matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 06:53

Hello. Zaujalo ma, ked som sa tu docital o ponuke od cardrunners ohladne rakeback dealu na fulltilte. Za 2k bodov hem+3 mesiace free account na CR = nuts! a ofc standard rakeback, no celkom sa mi to pozdava. co pocuvam, tak je to tam ovela viac fishy ako na starsoch + tam zostat nechcem, lebo nemaju rb a vip program sa mi neoplati. cize mam par otazok na ftp u-limistov:
- ako rychlo sa da nahrat 1k bodov na nl10? je to tam 8 ftp za 1$ rake-u?
- ako funguje rb+fdb dokopy? ze vygenerujem mgr (ci jak sa to vola), z toho odrataju fdb a zo zvysku mi vratia 27% ?
- ako je to tam s tymi fishkami v skutocnosti?
- ako funguju tamtie ajronmen celindze a podobne veci?
- neviete, ze ci cr ponuka std licenciu na 2 pc?

thx for answers ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 17 Feb 2011 09:40

Ja mam presna tak spraveny account. hem som dostal po tom, co som spravil 100$ rake. Asi to bude ekvivalent 2k ruk, v kazdom pripade sa to da na NL 10 zahrat za 6k ruk 4-tablingom.
Co sa ryb tyka, tak nejaku su tam vzdy, trafic sa tam zhustuje od nejakej 18-19.00 hodiny (mozno 17.00 :) )...
A ja mam HEM licenciu na 2 pc.
a navyse potom dostavas CR account za nazbierane body, mne sa to zatial podarilo vzdy iba na tyzden v mesiaci -a to hram iba NL10, ale to staci.
A plus ten brutalny 15k freerol raz do mesiaca...

snad som pomohol :)

Za tento príspevok od Mathejs poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod VNPK 17 Feb 2011 10:15

Musis rozdelovat hruby (Gross) a cisty rake (MGR), Rakeback dostavas vzdy z MGR a to je 27%.
Nakupy za FTP, first depozit bonus a ruzne prevody penez ti vzdycky snizuji MGR.

Zkusim nahodit priklad pro lepsi pochopeni:
Za kazdy 1$ v poplatcich dostanes 10 FTP. Na vyclearovani 20 $ FDB potrebujes ziskat 500 FTP (cistych ftp, ne bonusovych z ruznych happy hours atd).
Tzn. na uvolneni 20 dolaroveho bonusu musis zaplatit rake 50 dolaru = hruby rake. Po uvolneni 20 dolaroveho bonusu se ti odecte 20$ z gross rake a zbyde ti tak 30 dolaru MGR a z nej ziskas jeste 27% rakeback. Bez FDB bys mel 27% z 50$ = 13,5$ a takto mas s FDB 27% z 30 = 8,1 + 20 z FDB, tzn. 28,1$.

Stejny princip je i pri nakupovani veci za FTP, tam se to akorat resi tak, ze za 1FTP z obchodu ti odectou 0,004$ z hrubyho raku.

Koupis listek za 22$ (stoji 4750 ftp) a odectou ti 19$ (4750+0,004) z hrubyho raku, ale i tak se ti to vyplati. Mas listek za 22$ a tobe to vlastne sezralo jen 5,13$ co bys mel z rakebacku (27% z 19$). tzn. 22$ listek nemas uplne zadarmo, ale za 5,13$ .

Za tento príspevok od VNPK poďakovali - 2:
Mathejs, matiapag
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 13:19

Dakujem velmi pekne, ozaj ste mi pomohli. btw, mathejs, hranim 6 stolov to vyclearujem skor, ako za 6k ruk? :D ale ne, ozaj som vdacny :) este jedna vec- keby mate na vyber, tak stars alebo ftp? pre unl cg hraca?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod cercerBTSSK 17 Feb 2011 13:29

moj skromny nazor a odporucanie - FT
PS je o poznanie (na rovnakych limitoch) narocnejsi a RB je na PS v inej forme
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod poldinhoo 17 Feb 2011 14:37

moje odporucanie je vyhybat sa ftp a ps..a vyhladavat zlych hracov na malych herniach, kde neni tolko grinderov a regov..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod VNPK 17 Feb 2011 14:43

Odpoved je prekvapive jednoducha, zalezi kolik rocne nahrajes (narekujes).
Dokud budes delas rake, ktery ti rocne nepreleze pres 200K VPP (=25000$ v raku], tak bude za kazdych okolnosti vyhodnejsi hrat na FT, jakmile se uz dostanes vys, tak PS.
Na 2+2 je na to genialne zpracovany thread (komparace VIP a rakeback systemu mezi FT a PS)
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod WolfiKxx 17 Feb 2011 14:45

Tak co ja hram na FTP na NL25 je tam dost ryb az tak zle by som to nevidel. co som prekvapeny orproti stars

ale v tych mensich herniach asi bude viac ryb
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 17 Feb 2011 15:22

Thx to everyone! este k tej ironman celindz - ako to funguje? imo ked pridem domov, tak si to vygooglim, ale teraz mam iba mobil :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Louicek 17 Feb 2011 15:52

matiapag napísal:Thx to everyone! este k tej ironman celindz - ako to funguje? imo ked pridem domov, tak si to vygooglim, ale teraz mam iba mobil :)

Musíš nazbierať určitý počet bodov po dobu niekoľkých dní. Napríklad po dobu 20 dní v jednom mesiaci nazbieraš viac ako 125 FTP tak získaš Silver Status. V Cashieri si klikni na My Promotions a na Iron Man Challenge, nájdeš tam prehľadné tabuľky. Na konci mesiaca, podľa dosiahnutého statusu sa ti pripíšu medajle, za ktoré môžeš kupovať veci zo shopu, vymienať ich za bonusy apod. Ešte je tam taká vec, že keď obhájiš status aj ďalší mesiac, získaš viacej medajlí. Čím vyšší status, tým viac medajlí získaš.

Ďalej tým, že získaš určitý status získaš ticket do freerollu. Najjednoduchšie je si to pozrieť na ich stránke, majú to tam krásne popísané. ;)

Za tento príspevok od Louicek poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!