matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog.

Odoslaťod matiapag 02 Júl 2013 21:54

Teraz po vsetkych tych peknych grafoch pridam aj jeden, ktory ma hneva najviac :) Imo je to graf z mojho shotovania NL10ky, ktory vyzera naozaj strasidelne a tam sa na mne pekne vyburila variacia :) Urcite nehram optimalne, to je jasne, ale zas rozdiel medzi 5kou a 10kou nemoze byt taky, aby som mal -50/100 na 10ke a bol stabilny vyhravajuci hrac na 5ke :D Neviem, urcite skusim menej stolov ten desiatky alebo co, ja uz fakt neviem, co mam tam robit, neskutocne zle tam runujem, no citim sa tam ovela lepsie, ako na zoom 10ke, ovela vacsi prehlad mam v 3betoch a vo vacsine oblasti, ale postflop mi to nejak nevychadza, teda aspon dnes to tak bolo. Skusim teraz striedat NL5 a NL10 sessions, mozno to pomoze, inak uz fakt neviem :)

:gl:
Prílohy
nl10.jpg
nl10.jpg (69.66 ) Zobrazená 2086 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod yegon 03 Júl 2013 07:36

vzorka more

druhy, treti alebo stvrty shot uz hadam vyjdu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod matiapag 03 Júl 2013 09:01

Dik za povzbudenie, viem, ze je to vzorkou a ze to nic nie je, ale aj tak to hneva :) budem makat a skusat dalej :)

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod ___Mortylen___ 03 Júl 2013 12:17

Standurrrd. Lepsie su 'shoty' z NL10 na NL25. To je totiz 2.5BI kde takmer kazdy iny shot je 2BI (ak nepocitame NL2>NL5)
Tam som na standardkach odprasil 10BI pod 3k ruk tiez, takze vitaj v klube!

[x] achievement unlocked
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod matiapag 03 Júl 2013 12:31

Morty, nie ze by som ti chcel zle, ale je to pre mna trochu utecha ked vidim, ze v tom nie som sam :) Viem, ze je to smiesna vzorka, preto sa snazim v shotovani pokracovat, uvidime, ako to dopadne a kolko si zas odkrojim z rollu ;D A mozno to dopadne fajn a udomacnim sa tam, lebo sa tam necitim vobec zle, jedine rozdiely co vidim su v tom, ze sem-tam sa tam objavi nejaky reg, ktory vyzera byt natolko dobry, ze si zasluzi odomna oznacenie ZLTOU farbou ktoru mam vyznacenu pre dobreho regulara, s ktorym nechcem hrat (so far som tak oznacil jedneho..) a ze nie vzdy je tolko dobrych stolov. Hra sa tam agresivnejsie v tom zmysle, ze rozdiel medzi avg VPIP a avg PFR je mensi kvoli tagom, co hraju 19/19 a pod. ale ktori overall nie su neprijemni :)

Dnes som zacal aj s aktivnym studiom tak uvidime, ako to pojde dalej :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 03 Júl 2013 23:29

Teraz odbocim od tejto online tragedie :) Zajtra si idem zahrat v novom klube u nas v Leviciach live poker imo prvykrat v zivote aj iny live poker ako home games, tak sa dost tesim :) Hraju sa tam nejake turnaje s pomerne vysokymi byuinmi na moj vkus, zajtra je tam ale SnG noc a je tam otvoreny stol s 10€ buyinom, tak aspon pre ten pocit, ze si zahram v normalnej peknej herni to idem vyskusat :) Plan je easy - vyhrat 2 SnGcka a sadnut si ku CG stolu, hra sa tam 1/1, co je zasa dobre cez moj BR, takze iba ak vyhram tie dve SnG tak si tam sadnem ;D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Hutar94 03 Júl 2013 23:36

Ja by som si tiež chcel skúsiť zahrať live, ale stále sa neviem zbaviť pocitu že ak by som niekoho suckoutol alebo aj normálne porazil/ knockoutol, tak by ma vonku pred/za klubom vojel nejakou železnou tyčou. Nehovoriac že kopec ľudí vie že možeš isť domov s veľa peniazmi. Nejak sa toho bojím, niekedy v nejakom veľkom meste to skúsim.
Hutar94

