v rámci snahy zlepšovať svoju hru a zároveň viesť akúsi evidenciu mojej „pokrovej kariéry“ som sa odhodlal založiť si svoj vlastný SNG blog. Dá sa povedať, že serióznejšie som so SNGčkami začal len pred mesiacom, kedy koncom augusta som spravil first deposit na FTP, a začal hrať najprv 5+50 9man SNG, krátko nato som prešiel na 6+50 Turbá a tie som hral s občasnými shotmi na 11+1 celý mesiac.
Mojim cieľom a zároveň aj akousi dennou mierou odohraného volume bol golden Ironman status, čiže som hral každý deň cca 30 SNG turnajov, najskôr pri 4 tablovaní, neskôr 6 tablovaní (čo je pri veľkosti obrazovky môjho notebooku maximum). Status sa mi podarilo bez problémov dosiahnuť, po novom treba naň 125 bodov denne, ale zase aj 1$=10 FTP bodov, takže cieľ na október ostáva. Samozrejme v rámci prípravy som všade čítal, že sa mám pripraviť na riadne swingy, ale až takúto húpačku som nečakal

V polke mesiaca som za rakeback dostal HEM, čo odporúčam každému, je to výborná pomôcka. Ešte nevyužívam jeho celý potenciál, ale učím sa s tým pracovať. A taktiež som dostal 3 mesiace na Cardrunners zadarmo, tak sa snažím pozrieť čo to dá.
Čo dosť zanedbávam, a na čom sa budem tento mesiac viac snažiť popracovať je následná analýza odohratých turnajov. Ako to prebieha u vás, prezriete si vybrané turnaje v SNGwize, alebo len poznačené ruky z HEMu, alebo dáka kombinácia? Viem že som zahliadol na 2+2 fóre jeden post o tejto téme, ak ho nájdem, postnem naň link.
Takže keď sa do toho pustím, budú sem pribúdať aj problematické/zaujímavé handy. Crying postov z badbeatov sa budem snažiť vyvarovať, ale nemôžem to úplne vylúčiť

Vďaka za prečítanie a vidíme sa za pokrovými stolmi.
GL to all

Majo