Lovi & Mtheace fishing

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Lovi & Mtheace fishing

Odoslaťod matiapag 19 Mar 2011 13:53

mtheace napísal:to máš pravdu a tá limping range by mala byť asi aká?

Uz viackrat som toto rozoberal - ak si na blinde a mas pred sebou viacerych limperov, tak tvoja opening range by mala byt co najuzsia. Ak mam 2+ limperov, tak otvaram AQ+, KQs a 99+. Ak mam jedneho limpera, tak ofc trosku viac wide, lebo je predpoklad, ze budeme hrat HU. Limpujem/checkujem suited broadways a vacsinu offsuit broadways, popripade najvyssie SC ako 98s, T9s a vsetky ostatne pary ofc. Ak su ti limperi ozaj velke fishky, tak aj nejake Axs/Kxs, ktore mozu triafat TP a nasledne vytiahnut value od vsetkych nizsich parov, ktore fishky nezlozia.

mtheace napísal:vedieme diskusiu či to bol vhodný spot pre 3bet PF

Vedme diskusiu :) Podla mna nie. Chlapik, co hra 16/12, bude mat sotva siroku range, ked isoraisuje :) Hodila by sa aj samplesize imo, ale ak je to nejaky TAG alebo NIT, tak to sa da easy foldnut podla mna. Isoraise je u takychto hracov podla mojich skusenosti ovela silnejsi, pretoze oni radi iba limpnu nejake pre nich pochybne ruky ako 22-66, QJ, KT a pod, s ktorymi by inac mozno stealovali, keby tam ten limper nie je. Toto obv nie je steal, a kedze je to tight hrac, tak jeho valuerange tu bude pomerne uzka a nemozme ocakavat, ze nam to zahodi velmi casto PF, resp. ani na flope, pretoze velka cast tej range su vysoke pary, ktorym vacsinou flop neuskodi. A navyse nas ofc s tou range bude velmi casto 4betovat, kedze je OOP a predpokladame, ze hra 4bet/fold. A ak ta tu dorovna, tak by som sa bal uplne najviac, lebo to si povacsine dovolia spravit ludia iba s AA/KK, ked su OOP ...

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
mtheace
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Mar 2011 13:54

K tej ruke - davajte take staty, ktore danej ruke pomozu. Je sice pekne, ze super 16/12, ale aky ma f3bet ak ho chcete 3betovat?
Ten jeho 3bet na flope sa mi vobec nepaci. 16/12 nebude cbetovat takyto board do dvoch ludi s airom. Mozno tam bude mat FD, ktoru ale nebude 3betovat a vonkoncom sa tam imo nebude chciet stacknut s TP.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod mtheace 19 Mar 2011 14:05

Chlpo1989 napísal:K tej ruke - davajte take staty, ktore danej ruke pomozu. Je sice pekne, ze super 16/12, ale aky ma f3bet ak ho chcete 3betovat?

mal som na neho cca 100 hands a z toho sa f3bet nedá moc určiť
Obrázok používateľa
mtheace

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Mar 2011 14:07

Tak tam treba napisat, ze si mal nanho 100 hands ;) Mozno sa z neho vykluje 24/19...
Napr. ja mam na jedneho clena fora vzorku okolo 1,2k ruk, kde ma 3bet 9,5 a v skutocnosti ho ma okolo 5,5.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod mtheace 19 Mar 2011 14:11

Chlpo1989 napísal:Ten jeho 3bet na flope sa mi vobec nepaci. 16/12 nebude cbetovat takyto board do dvoch ludi s airom. Mozno tam bude mat FD, ktoru ale nebude 3betovat a vonkoncom sa tam imo nebude chciet stacknut s TP.

ako by si to teda hral?
Obrázok používateľa
mtheace

Odoslaťod mtheace 19 Mar 2011 14:15

Chlpo1989 napísal:Tak tam treba napisat, ze si mal nanho 100 hands ;) Mozno sa z neho vykluje 24/19...
Napr. ja mam na jedneho clena fora vzorku okolo 1,2k ruk, kde ma 3bet 9,5 a v skutocnosti ho ma okolo 5,5.

