matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 26 Feb 2011 18:44

tak cudoval som sa, ze o tebe nebolo uz dlhsie pocut :) Vdaka, snad sa to otoci coskoro ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 28 Feb 2011 19:20

FEBRUAR

Tak je na case zosumarizovat tento najkratsi mesiac. Sumarizuje sa mi to takto dost tazko, imo mal som na plane prispevok s celkom inym tonom (a.k.a. najziskovejsi mesiac pre mna so far), ale posledne dni ma vratili do reality :) V cca polovici mesiaca som nahral celkom slusny BR na NL10. Vsetko bolo pripravene, iba som dufal, ze ma nezastihne nejaka ta pohroma, a budem sa moct udomacnit na NL10. Zacalo to prijemne, kombinoval som NL5 a NL10 stoly. V podstate to vyzeralo celkom fajn, NL10 mi vela zisku neprinasalo, ale kombinoval som 2 stoly NL10 a 2 stoly NL5. No a na NL5 som to triafal celkom solidne, tak som si povedal, ze nemozem vsade :) Potom prislo par hitov aj na NL10, a razom sa moj BR pohyboval okolo 32-34BI na NL10, co bolo vcelku solidne a ja som sa mohol bezpecne venovat mojej priorite tento mesiac - objemu. Samozrejme, nic nie je vecne, a to nebolo ani moje posobenie na NL10 :D Za poslednych 3k ruk som padol az tak, ze z najziskovejsieho mesiaca je nieco tesne nad BE a sikovne som to stihol dohnat za 3k ruk (aj ked je pravda, ze vacsina zisku pochadza z NL5 a straty z NL10). Graf v BI nie je az taky zly, ako ten v $, tak sem radsej postnem ten s BI :D V podstate som dostaval na nos klasicky - never hit a flop or hit'n'die :) Cize winnings nic moc. Posledne dni ma to aj trosku tiltovalo + som sa musel zacat ucit uz cez prazdniny, cize planovany objem 20k sa nekona, ale snad mi tych 1,5k ruk odpustite :)

Konci sa clearovanie FDB na starsoch, a uz som zacal sondit v inych vodach. Povodny plan bol prejst na FTP prostrednictvom CR dealu, avsak uz davnejsie vytvoreny account mi to nedovoluje a iba kvoli RB tam nepojdem :) Pockam do leta, ked sa mi naskytne moznost znovu precestovat vsetky herne s dalsim FDB a az potom sa rozhodnem, kde naozaj zostanem. (18ka it is! :trikoza3: ) V kazdom pripade, ako dalsia realna moznost sa javi LuckyAce poker, na ktory som velmi kriveho slova este nepocul a vraj aj software vylepsili + za pacmod uz netreba platit... Celkom ma to tam laka ;)

Tiez som trochu pracoval na svojej hre. Uz to nebolo klasicke studium a pozeranie videi a pod. Skor som sa dal na iny smer - sweat sessions, diskutovanie o handach a pod. Velmi sa mi to pozdava, a s prichodom noveho internetu to bude este realnejsie ;) Tymto chcem aj podakovat vsetkym, ktori mali to strpenie a stravili somnou nejaky ten cas na skype :rose:

Inac dnes mi uz poslali aj router. Samozrejme, ako all time loser, sa vyskytla nespecifikovana chyba, ktoru este musia presetrit a ja teda ficim na fajnej wi-fine aj nadalej ;) Nevadi, kedze router je uz doma + pripojka telefonna je doma uz davnejsie, tak to snad nebude nic strasne.

Inak dnes som bol po 9 dnoch v skole, odpadlo/-ne mi tento tyzden XY hodin, pricom z toho boli planovane pisomky akurat na tie iste XY hodiny :) Life's good! :Yahoo!:

Cize taketo boli ciele na tento mesiac:

[ ] 20k ruk -> x tam nedam, budme perfekcionalisti :) Ale tak som spokojny s tym objemom, hral som 25 dni, pricom mi pomohli prazdniny celkom vyrazne, ale aj tak som sa snazil dat kazdy den aspon jednu session ;)

[x] shot na NL10 -> prisiel som, videl som, zliezol som spat :) Ten shot nebol vyslovene ze neuspesny, ale ked som stratil 9BI za par ruk, tak som sa rozhodol zist o ten limit nizsie. Mam teraz 25BI na NL10, co je teoreticky vhodne na dalsi shot, ale radsej skusim nadobudnut nejaku tu pohodu pri hre a potom to skusim ;) Mozno to na P****Stars uz nebude ;)

Ciele na buduci mesiac:

[ ] 15-20k ruk
[ ] shotnut a dostat sa natrvalo na NL10 (35-40BI BRM)

februar2011.jpg
februar2011.jpg (98.12 ) Zobrazená 1686 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod meomir 28 Feb 2011 20:41

Taku cervenu niekde stretavam....
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 28 Feb 2011 20:51

ono keby to uz ide normalne, tak si trufam povedat, ze aj cervenu viem udrzat BE. Proste viac ju ovplyvnit neviem, uz som toho fakt spravil dost :) Ale naozaj, niekedy je to o nervy, ked proste netrafim board nikdy, naopak superi dorovnaju kazdy cbet, samozrejme mam plan 2 barrelovat, pride mi NUT fd + 2 overs na turne, supnem dalsi barrel, river brick a super mi to tam supne :) Alebo c/c flop a c/r turn a aj moje zriedkave valuebety sa menia v air a mozem zahadzovat TPTK... proste bolo to zle a nedobre, ale uz sa tesim na dalsi mesiac a na nove vyzvy ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod poldinhoo 28 Feb 2011 21:01

mam presne rovnaky graf..:)

gl v marci..inak ten novy lucky ace soft je uplne v pohode..v pohode prehladny a za tie 2tyzdne co som tam som nezaznamenal nic co by mi na nom chybalo, alebo prekazalo
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 28 Feb 2011 21:09

matiapag napísal:[ ] 15-20k ruk
[ ] shotnut a dostat sa natrvalo na NL10 (35-40BI BRM)
[ ] hrat A-game

Nieco ti tam chybalo ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 28 Feb 2011 21:11

@ poldi - ok then, vidime sa coskoro mozno :)

@ chlpo - vdaka ti, aj to som uz postradal ku koncu mesiaca veru :Rose:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 01 Mar 2011 17:55

Dve slova - NOVY INTERNET! :Yahoo!:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod meomir 01 Mar 2011 21:13

matiapag napísal:Dve slova - NOVY INTERNET! :Yahoo!:

To je ten na CD? Lebo ja mam len na disketach...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 01 Mar 2011 21:18

ne, tento sa vol ADSL! A nebyt dvoch cca 40 sekundovych vypadkov, tak je genialny :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!