dnes som sa nad sebou tak vaznejsie zamyslel a musel som si otvorene priznat
"yegon you suck at teh pokerz"
k tomuto poznaniu ma priviedlo to ze som opat raz narazil niekde v texte na webe na "peter principle" tentokrat v suvislosti so schopnostami zamestnancov. Ide v skratke o to ze zamestnanec stupa v poziciach v spolocnosti az pokym sa nedostane na uroven na ktoru uz nie je dostatocne kompetentny a tam zostane nepostupuje uz vyssie ( snad s vynimkou byvaleho americkeho prezidenta
) ale nejde ani dole naspat tam kde je schopny nieco produktivne aj urobit. Z tohto vyplyva ze spolocnosti su plne ludi ktori nestacia na svoje pracovne ulohy
Tento princip som sebareflexivne otocil na seba a musel som uznat ze som sa prepracoval na uroven na ktorej pravdepodobne nemam co hladat. Je sice pekne ze mam bankroll na NL400 ale ako mi ukazalo 120k breakeven ruk nemam na to aby som na tomto limite nieco produktivne predviedol.
Na druhej strane uz fakt ze som breakeven pre mna nieco znamena, kedze nepotrebujem pokrom zarabat peniaze a nepotrebujem ani budovat bankroll pretoze prechod na vyssi limit je v nedohladne tak mi to ze som breakeven moc nevadi - iste bolo by to fajn vyhravat peniaze ale nie je to moj primarny ciel. Moj ciel je zlepsovat sa a musim sa este do seba zahlbat a skusit nejako vymysliet ci sa rychlejsie zlepsim na NL400 alebo na NL200 kde by som popri tom mohol vyhrat aj nejake chechtaky.
Predbezne si davam poslednu sancu, odohram este 30.000 ruk na NL400 6max s maximalnym sustredenim a nasadenim a ak sa mi nepodari uhrat nejaky pozitivny vysledok tak budem pravdepodobne pokracovat v studiu dalej na NL200 a prechod vyssie si necham na neskor.
Dnes som dal kratku session, budem musiet pridat, mam odohratych len 4k ruk za tento mesiac. Rozmyslam ze si dam nejake 3 tyzdnove prazdniny a budem len hrat poker, behat, hrat tenis a zdravo sa stravovat- ale to naplanujem snad az o nejake 2-3 tyzdne
- 2009-06-18-tab.JPG (20.58 ) Zobrazená 2123 krát
Mal by som aj chut ist tento vikend znova na 222 freezout do hronu ale som sam doma s castou zverinca a synom takze budem robit hospodara. Na buduci tyzden ale urcite idem fo Prahy na CSPT - startovne budem cerpat zo splitu ktory sme dali s trikozom na tohtotyzdnovej kvalde na PS kde sme sa dostali proti sebe do headsupu a dohodli sa ze si cenu rozdelime na polovicu. Chcel by som hrat aj dalsie eventy ktore v Prahe budu a asi aj nejaky cash ale nebudem sa moc trhat - beriem aj manzelku takze pojdem aj pozriet po meste.
Kazdy pondelok budem hravat kvalifikacie na CSPT a popri tom som uz zacal davat aj STEP3 kvaldy na PS za FPPcka, chcem ich pouzit na LAPT a APPT ked zacnu, zatial sa len budem snazit dostat do posledneho stepu (LOL snad aspon 1 ticket ziskam) zatial som hral 2 a vypadol som 8-my a 6-ty takze ani makke f. Okrem toho budem od jula hravat kvalifikacie na EMOP na noiqpokri - mali by byt 2 do tyzdne po 100EUR - chcem sa nakvalifikovat na turnaj do Barcelony a na Maltu - su tam rozumne buyiny takze pravdepodobne pojdem aj ak nevyhram ticket a pojmem to ako dovolenku - v Barcelone len na otocku ale na Maltu by som chcel brat aj rodinu a ostat tam cca 2 tyzdne i ked si nie som uplne isty pocasim kedze to bude az koncom septembra.