cicvor napísal:michael163 napísal:moj stol dnes:
34. Chlepcok Andrej - 57,100 - 2/9
na tohto bacha - hyper aggro calling station
Wanna be?
na tohto bacha - hyper aggro calling station
michael163 napísal:Pokial som to spravne pobral tak Chlepcok je tazky limper a station jak svina hej? ta dalsia cast s tym hyper aggro mi uz nesedi na popis ale nieco ako average hron MTT regular zrejme takych je tu hodne..
michael163 napísal:ehm fok this shit
srsly!!
Ja MP open pri t800 2200 zeleny 3bet na 6k hruby zo sb 4bet 11,5k. keby to tam cechac nedaval tak insta shovel ale takto je to fokin meh spot kedze ma obaja kryju a cold 4bet od hrubeho na sb vyzeral dost valueish ale tak zas to mohol robit aj lighter lebo zeleny je zeleny. btw drzim AKo... nechce sa mi tu ale hadat o turnajovy zivot tak velmi nerad zahadzujem. zeleny 5bet 25k hruby AI za 80 zeleny call s 90k stackom. zeleny 99 hruby 77 board TQKJX
thoughts?
DevilMayCry napísal:Netusim ako hrava hruby a ako pozna borisa. Cize moje rozhodnutie by zalezalo prave od toho ale pokial dobre citam hruby tam bol len chvilu tak ho asi nemal este precitaneho. Tym padom je ten fold asi ok. Ak tam ale zeleny uz co to pred hrubym predviedol tak by som to tam poslal cele.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.