Rozhodne si live zahrajte, je to pekny zazitok. Ja som sice dlho nebol nikde hrat, ale tu v BA mam pochodene tusim vsetky miesta - Reduta, Allin, Golden Vegas, CCC. Teraz som zistil, ze su dalsie nove herne, no kedysi sa chodilo len do Allinu

Svojho casu sme s kamosom chodili hrat skoro kazdy den to boli casy
Inak zazil som vselico: hadzanie zetonov po dealeroch, nadavanie na hracov, bola aj mensia bitka na cg, samozrejme opitych hracov co zaspali nad zetonmi. Raz sme s kamosom boli chlastat a napadlo nas ist na poker hoci to teda moc dobry napad nebol, ale sak bol freeroll tak sme isli. No myslel som, ze to dopadne zle v takom stave ale posadili ma k stolu kde som bol najtriezvejsi
Vo vseobecnosti vsak odporucam si zahrat, je to ine, je to zabava, pekny pocit hlavne ked som hral v Redute tak som sa citil skoro ako v Monte Carlo haha. Ak by ste sa bali nejakych incidentov, tak imho dont worry mala by tam byt ochranka resp. ludia okolo pokru co to riesia. Ak si chcu udrzat ludi tak si nesmu dovolit bordel.
p.s.: Tip ked budete hrat live - su tam daleko hosi hraci nez online na vasich limitoch, bud hraju nuts a je to obvious ked maju monster, alebo su loose a len tahaju do rivru. Hra sa kazda suited ruka, dorovnava sa kazdy PFR ako neni problem si raisnut a dorovnaju vas aj 5ti hraci co sa limpli, dorovnaju aj ked raisnete limpnuty pot. Odporucam hrat hodne IP a vyuzit limp s kartami kde mozete ziskat postupky, farby a pod. s tym dokazete neuveritelne vyberat. Dalsia kategoria su hraci co sa boja flopov a hry postflop, takze ked su trochu vacsie blindy idu all in s Ax, small pp a pod. No a potom su aj dobri hraci samozrejme ale cakajte minimalne 2-3x horsich hracov nez mate na limite v online.