matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
Tiež som 5 dní po sebe BE +/- 3BI
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
vlk25 napísal:Tiež som 5 dní po sebe BE +/- 3BI
Uff, to znie ako nocna mora!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
To netvrdím vždy lepšie ako 13BI v mínuse, len som zareagoval že rast grafu sa zastavil a piaty deň sa to už iba vlečie. Ako tak čítam tak s BE výsledkom som na LuckyAce ten štastnejší slovák
- vlk25
vlk25 napísal:piaty deň sa to už iba vlečie
Kolko ruk si za tych 5 dni odohral?
-
7k približne
- vlk25
Nenormalne blaznivu session som prave dohral. Stacky tam lietali zo strany na stranu a v podstate mozem byt rad, ze som skoncil iba nejako -60BB, ale na to, ze som vyhral biggest pot ever to az take dobre nie je Stale sa ma drzi smola, takmer som ten pot prehral (AKo vs KK, flop Axxm s mojou FD, turned nuts), no to este nestacilo na moje nervy a ten isty chalanisko (mimochodom on otvoril AKo, reg ho 3betol z BUT a ja som 4betoval 200BB deep, na co on instashipol AKo so slovami "thought it'd be a flip") mi opat raz 4betoval OOP, ked som drzal AKs opat 150BB deep ale dal aj dost velky 4bet, tak som to tam poslal, opat ukazal AKo, riverol flush a ja som zatvaral stoly Ale ma raisuju ludia, co za 1200 ruk maju agg freq 17% a raisnu moj cbet 3x za session, chalanisko s 3betom 1,9 ma 3betne 3 orbity v rade, proste sweet je to cele Dufam, ze v auguste dam ale lepsi objem, lebo tento mesiac kvoli pauze tyzdnovej to vobec nie je take pekne, ako som chcel Este odohram tieto dva dni a skuim to nejako zhrnut, bol to imo najzaujimavejsi mesiac ever
Nasiel som v PC nejake 3 vyukove videa od CitizenWinda, tak som to zacal pozerat a hoci je to cele dost basic, je fajn vidiet, ze ta hra naozaj nie je az taka nenormalne komplikovana a ze aj ten najjednoduchsi pristup nemusi byt na zahodenie
Nasiel som v PC nejake 3 vyukove videa od CitizenWinda, tak som to zacal pozerat a hoci je to cele dost basic, je fajn vidiet, ze ta hra naozaj nie je az taka nenormalne komplikovana a ze aj ten najjednoduchsi pristup nemusi byt na zahodenie
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:ma raisuju ludia, co za 1200 ruk maju agg freq 17% a raisnu moj cbet 3x za session, chalanisko s 3betom 1,9 ma 3betne 3 orbity v rade, proste sweet je to cele
Dufam, ze si ale nespewoval a nebral to hned ako naznak, ze su vsetci LAG . Samplesize can be a tricky fella .
-
Praveze nie, pekne som zahadzoval aj do tretice dobre esa.. pred samplesize mam imo velky respect
-
JUL
No polka prazdnin je fuc a ja mozem zhodnotit moje snazenie Imo bolo to dost iba take snazenie, aj ked vysledok je taky, ze by som sa asi nemal stazovat, kedze po mesacnej prestavke je to opat plusovy mesiac a celkom fit, ale obv som ocakaval po tom predchazdajucom viac Spolu s rakebackom je to okolo +400$, co je vlastne moj najlepsi mesiac ever, ale na grafe je vidiet, kde sa niekedy nachadzal Bol to najviac swingy mesiac, aky som kedy zazil, 200$ swingov bolo hned niekolko, momentalne som ten posledny predlzil uz na skoro -300$, takze zabava Objem nedostatocny kvoli psychyckemu vypatiu a tyzdnovej prestavke + mnozstvu prilezitosti na par dni odist z domu, ktorych som sa aj rad chytal August vyzera byt ale menej narocny na podobne zalezitosti, takze mozno to aj dobehnem, aby na konci bolo tych 60k/prazdniny. Som ale spokojny so svojou hrou, naozaj sa mi zda, ze sa to aj za tento mesiac opat o dost zlepsilo a v auguste si vezmem papier a pero a budem si robit ciarocky, aby som zratal, kolkokrat sa mi podari uspesne cbetnut board ako K83r, A92r a pod., ktore obv nie su az take narocne na trafenie, ako by sme si mohli mysliet
Ciele na JUL:
[ ] 30k ruk + A-game -> objem nie, A-game bola a som rad, ze v casoch, ked sa to uz zacinalo kazit som si dal tu pauzu, celkom fajn vec
[x] prechod na NL20 -> toto uz je OK, aj ked neviem kolko este takychto sessions znesiem, ako dnes napr. Navyse nie vzdy je dobry traffic na tej 20ke, ale na NL10 ma hneva kopa shortstackov, tak velmi to nehravam.