:fish: polepším sa :D
Obrázok používateľa
mtheace

Odoslaťod Louicek 19 Mar 2011 15:56

Odohral som práve jednu krátku session a vyskytla sa mi jedna problematická handa, v ktorej som sa dosť stratil.

ull Tilt Poker $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1238851
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $12.42
UTG: $15.45 32/28; 27% 3bet, 100% f3bet (2); 70 rúk // moc sa z toho nedozvedám, len viem, že hral fakt dosť overaggro
MP: $8.35
CO: $5.82
Hero (BTN): $18.22
SB: $10.00

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with KObrázok KObrázok
UTG raises to $0.35, MP calls $0.35, CO calls $0.35, Hero raises to $2.50, 2 folds, UTG calls $2.15, 2 folds

Tu asi nie je o čom, klasika 3bet.

Flop: ($5.85) 8Obrázok 6Obrázok 7Obrázok (2 players)
UTG checks, Hero bets $2.50, UTG calls $2.50

A tu nastáva problém. Tento flop je imo totálne nevhodný pre cbet, no aj napriek tomu cbetujem s tým, že jeho range asi moc netriafa. Obrovskú chybu tu vidím v bet sizingu. Pokiaľ som sa už rozhodol cbetovať takýto flop, myslím, že som tu mal cbetovať kľudne niečo menej ako pot nakoľko sme 150BB deep a flop je taký aký je. Neviem povedať, prečo som cbetoval takto, možno za tým stojí tá choroba. :D :fish:

Turn: ($10.85) AObrázok (2 players)
UTG checks, Hero checks

Prišla asi najhoršia karta a túto handu vzdávam. Tú už asi neporážam absolútne nič. Možno QQ.

River: ($10.85) 5Obrázok (2 players)
UTG bets $6.00, Hero folds
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 19 Mar 2011 16:19

No a aky flop si predstavujes, aby bol idealny na cbet, ked drzime KK - KK2r? :) Ten flop je podla mna absolutne idealny, ked sa tu nejaky aggro chalan moze jasit s nejakou FD, popripade moze mat nizsi PP, s ktorym rad dorovna aspon jeden barrel. Ako pises, ten cbet mal byt urcite vacsi. Na tom turne nevidim dovod handu vzdat :) On nebude mat flush takmer nikdy, uz len z toho dovodu, ze ak je trochu rozumny, tak nebude callovat OOP 3bet s QJs/QTs, a kedze K mame my a A je na stole, tak on nema prakticky ziadnu flush vo svojej range. Jedina vec, co by som tu riesil je, ako ho presvedcit o slabosti nasej ruky a aby sa outlevelol a poslal nam to tam cele s J :club: J :diamond: . Ak by sme upravili sizing na tom flope, tak na turne by som navrhoval nejaky 1/3 bet, ktorym mozme but indukovat bluffshove, alebo to on len dorovna a stackneme sa tak ci tak na riveri.

Podla mna tu on nebude nikdy v zivote callovat random AQo/AKo na tom flope, pretoze je fakt otrasny a kedze vieme, ze nema ani A ani K v diamondoch, tak nemoze mat ani backdoor FD, a teda ma 6 outs na superdrawy boarde OOP v 3bet pote. S takou rukou tu vymyslat nebude takmer nikdy.

A najlepsie na tom je, ze ak nejakym zazrakom si tam super nasiel Ax alebo nejaky set, tak my mame nut FD, a teda mame nanho dostatocne mnozstvo outov anyway ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
Louicek
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Louicek 19 Mar 2011 16:23

Díky moc, ja som mu práve vôbec nevedel priradiť range a tak som to radšej vzdal. Priraďoval som mu tu asi iba AQ+ a QQ+. To z toho dôvodu, lebo som si myslel, že 32/28 by necalloval niečo horšie OOP.
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Mar 2011 22:44

Hladal som jednu moju handu (ale nenasiel som :D ), kde mi podobny fishtard callol presne takyto maly flop a na turn prislo A (mal som QQ). Rozhodoval som sa medzi checkom a betom. Nakoniec som to small betol s planom check behind river. Small betol som a dostal som call, river som checkol a chalan ukazal AK. Ak by som chceckol turn, mozno by som stal proti betu na rivri a neviem, ci je to Ax, alebo JJ.
Kedze v tejto situacii nemas predstavu, ci bude super callovat 3 barelly s TT na A-high, alebo ak by neprislo A na turn, tak 3barelly s AK, teda A-high, tak ja som za small bet na turne. Ak ta raisne, vies, ze si horsi a ak ta callne a mas pochybnosti, tak to checknes behind. Plus mas nut FD.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!