matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog.

Odoslaťod Hutar94 04 Júl 2013 06:57

chulanbetra napísal: Ak by ste sa bali nejakych incidentov, tak imho dont worry mala by tam byt ochranka resp. ludia okolo pokru co to riesia. Ak si chcu udrzat ludi tak si nesmu dovolit bordel.

ja osobne by som sa bál po ceste domov skôr.
Hutar94

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod chulanbetra 04 Júl 2013 08:57

No mozne to je. Ale tak ja som chodil z live domov vzdy peso / MHD lebo nemam auto. Nikdy nebol problem ani ked som vyhral, ani ked som suckoutol a pod. ani neviem o inych pripadoch keby doslo k takym problemom. Zase ked vyjde clovek z Golden Vegas a vidi tam drahy autopark, tak asi ti ludia maju v pazi a proste nabuduce idu tiez lebo money no problem.

Co sa tyka Allin klubu, tam je to take druznejsie, ludia sa tam viac poznaju a skor to pripomina domacu hru. Tam som zazil aj spominane hadzanie zetonov alebo hlasky typu "Co mas ty k**** zase J4?", ale vzdy islo o ludi ktori sa poznali. Jasne, ze u cudzieho nezavisleho hraca to moze vyvolat divne pocity, ale tak nakoniec pristup perzonalu, dealerov a tak celkovo je tam v pohode takze to trochu kompenzuje.

Ako som uz pisal najviac ako pan som sa citil v Redute, tam to mali urobene fakt na urovni. Proste mal clovek pocit ako keby hral nejaky velky turnaj, a to bol obycajny freezout za 10 eur. Taky pocit som nemal ani v Golden Vegas na pokrovom festivale v 2008 kde sa to uz fakt snazili urobit ako velku akciu.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod ramzey 04 Júl 2013 09:57

Comon ved reduta je diera zastarala :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod matiapag 04 Júl 2013 10:10

Uvidim, ake tam budu opatrenia, ale ja by som to tam aj pofotil imo, je to tam fakt pekne a aj ked som vo vela herniach nebol, toboz nie v pokrovych, tak tato ma zaujala hned a velmi :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod chulanbetra 04 Júl 2013 10:14

ramzey napísal:Comon ved reduta je diera zastarala :D

Neviem ako je to teraz ked ju zrenovovali (su tam teraz vobec turnaje este?), ale nejde o to ako to tam vyzeralo (to je subjektivne). Islo mi o celkovy dojem a pristup. Mal si pekne ocislovane stoly nie len hodene cislo na stole, ze si musel natahovat hlavu (ano teraz je to uz vsade asi). Cely postup od registracie po usadenie, dealeri a ich vedomosti, chovanie, oblecenie a manipulacia so zetonmi bol iny. To iste floormani atd. atd. Netlacil si sa pri stoloch, turnaj bol oddeleny a myslim ze aj vykazovali ludi co nehrali od stolov za pasku (teraz je to uz asi ine neviem).

A btw. ja mam rad take stare zastarale diery hlavne ked to ma styl :D
chulanbetra

Odoslaťod Schmeichel23 04 Júl 2013 10:50

Ten Levicky klub si ludia pochvaluju, aj z Nr tam par ludi chodieva hrat. Minule sa na tom 10€ unl vyzbieralo cez 1k EUR :) Tiez sa tam niekedy chystam pozriet. Potom daj vediet, ako si dopadol na SnG.

GL

Za tento príspevok od Schmeichel23 poďakovali :
Zeltzn
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 04 Júl 2013 21:28

Vyhral som to SnGcko, asi od polovice som bol chipleader dost masivny. Prvu polku som sa nachipoval asi v piatej ruke s JJ kde sa ma super snazil asi vybluffovat na TxxQx nejakymi small betmi, potom asi 30-40 ruk som bol cardead a potom som runoval fakt dobre a vyradil som dokopy asi 3-4 hracov, do headsuppu som isiel asi 3:1,ale super bol uplna fishka nitka a poslednu ruku supershort sme flipovali ja 65s a on 33 a trafil som 5ku a vyhral 45e, co potesi neskusenu livr fishku, imo 2x som chcel raisnut a uznali mi to za call lebo som maly zeton hodil alebo nepovedal raise a pod :D bola to fun, super uroven, priatelska atmosfera a slabi hraci, urcite sa tam vratim :)

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod chulanbetra 04 Júl 2013 22:03

Haha to sa stalo presne aj mne na mojom prvom live turnaji. Proste moj prvy live turnaj. bolo to v Alline, sedel som hned prvu ruku UTG a hned AA tak som hodil 500ku a oni ze to je call mam smolu. Samozrejme vedeli, ze som chcel raisnut a ze mam silnu ruku tak ma dorovnal cely stol. Som to musel zahodit na flope lebo tam bolo nieco ako 689 a 2 suited :))
chulanbetra

Odoslaťod matiapag 05 Júl 2013 10:12

Nj, trosku som mal z toho zmatok zo zaciatku, ale tak neskor som sa dostal do toho a aj som ostal taky pokojnejsi ked som pochopil, ako to funguje :) inac hralo sa dost deep, boli tam 15 minutove levely, na zaciatku sme mali 10k a blindy 50/100,takze zo sng trvalo viac ako 2 hodky, ale aspon to nebol nijaky donkament a vacsinu casu sa tam hral aj poker :) mozno 10 minútové levely by to urychlili, ale tak bolo to fajn a dost som sa pri tom bavil, aj ked to bolo nudne sng :)

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Schmeichel23 05 Júl 2013 11:38

Hrala sa aj CG?
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!