[x] studium -> opat sa vratila stratena chut sledovat videa, nasiel som v PC nejake nepozrete, tak som sa hned do toho pustil Ak mate teraz nejake dobre, co ste nedavno videli a chceli by ste mi ho odporucit, tak prosim Co sa nasho HUD videa tyka, tak to neviem, ze v akom je stadiu Vieme takmer presne, ze co tam bude, ale od PP.sk drunk session som o michaelovi takmer ani nepocul
Ciele na AUGUST:
[ ] 40k ruk + A-game - to som ale velky optimista
[ ] spravit konecne ozajstne dobry plusovy mesiac na NL20, popripade skusit NL30, ked na to bude BR, lebo tych stolov je tam na druhej strane strasne vela a iste sa daju povyberat aj velmi dobre
[ ] pohladat novy studijny material, lebo je toho este dost, co som nevidel
Inac co sa RL tyka, tak to je momentalne velmi fajn Schudol som tento mesiac 9kg, co je dost fit a planujem pokracovat v auguste Sport je na dennom poriadku, iste aj to mi pomaha trochu vybit emocie
Este graf, 2. mesiac po sebe 200$ pod EV
No polka prazdnin je fuc a ja mozem zhodnotit moje snazenie Imo bolo to dost iba take snazenie, aj ked vysledok je taky, ze by som sa asi nemal stazovat, kedze po mesacnej prestavke je to opat plusovy mesiac a celkom fit, ale obv som ocakaval po tom predchazdajucom viac Spolu s rakebackom je to okolo +400$, co je vlastne moj najlepsi mesiac ever, ale na grafe je vidiet, kde sa niekedy nachadzal Bol to najviac swingy mesiac, aky som kedy zazil, 200$ swingov bolo hned niekolko, momentalne som ten posledny predlzil uz na skoro -300$, takze zabava Objem nedostatocny kvoli psychyckemu vypatiu a tyzdnovej prestavke + mnozstvu prilezitosti na par dni odist z domu, ktorych som sa aj rad chytal August vyzera byt ale menej narocny na podobne zalezitosti, takze mozno to aj dobehnem, aby na konci bolo tych 60k/prazdniny. Som ale spokojny so svojou hrou, naozaj sa mi zda, ze sa to aj za tento mesiac opat o dost zlepsilo a v auguste si vezmem papier a pero a budem si robit ciarocky, aby som zratal, kolkokrat sa mi podari uspesne cbetnut board ako K83r, A92r a pod., ktore obv nie su az take narocne na trafenie, ako by sme si mohli mysliet
Ciele na JUL:
[ ] 30k ruk + A-game -> objem nie, A-game bola a som rad, ze v casoch, ked sa to uz zacinalo kazit som si dal tu pauzu, celkom fajn vec
[x] prechod na NL20 -> toto uz je OK, aj ked neviem kolko este takychto sessions znesiem, ako dnes napr. Navyse nie vzdy je dobry traffic na tej 20ke, ale na NL10 ma hneva kopa shortstackov, tak velmi to nehravam.
[x] studium -> opat sa vratila stratena chut sledovat videa, nasiel som v PC nejake nepozrete, tak som sa hned do toho pustil Ak mate teraz nejake dobre, co ste nedavno videli a chceli by ste mi ho odporucit, tak prosim Co sa nasho HUD videa tyka, tak to neviem, ze v akom je stadiu Vieme takmer presne, ze co tam bude, ale od PP.sk drunk session som o michaelovi takmer ani nepocul
Ciele na AUGUST:
[ ] 40k ruk + A-game - to som ale velky optimista
[ ] spravit konecne ozajstne dobry plusovy mesiac na NL20, popripade skusit NL30, ked na to bude BR, lebo tych stolov je tam na druhej strane strasne vela a iste sa daju povyberat aj velmi dobre
[ ] pohladat novy studijny material, lebo je toho este dost, co som nevidel
Inac co sa RL tyka, tak to je momentalne velmi fajn Schudol som tento mesiac 9kg, co je dost fit a planujem pokracovat v auguste Sport je na dennom poriadku, iste aj to mi pomaha trochu vybit emocie
Este graf, 2. mesiac po sebe 200$ pod EV
-
Ako pozeram na Tvoj post, tak mas nejake podvedome tendencie zoskupovat smajlov. Zacinas normal, prechadzas zlahka do vychechtanych a ukoncujes to zmurkanim .
I like your style!
I like your style!
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.