len mi to prislo cudne ze propaguju tak a skutocnost je ina, nebol som tam preto aby som zbohatol ale aby som sa zabavil
ovela viac mi vadia fajciari nez to ci dostanem o 1000 eur viac alebo menej
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:no neviem guaranteed prizepool je podla mna ze kolko sa rozdeli na vyhry cize uz po tom co si herna zoberie svoj fee
Tak by to bolo ak by si platil neviem 222+22 eur ako vstup do turnaju. Vtedy by platilo GTD to čo by bolo uvedené.
Inak je to nejako tak ako som napísal.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
To bol asi preklep a malo to byt 22 222,- ...mne sa raz stalo ze mi vyplatili vyhru (podla toho co mali v pocitaci nahodene) a ked som uz bol na ceste domov mi volali na mobil ze sa mam vratit lebo vyhru vypocitali zle a chcu odo mna nieco spat Nastastie este tam bol TuKE a ten to za mna cvakol
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Gratulacia yegon.
To co sa tyka tej garancie, tak to mi tiez pride ako paradna somarina. Ak sa to znizuje podla hracov, tak je mozno dobre pouzit ine slovo ako garancia, pretoze garantovany turnaj to rozhodne nie je.
To co sa tyka tej garancie, tak to mi tiez pride ako paradna somarina. Ak sa to znizuje podla hracov, tak je mozno dobre pouzit ine slovo ako garancia, pretoze garantovany turnaj to rozhodne nie je.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
muhahahahaha som v telke
http://www.pokerzive.cz/turnaje/videore ... ky-deuces/
moja ples posluzila ako ziva premietacia plocha pre projektor. Ak ma niekto zaujem priblbly usmev ucim za 5EUR/hod
http://www.pokerzive.cz/turnaje/videore ... ky-deuces/
moja ples posluzila ako ziva premietacia plocha pre projektor. Ak ma niekto zaujem priblbly usmev ucim za 5EUR/hod
-
Reportáž v pohode, prejav manažéra pobavil a "Dragáň" sa tam usmieva ako pedofil pred škôlkou
Tiež sa mi páčilo ako všetci vyzdvihujú v tej reportáži ako mali šťastie
To ste dostali ako povinnú vetu, ktorú musíte povedať, aby nabudúce prišli vyskúšať "šťastie" aj nejaké nové ovečky?
Tiež sa mi páčilo ako všetci vyzdvihujú v tej reportáži ako mali šťastie
To ste dostali ako povinnú vetu, ktorú musíte povedať, aby nabudúce prišli vyskúšať "šťastie" aj nejaké nové ovečky?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
hej to co je, aj ja chcem byt tv star
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
hmm dozvedel som sa o sebe ze som:
- douchebag
- russian faggot
superom sa nepacilo ze nefoldujem na ich chabe pokusy o bluff lol, neviem ale co spravim so svojou lokaciou na stars, mam tam Miloslavov a bezne mi ludia nadavaju do blbych rusov alebo juhosov . Neviem teraz ci je to lepsie nez ked sa ma pytali na film hostel ked som tam mal bratislavu alebo horsie.
hral som opatrne a zasadne proti fishkam, casto boli nebluffovatelni takze som na nich ani moc netlacil, ved co uz mam robit ked mi super dorovna 2 pot sized bety so 79 na boarde TT42 bez akehokolbek draw? Uznam ze ok ak to chce ukradnut na riveri ale on bol OOP a na riveri checkol
tu je graf
instatilt handa - po tomto missclicku som si plieskal hlavu o stenu 10 minut
BTN/SB: $108.00
Hero (BB): $212.80
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with T J
BTN/SB raises to $3, Hero raises to $10, BTN/SB calls $7
Flop: ($20.00) K 8 Q (2 players)
Hero bets $12.00, BTN/SB calls $12
Turn: ($44.00) 8 (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks
River: ($44.00) A (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $36.00, Hero folds
Final Pot: $44.00
BTN/SB wins $43.50
(Rake: $0.50)
- douchebag
- russian faggot
superom sa nepacilo ze nefoldujem na ich chabe pokusy o bluff lol, neviem ale co spravim so svojou lokaciou na stars, mam tam Miloslavov a bezne mi ludia nadavaju do blbych rusov alebo juhosov . Neviem teraz ci je to lepsie nez ked sa ma pytali na film hostel ked som tam mal bratislavu alebo horsie.
hral som opatrne a zasadne proti fishkam, casto boli nebluffovatelni takze som na nich ani moc netlacil, ved co uz mam robit ked mi super dorovna 2 pot sized bety so 79 na boarde TT42 bez akehokolbek draw? Uznam ze ok ak to chce ukradnut na riveri ale on bol OOP a na riveri checkol
tu je graf
instatilt handa - po tomto missclicku som si plieskal hlavu o stenu 10 minut
BTN/SB: $108.00
Hero (BB): $212.80
Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with T J
BTN/SB raises to $3, Hero raises to $10, BTN/SB calls $7
Flop: ($20.00) K 8 Q (2 players)
Hero bets $12.00, BTN/SB calls $12
Turn: ($44.00) 8 (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks
River: ($44.00) A (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $36.00, Hero folds
Final Pot: $44.00
BTN/SB wins $43.50
(Rake: $0.50)
-
raz mi jeden scitany kanadan napisal do chatu: "you f.... pribina" asi vedel ze pribina a NR maju nieco spolocne
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
foking sheeeet
v 20 rukach som stratil profit celeho mesiaca. Zase som raz nedodrzal svoju vlastnu zasadu ktora je v HU velmi velmi dolezita - nehrat s uberaggro supermi ked mozem hrat s pasivnymi fishkami. A dovod preco som ju nedodrzal bol ten ze som prehral s tymto superom 1,5BI a chcel som ich ziskat spat, pritom som ich jednoduchsie mohol ziskat od niekoho ineho. Aby som si toto pravidlo utvrdil tak mi variacia dala pekne po usiach - proti agresivnym hracom sa s inym ani neda ratat
v 20 rukach som stratil profit celeho mesiaca. Zase som raz nedodrzal svoju vlastnu zasadu ktora je v HU velmi velmi dolezita - nehrat s uberaggro supermi ked mozem hrat s pasivnymi fishkami. A dovod preco som ju nedodrzal bol ten ze som prehral s tymto superom 1,5BI a chcel som ich ziskat spat, pritom som ich jednoduchsie mohol ziskat od niekoho ineho. Aby som si toto pravidlo utvrdil tak mi variacia dala pekne po usiach - proti agresivnym hracom sa s inym ani neda ratat
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.