Lovi & Mtheace fishing

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Lovi & Mtheace fishing

Odoslaťod mtheace 20 Mar 2011 14:54

Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1240211
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $3.27
Hero (BB): $11.87
UTG: $10.48
MP: $10.00
CO: $15.46 30/21 po nejakých 80 handách
BTN: $11.03

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with KObrázok AObrázok
2 folds, CO raises to $0.40, 2 folds, Hero raises to $1.50, CO calls $1.10

Flop: ($3.05) 8Obrázok TObrázok TObrázok (2 players)
Hero bets $2.10, CO calls $2.10

Turn: ($7.25) AObrázok (2 players)
Hero checks, CO bets $3.60, Hero raises to $8.17, CO folds

:bad: asi horšie som to zahrať ani nemohol :D bolo by lepšie cbetovať turn alebo c/c turn aj river?
Obrázok používateľa
mtheace

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 20 Mar 2011 14:57

podla mna urcite c/c turn a na riveri sa zasa mozes blaznit, lebo mate v pote uz vacsinu stacku :) Mozes betnut nejaku provokativnu sumu a prinutit ho shipnut kazdy par, alebo dorovnat s K-high alebo cosi take :)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
mtheace
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Mar 2011 17:24

Opat by pomohli nejake ready, ci casto floatuje, hra agresivne z pozicie atd. Ak je to pasivna fish, tak idem lajnu bet/bet/bet. Ak to je opica, tak mu dam priestor na to, aby ma ubfluffoval k smrti.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Výber herne

Odoslaťod mtheace 21 Mar 2011 17:14

Zdravím, nevedel by mi niekto poradiť nejakú herňu? Odkedy U***et spustili anonymné stoly tak tam neexistuje žiadná table selection. Potreboval by som nejakú herňu s rakebackom, dobrými bonusmi, aspoň priemerným trafficom a fishy hráčmi (nech aj mne sa podarí niečo vyhrať :D ). Účet v eurách by bol tiež dosť fajn, ale to už som myslím moc náročný :D
Vopred vďaka za všetky návrhy :)
Obrázok používateľa
mtheace

Odoslaťod matiapag 21 Mar 2011 18:38

Tak ak ti nevadi, resp. preferujes ucet v €, tak potom mas na vyber z mnozstva europskych herni, ktore ponukaju rakeback, maju aky-taky traffic a hra sa tam naozaj fishy ;) Z hlavy ma napada Boss Media (pokerheaven, paradise poker), alebo Ladbrokes. Neviem, ci na celej boss medii, ale na pokerheaven su stoly 5max, a nie 6max, co mne osobne nevyhovovalo, ale je to vec vkusu. Este by mozno nebolo od veci pockat, ako bude vyzerat party.B**n ci B**n.party ci ako to bude, proste fuzia partypokru a bwinu, urcite pridu s dobrymi ponukami a mozno aj s rakebackom ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod mtheace 21 Mar 2011 19:18

matiapag napísal:Tak ak ti nevadi, resp. preferujes ucet v €, tak potom mas na vyber z mnozstva europskych herni, ktore ponukaju rakeback, maju aky-taky traffic a hra sa tam naozaj fishy ;) Z hlavy ma napada Boss Media (pokerheaven, paradise poker), alebo Ladbrokes. Neviem, ci na celej boss medii, ale na pokerheaven su stoly 5max, a nie 6max, co mne osobne nevyhovovalo, ale je to vec vkusu. Este by mozno nebolo od veci pockat, ako bude vyzerat party.B**n ci B**n.party ci ako to bude, proste fuzia partypokru a bwinu, urcite pridu s dobrymi ponukami a mozno aj s rakebackom ;)

Podľa mojich informácií má Ladbrokes iba VIP program, či sa mýlim? Z Boss Media má ktorá herňa najlepší traffic a ktorú by si mi odporučil? Na 5max stoloch som ešte nehral ale pravdepodobne by som ich skôr uvítal, viac akcie, či? :crazy: Ale nakoniec asi radšej počkám na B**n.party ako mi radíš. Myslím, že B**n ani Party Poker nemajú rb ale možno sa spolu umúdria :D
Obrázok používateľa
mtheace

Odoslaťod matiapag 21 Mar 2011 19:45

No ja som z Boss Media hral iba na pokerheaven, a bola to nenormalna rybacina ;) Ale co pocuvam, tak na Paradise Poker je to rovnake ;) Ladbrokes neviem presne, skus napisat pouzivatelovi "vlade", on ti bude vediet pomoct viac ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
mtheace
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Louicek 27 Mar 2011 00:26

Posledných pár dní mám problém s objemom. Odohrám tak 500 rúk denne a koniec. Nejaké výraznejšie problémy som s handami nemal. Prihadzujem aspoň graf za posledných 5K rúk. Vyskytla sa mi tam jedna nechutná session za asi -450BB. Vychytal som si tam nejaké cooleri, sem-tam nejaký badbeat, dostával som samé check/raisy a podobne, v tejto session som dosť utopil redline.
Prílohy
5050.png
5050.png (44.13 ) Zobrazená 2578 krát
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 27 Mar 2011 09:44

S redline sa vobec netrap. Na uNL nie je dolezita! :) Treba si uvedomit, ze hras proti rybam, kde 95% tvojho profitu robia SD a nie nonSD :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Louicek 27 Mar 2011 11:15

To ma celkom potešilo, lebo s redline mám dosť problémy ale pokiaľ mám SD > nonSD tak to asi netreba riešiť :). Dnes by som rád odohral 1K+ hands tak uvidíme. Večer by som keď tak postol problematické handy, prípadne graf.
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!