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 04 Júl 2013 00:38

Presne toto bol aj moj problem a uplne som sa toho nezbavil, idem tam imo este s 3 kamosmi + som sa tam uz bol aj pozriet a vyzeralo to fakticky velmi solid. Barman mlady chalan vsetko vysvetlitl, bol tam aj jeden dealer, ktoreho trosku poznam a je to tiez v pohode chalan, vnutri to vyzeralo uplne krasne, cisto nove stoly, stolicky, pri turnajoch je zadarmo obcerstvenie/biliard/sipky a prosto to fakt posobi na profesionalnej urovni. Minimalne u nas v meste je to jednoznacne "najbezpecnejsie" miesto, aspon podla tohto co som stihol odpozorovat. Ale je imo mozne, ze tam idem prvykrat a naposledy, ale hopefully not :)

Pridam este na zaver dnesny graf z NL10, uz to chvilu vyzeralo, ze shot odlozim, potom prisla sweatka so zeltznom, ktora bola dobre rozbehnuta, no skoncila takmer BE a vecer som si neodpustil este jednu session, lebo som dnes aj dost vela studoval a mal som chut zahrat si este a konecne sa zadarilo a bola to velmi pekna session, kde som konecne aj triafal volaco, dokonca som raz suckoutol na riveri! Verim, ze na NL10 zostanem a nebudem musiet zchadzat nizsie, aj bonusy sa cistia rychlejsie a verim, ze to zacne byt dobre aj s normalnymi winnings :)
Prílohy
swingy.jpg
swingy.jpg (85.81 ) Zobrazená 1845 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Zeltzn 04 Júl 2013 01:05

Hopefully vyhrám(e) na cg pár BIs, teda ak sa to vôbec rozbehne skôr, ako to tam všetko bustnem(e) na SNGs :lol2:
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod chulanbetra 04 Júl 2013 02:13

Rozhodne si live zahrajte, je to pekny zazitok. Ja som sice dlho nebol nikde hrat, ale tu v BA mam pochodene tusim vsetky miesta - Reduta, Allin, Golden Vegas, CCC. Teraz som zistil, ze su dalsie nove herne, no kedysi sa chodilo len do Allinu :D Svojho casu sme s kamosom chodili hrat skoro kazdy den to boli casy :)

Inak zazil som vselico: hadzanie zetonov po dealeroch, nadavanie na hracov, bola aj mensia bitka na cg, samozrejme opitych hracov co zaspali nad zetonmi. Raz sme s kamosom boli chlastat a napadlo nas ist na poker hoci to teda moc dobry napad nebol, ale sak bol freeroll tak sme isli. No myslel som, ze to dopadne zle v takom stave ale posadili ma k stolu kde som bol najtriezvejsi :D

Vo vseobecnosti vsak odporucam si zahrat, je to ine, je to zabava, pekny pocit hlavne ked som hral v Redute tak som sa citil skoro ako v Monte Carlo haha. Ak by ste sa bali nejakych incidentov, tak imho dont worry mala by tam byt ochranka resp. ludia okolo pokru co to riesia. Ak si chcu udrzat ludi tak si nesmu dovolit bordel.

p.s.: Tip ked budete hrat live - su tam daleko hosi hraci nez online na vasich limitoch, bud hraju nuts a je to obvious ked maju monster, alebo su loose a len tahaju do rivru. Hra sa kazda suited ruka, dorovnava sa kazdy PFR ako neni problem si raisnut a dorovnaju vas aj 5ti hraci co sa limpli, dorovnaju aj ked raisnete limpnuty pot. Odporucam hrat hodne IP a vyuzit limp s kartami kde mozete ziskat postupky, farby a pod. s tym dokazete neuveritelne vyberat. Dalsia kategoria su hraci co sa boja flopov a hry postflop, takze ked su trochu vacsie blindy idu all in s Ax, small pp a pod. No a potom su aj dobri hraci samozrejme ale cakajte minimalne 2-3x horsich hracov nez mate na limite v online.
:gl:
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!