matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
Preco pokerportal este stale nema nejake zvlastne cestne miesto pre vsetky slavne vyroky, ktore sa tu objavuju coraz castejsie? Podla mna keby je nieco taketo spojene s mnozstvom dalsich peral z fora, tak po precitani par takych prispevkov ziska clovek taky mindset, ze kazdy downswing sa hned skonci Ibaze by ste hrali na P****Stars, kde je jasne, ze "na kazdy 6 board pride postupka " (whatever that means)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ak chces za dobrou naladou, chod do vlakna "najabsurdnejsie pokrovem zmyslanie pri stole" alebo tak nejak sa vola....Tam to je nuts vacsinou
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
damnt it, mal som sem prirpaveny na patnast riadkov crying post, ale vravim si ze sak naco... nepomoze to nikomu, mne sa aj tak nebude lepsie zaspavat a vy si to citat nezasluzite Len mi taketo dni (-5BI) fakt kazia radost z hry. Proste nemam sa ani z akeho potu tesit, z top ruk sa imo uz ani netesim, lebo kym sa nazdam, tak na kazdom hracovi svieti "FOLD"
Idem sa aj ja foldnut do postele, tak chcel som tento mesiac hrat menej, ale toto vidim fakt iba tak, ze velmi velky objem sa budem musiet snazit nahrat, aby som to prekonal. S novym netom by to imo nemal byt az taky problem, tak uvidime
Idem sa aj ja foldnut do postele, tak chcel som tento mesiac hrat menej, ale toto vidim fakt iba tak, ze velmi velky objem sa budem musiet snazit nahrat, aby som to prekonal. S novym netom by to imo nemal byt az taky problem, tak uvidime
-
mne sa pri crying poste lepsie spi ! a niekedy mi ho staci napisat a nemusi si ho ani nikto citat, no
gl nech sa obrati
gl nech sa obrati
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
hh, diky No dnes to zatial ide velmi dobre, lepsie to uz asi byt nemoze Resp. moze, keby mi 87/14 fishka nezhodi 2x za 10 ruk na cbet, ked trafim nuts a raz na turne, ked mam top set Tiez ma potesil flop A97, ked som bol v 4bet pote s AKo proti 2 fishkam, jedna ukazala A7 a druha A9 Ale inac to slo pekne, takyto graf je imo krajsi, ako tie predchadzajuce
-
Ako to ide na NL10?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Ako to ide na NL10?
Neviem, to su susedia od vedla, moc sa s nimi nestretavam Zhrniem to takto - je 11. den v mesiaci a mam odohranych asi 2k ruk Nie je to tym, ze by som nemal cas alebo cosi take... je to tym, ze som tomu venoval vela casu ku koncu minuleho mesiaca, cim som dostaval dost zabrat na moje pomery, a troska som aj stratil motivaciu a tak (pricom si nemyslim, ze je to priamo sposobene swingom, mozno iba ciastocne, ale skor je to tym, ze som proste "pokroval" cele dni, a to clovek zunuje...). Tak som si zo zaciatku mesiaca dal pauzu, potom sa to zacalo klbit s dost velkym objemom skolskych povinnosti, a kedze je iba zaciatok polroka a ja chcem nachytat dobre znamky, tak som do toho radsej poker nezakomponoval. Ale buduci tyzden su matury, cize plenty of time to play some game V podstate som si na tento mesiac dal aj celkom easy ciele, ktore by mali byt splnitelne za nejakych 10k ruk. Ked trosku polavi skola a ja sa opat dostanem do toho, tak to uz bude iste jednoduchsie. Teraz akosi nenachadzam sposob, ako sa vratit k tym starym obycajom - vzdy hned po prichode zo skoly session, potom ucenie a ak zostane cas, tak dalsia session
Dufam, ze to rozbehnem, ked skoncim s P****Stars Citim sa na to ako nikdy pred tym, len treba zacat hrat
-
treba veru treba,,2k/day co tam po 10k mesiaci...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:2k/day co tam po 10k mesiaci...
Mozno aj to raz pride, ale zatial sa na to proste necitim Uvidime, ak sa mi bude darit dobre 6tablovat, tak to hadam pojde rychlejsie ten objem
-
Tak som nejako nasiel trosku stratenu chut hrat a v ramci volnejsieho tyzdna (nech ziju maturanti!) si chcem dat kazdy den aspon tu jednu session Dnes to bola pohodicka, aj ked spociatku do vyzeralo kadejako, no potom to skoncilo uplne v pohodicke. Troska som rozmyslal nad tym, co tu raz pisal mortylen, a to ze on netableselectuje, resp. nezatvara stoly, ked mu odidu odtial fishky. Rozmyslal som nad tym aj preto, lebo na NL10, kde bola trosku vacsia koncentracia regov, som mal nejake tazkosti a obv som nebol zvyknuty hrat proti nim Tak to teraz robim aj ja, proste joinem waitinglisty na stoloch s najvacsimi VPIP a avg pot a hram na nich az do konca session. Je to celkom fajn, dost to boostuje red line a musim aj viac rozmyslat, co je tiez good, kedze si to vyzaduje neustalu pozornost a tym sa zmensuje sanca, ze by som stratil v priebehu hry koncetraciu a zapol autopilota Hram teraz uz iba 6 stolov, na NL5 mi to nerobi absolutne ziadne problemy a ide to v pohodicke Pocas session si pisem strucne poznamky iba, a ked si robim review, tak si to napisem uz aj nejako prehladnejsie. Problem ale je, ze reviews sa mi maximalne nechce robit. Neviem, cim to je, v poslednej dobe som s tym nemal problemy. K tomu sa fakt musim dokopat, idem aj teraz na to
Tolko vecerna uvaha, spite sladko
Tolko vecerna uvaha, spite sladko
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.